اخبار اقتصادی
چاپ00021:35 - 1399/10/19

تولید ۲۲ محصول با کیفیت در کارخانه یک زن کارآفرین ایرانی

علی رغم مشکلات موجود در عرصه تولید کشور، یک بانوی کارآفرین ایرانی توانسته وارد این عرصه شده و کارخانه ای با تولید محصولات در حوزه بهداشت خانگی راه ندازی کند.

کارگر آنلاین  |  لاله قاسمعلی مدیرعامل شرکت زیما پاک آریا، بدون کمک نهادهای دولتی و خصوصی توانست در سال 1397 با سرمایه گذاری 750 میلیون تومانی کارگاه تولید محصولات بهداشت خانگی با حضور چند کارگر راه اندازی کند که اکنون با گذشت 2 سال، این کارگاه به کارخانه تبدیل شده و بیش از 30 نفر مشغول فعالیت هستند که عمده آن ها را نیز زنان تشکیل می دهند.

در این کارخانه تولیدی بیش از 20 محصول در حوزه بهداشت خانه و آشپرخانه همچون انواع دستمال های نظافت و تنظیف، سفره های یکبار مصرف کاغذی و نایلونی، انواع پدهای شستشوی ظروف، دستکش یکبار مصرف، رول های بهداشتی مخصوص نظافت، محصولات پلی اتیلنی و انواع کیسه زباله و کیسه فریزر، با نام «ژانا» تولید می شود.

به دلیل محدودیت مکانی و سرمایه ای و افزایش نرخ ارز، این کارآفرین که در شهرک صنعتی خرمدشت جاجرود کارخانه اش را به پا کرده، برخی محصولاتش را برون سپاری کرده و در کارگاه ها و کارخانه های دیگر تولید می شود.

خانم قاسمعلی مدیرعامل این شرکت تولیدی در بازدیدی که خبرنگاران از این مجموعه تولیدی داشتند، با اشاره به موانع تولید در کشور اظهار داشت: خانم قاسمعلی در معرفی شرکت ادامه داد: در حال حاضر توان تولید یکی از بخش های کارخانه، تولید ۲۰۰۰ رول دستمال در روز می باشد ولی با توجه به مشکلات مختلف از جمله کرونا و نوسانات ارز و تامین مواد اولیه تولید و فروش شرکت نصف شده که البته چون محصولات کارخانه مصرفی هستند و چرخه زمانی کمی برای مصرف دارند نیز در تولید و فروش اثر گذاشته است.

تولید 22 محصول با کیفیت در کارخانه یک زن کارآفرین ایرانی

وی ادامه داد: توجه به وارداتی بودن برخی مواد اولیه و نوسانات قیمت ارز، هزینه های زندگی بالا رفته و توان خرید مردم پایین آمده  و به همین جهت تولید ما نیز کم شده است.

قاسعملی با اشاره به اهداف شرکت برای گسترش کار و ایجاد نمایندگی در کشور در میان رقبای بزرگ و قدیمی این حوزه محصولات، گفت: سعی کردیم کیفیت محصولات خود را حفظ کنیم و حتی در بعضی موارد از رقبای خود نیز پیشی بگیریم و همواره در تلاش بودیم محصولات با کیفیت و قیمت پایین تر ارائه کنیم یعنی با سود معقول کار را انجام دهیم که هم باعث ایجاد بازار رقابتی شده و هم رضایت مشتریان خود را افزایش دهیم.

این کارآفرین کشور با اشاره به موانع تولید در کشور گفت: علی رغم دستورات و حمایت های متعدد مسئولین، پروسه دریافت مجوزها سخت بوده و بخش های پایینی وزارت خانه ها حمایت مناسبی از کارآفرینان نمی کنند تا حدی که ما برای تسهیلات و حمایت های دولتی اقدام کردیم ولی موانع بزرگی در راه ما ایجاد شد.

تامین مواد اولیه ما در دو یا سه کارخانه در کشور انجام می‌شود و چون آنها قطب تولید این مواد اولیه و انحصار بازار در دست آن هاست، مشکلاتی برای تولیدکنندگان ایجاد شده و از طرفی بنگاه‌های تولیدی کوچک قدرت خرید و تامین مواد اولیه نقدی و فروش اعتباری را ندارند، تولید بسیار سخت شده است که البته اگر اوضاع اقتصادی کشور به حالت قبل بازگردد می توانیم با تمام توان تولید کنیم و حتی مجموعه را توسعه دهیم.

منبع: عصر ایران
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
سامانه بتا بانک رفاه کارگران