اخبار اقتصادی
چاپ00012:35 - 1399/10/22

ضربه پلیس به ۳۹۰۰ شبکه قمار و شرط‌بندی

سخنگوی نیروی انتظامی گفت: امسال سه هزار و ۹۰۰ شبکه قمار و شرط‌بندی توسط پلیس شناسایی و هزار و ۴۴۰ پرونده علیه مجرمان تشکیل شده است.

سردار مهدی حاجیان صبح امروز در نخستین نشست خبری خود در سمت معاون اجتماعی نیروی انتظامی، در ستاد فرماندهی نیروی انتظامی با بیان اینکه خبرنگاران، شُرکاری پلیس در تامین نظم و امنیت هستند، اظهار کرد: خبرنگاران پل ارتباطی بین پلیس و مردم هستند.

سخنگوی نیروی انتظامی با بیان اینکه پلیس در بطن زندگی مردم و از مرز تا مرکز کشور حضور دارد، گفت: نگاه پلیس در حوزه امنیت، ایجابی و نهادی است که علاوه بر اعمال قانون در حوزه جرم، به بررسی علل وقوع جرم نیز می‌نگرد، ما باید با دید پژوهش‌محور و علمی به بررسی علل وقوع جرم بپردازیم.

وی با بیان اینکه نگاه پلیس به عنوان یک نهاد اجتماعی، نگاهی پژوهش‌محور است، بیان کرد: پلیس در تمام عرصه‌ها و ابعاد زندگی مردم نقش ایفا می‌کند، به همین دلیل مقام معظم رهبری فرمودند کارکنان نیروی انتظامی به معنای واقعی مجاهدان فی سبیل‌الله هستند که این برای ما مدال افتخار است.

معاون اجتماعی نیروی انتظامی افزود: پلیس امروز خود را ولایت‌مدار و خدمت‌گذار می‌داند، پلیس از مردم، برای مردم و در خدمت مردم است، اقتدار پلیس به عنوان یک ملجاء برای مردم می‌تواند عمل کند، انتظارات مردم از پلیس این است که پلیس مقتدر باشد و امروز به حمدالله پلیس مقتدر است.

این مقام انتظامی با تاکید بر اینکه باید تلاش کنیم به ویژگی‌های‌ پلیس در تراز انقلاب اسلامی برسیم، عنوان کرد: پلیس در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی نقش اساسی دارد، همه در تولید امنیت نقش دارند اما پلیس در حفظ آن سُکان‌دار است.

حاجیان با تاکید بر اینکه امروز پلیس ملجاء مردم است و رابطه تنگاتنگی بین مردم و پلیس وجود دارد، خاطرنشان کرد: مردم از پلیس انتظار دارند که پلیس قانون‌مدار، ولایت‌مدار و در چهارچوب نظام اسلامی باشد که این نگاه در نیروی انتظامی وجود دارد و به حق است.

سخنگوی نیروی انتظامی با بیان اینکه باید به همراه مردم، امنیت را مردم‌مدار و جامعه‌محور کنیم، تصریح کرد: در مقابل نگاه بسیار قشنگ مردم به پلیس، قانون‌شکنانی هستند که قصد در اخلال امنیت دارد، امنیت حق مردم است و پلیس اجازه نمی‌دهد امنیت مردم خدشه‌دار شود، امنیت حق مردم عزیز است و به همین دلیل پلیس مقتدر خواهد بود و بر اساس قانون عمل خواهد کرد، اجازه نمی‌دهد امنیت توسط افراد معدود هنجارشکن خدشه‌دار شود.

وی ادامه داد: مبارزه با اوباش و قانون‌شکنان در برنامه پلیس به جد در دستور کار قرار دارد و این مطالبه مردم از پلیس است، قرار نیست عده‌ای امنیت مردم را به خطر بیندازند، در قانون به پلیس اختیار داده شده که در هر جا مسئله امنیت خدشه‌دار شد، وارد عمل شود. موارد قانوتی متعددی وجود دارد، ماده 45 آئین دادرسی کیفری اختیارات پلیس را مشخص کرده است.

معاون اجتماعی نیروی انتظامی بیان کرد: بیش از 37 نوع وظیفه و ماموریت در قانون برای پلیس تعریف شده، پلیس روزانه در هزار و 900 نقطه با مردم در تماس است و شاید نهادی نباشد که اینچنین با مردم ارتباط داشته باشد و قانون، نیروی انتظامی را حافظ جان، مال و ناموس مردم دانسته است.

این مقام انتظامی افزود: پلیس در بحران کرونا به سرعت منعطف شد و تغییر تاکتیک داد، در مقابله با کرونا، اجرای بخش اعظمی از مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا برعهده نیروی انتظامی بود.

حاجیان با اشاره به همکاری تاثیرگذار پلیس با تمام نهادهای مجری مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا، گفت: مشاهده کردید در زمان انسداد جاده‌ها پلیس انرژی بسیار زیادی گذاشت درحالیکه بخش زیادی از اجرای مصوبات مبنی بر تعطیلی برخی نهادها بود اما کار پلیس تعطیل‌بردار نبود و به نیروها آماده‌باش دادیم و این خدمت بی‌منت را برای خود افتخار می‌دانیم.

سخنگوی نیروی انتظامی ادامه داد: پلیس در ستاد ملی مقابله با کرونا عضو ثابت بود، پلیس امروزه در ‌پیش‌بینی و پیشگیری از بروز آسیبهای اجتماعی و جرم نقش دارد و به همین دلیل مرکز مطالعات و پژوهشهای نیروی انتظامی شکل گرفته است، امروز پلیس ما علمی، هوشمند و هوشیار است و از آخرین دستاوردهای علمی استفاده می‌کند، قرارگاه هوشمند‌سازی به دستور فرمانده محترم نیروی انتظامی تشکیل شده و نگاه پلیس پژوهشی است.

وی با بیان اینکه امروز در سریع‌ترین زمان کشف جرم روی می‌دهد، متذکر شد: نیروی انتظامی نباید فقط در صفحه حوادث دیده شود، از حدود 10 سال پیش مردم به تدریج به سمت فضای مجازی رفتند، مردم در بحران کرونا به فضای مجازی کوچ کردند، تجارت الکترونیک، نقل و انتقال پول، داد و ستدها و تبلیغات در این فضا انجام می‌شود، بر همین اساس گفتیم که در این فضا نیز باید ملجاء مردم باشید، امروز پلیس فتا ما یک پلیس برجسته در منطقه است.

معاون اجتماعی نیروی انتظامی با تاکید بر اینکه پلیس مردم را هوشیار می‌کند که در فضای مجازی آسیب نبینند، گفت: امروز اپلیکیشن پلیس من طراحی شده و درگاه سایت پلیس این امکان را دارد که ارتباط مردم با پلیس از طریق این سایت صورت گیرد.

این مقام انتظامی افزود: پلیس در مبارزه با جرائم سازمان‌یافته نقش کلیدی را در منطقه ایفا می‌کند، امروز در همسایگی کشور افغانستان قرار داریم و خط مقدم مبارزه با موادمخدر هستیم یعنی عملکرد ما جهان‌شمول است، جامعه جهانی از عملکرد پلیس در مقابله با جرائم سازمان‌یافته بهره می‌برد، از اول انقلاب تاکنون پلیس بیش از 13 هزار شهید و جانباز تقدیم کرده است.

حاجیان با تاکید بر اینکه ما حافظ حقوق بشردوستانه هستیم، بیان کرد: قدرتهای مستکبر بعضاً ما را ناقض حقوق‌بشر می‌دانند اما واقعاً باید دید که چه کشوری مدافع حقوق‌بشر است و از حقوق‌بشر حمایت می‌کند، تامین مالی تروریست از طریق فروش موادمخدر و جرائم سازمان‌یافته صورت می‌گیرد که پلیس با این جرائم برخورد می‌کند، قدرت پلیس امروز در فرای مرزها است و مصداق آن استرداد مجرمانی بوده که از کشور متواری شده و با اقدمات قضائی و پلیس به کشور بازگردانده شدند.

سخنگوی نیروی انتظامی با بیان اینکه امروز هر فردی با هر گرایشی به پلیس مراجعه می‌کند و پلیس نماد آرامش و آسایش است، خاطرنشان کرد: پلیس یک حق اجتماعی است که مردم باید از آن برخوردار باشند.

وی درباره عملکرد نیروی انتظامی در محدودیتهای کرونایی 50 روز اخیر نیز گفت: در این مدت بیش از 409 هزار نیرو را در حدود هزار و 958 نقطه از کشور به کار گرفتیم و در حوزه طرح توجیهی، بیش از یک میلیون و 663 هزار خودرو را به مبداء خود عودت دادیم.

معاون اجتماعی نیروی انتظامی با بیان اینکه در این مدت 21 درصد کاهش تردد خودروها نسبت به مدت مشابه سال گذشته روی داد، گفت: در مدت 50 روزه، بیش از 635 هزار تذکر به صنوف ارائه کردیم، 104 هزار صورت‌جلسه به صنوف ارائه شد و 30 هزار پلمب نیز صورت گرفت.

این مقام انتظامی با بیان اینکه در مدت 9 ماهه امسال، 19 درصد جان‌باختگان سوانح رانندگی کاهش پیدا کرده، ادامه داد: در سال گذشته پلیس امنیت اقتصادی شکل گرفت، در مدت 9 ماهه امسال، پلیس امنیت اقتصادی از 147 هزار اماکن بازدید کرد، امکان، انبارها و داروخانه‌ها رصد شدند و حدود هشت هزار اماکن متخلف شناسایی و پلمب شدند همچنین هزار و 965 پرونده قضائی در این رابطه تشکیل شد.

حاجیان درباره اقدامات پلیس در برخورد با محترکان در 9 ماهه امسال گفت: حدود 600 درصد پرونده‌‌های مکشوفه در حوزه احتکار نسبت با مدت مشابه سال گذشته افزایش پیدا کرده و در این مدت کشفیات موادمخدر نسبت به مدت مشابه سال گذشته 28 درصد افزایش داشته است.

سخنگوی پلیس با بیان اینکه در حوزه مبارزه با شرط‌بندی و قمار آنلاین نیز اقدامات خود را انجام دادیم، یادآور شد: این افراد به صورت باندی و حرفه‌ای عمل می‌کنند، مردم بدانند هدف در شرط‌بندی‌ها منتفع شدن آنها نیست و هدف نفع بردن خود گرداننده سایت است، در این حوزه ورود کردیم، امسال 10 باند قمار با 164 عضو شناسایی و متلاشی شدند، سه هزار و 900 شبکه در این رابطه شناسایی و هزار و 440 پرونده علیه مجرمان تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه در مدت 9 ماهه امسال در بحث مبارزه با سرقتها، 16 درصد در کشف آنها افزایش داشتیم، گفت: در این مدت در بحث وقوع سرقتهای خرد هشت درصد افزایش داشتیم همچنین در این مدت تا به امروز بیش از 15 میلیون تماس با پلیس 110 گرفته و عملیاتی شده است.

به گفته معاون اجتماعی نیروی انتظامی، در این مدت در حوزه فراملی نیز 37 نفز از مجرمان ایرانی که از کشور متواری شده بودند به کشور بازگردانده شدند.

این مقام انتظامی با بیان اینکه 9 بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی خود را در مقابله با کرونا در اختیار مردم قرار دادیم، تصریح کرد: در این مدت بیش از هفت هزار بیمار در بیمارستانهای ما بستری و بسیاری از آنها ترخیص شدند.

حاجیان با اشاره به تماسهای مردمی با سامانه 197 در 9 ماهه سال جاری، گفت: حدود یک میلیون و 244 هزار تماس با سامانه 197 در این مدت برقرار شده است.

منبع: hadese24
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
سامانه بتا بانک رفاه کارگران