پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00012:37 - 1395/03/23

دستور توقف پدیده شاندیز

ترکیب جدید شورای‌عالی شهرسازی و معماری کشور به دنبال واکاوی‌هایی که در مصوبات ترکیب قبلی شورا با هدف شناسایی مجوزهای اشکال‌دار، انجام می‌دهد، به سراغ سومین پروژه بزرگ و پرهیاهو بعد از «گود بابک‌زنجانی» و «طرح تفصیلی تهران» رفت و دستور توقف آن را صادر کرد.

کارگرآنلاین: ترکیب جدید شورای‌عالی شهرسازی و معماری کشور به دنبال واکاوی‌هایی که در مصوبات ترکیب قبلی شورا با هدف شناسایی مجوزهای اشکال‌دار، انجام می‌دهد، به سراغ سومین پروژه بزرگ و پرهیاهو بعد از «گود بابک‌زنجانی» و «طرح تفصیلی تهران» رفت و دستور توقف آن را صادر کرد.

 

شورای‌عالی شهرسازی ۲۸ دی و ۱۲ بهمن‌ماه امسال در ۲جلسه مفصل، پروژه ساخت شهرک چندمنظوره پدیده شاندیز را که مدتی است در مشهد در جریان است، مورد بررسی قرار داد و سرانجام ضمن تعیین هیات‌کارشناسی از طرف شورا برای اعزام به منطقه جهت بررسی عینی و فنی این پروژه، دستور ممنوعیت پیشرفت‌کار در بخش‌های اجرا نشده پدیده ‌شاندیز را صادر کرد.

 

 از متن این مصوبه شورای‌عالی شهرسازی که در سایت روزنامه رسمی منتشر شده، حاکی است: شورای‌عالی ابتدا در جلسه ۲۸دی، گزارش طرح پدیده شاندیز را مورد بررسی قرار داد و مقرر کرد دبیرخانه شورا بررسی حقوقی از بابت انطباق موضوع با قوانین را انجام دهد و در جلسه ‌بعدی نتایج آن را مطرح کند. شورای‌عالی سپس در جلسه ۱۲بهمن، مصوب کرد «شورای‌عالی نمایندگان خود را برای نهایی کردن مدارک طرح به منطقه اعزام کند و شهرداری شاندیز موظف است هیچ مجوزی خارج از حدود طرح‌های مصوب صادر نکند و از تداوم بخش‌های اجرا نشده طرح تا تطابق با طرح‌های مصوب ممانعت به عمل آورد.»

 

پدیده شاندیز بزرگ‌ترین کارگاه ساختمانی با هزاران نفر کارگر و نیروی کار در کشور محسوب می‌شود که محل اجرای آن در مشهد است و قرار است چندین ساختمان مسکونی، تجاری و رفاهی در آن احداث شود.

 

شورای‌عالی شهرسازی و معماری کشور حدود ۲ ماه پیش، مجوزی را که شهرداری تهران به بابک زنجانی برای احداث یک برج ۳۷طبقه در محله ایران‌زمین شهرک‌غرب داده بود به خاطر مغایرت این مجوز با مقررات ابطال کرد و ماه گذشته نیز دستور بازنگری بر طرح ‌تفصیلی جدید تهران و توقف صدور مجوز تغییرکاربری در پایتخت را صادر کرد.

 

براساس این گزارش، آنطور که از متن مصوبه شورای‌عالی برمی‌آید، دستور توقف ساخت بخش‌های اجرا نشده پدیده شاندیز، موقتی است و بعد از بررسی‌های تکمیلی شورای‌عالی شهرسازی، ادامه یا توقف آن تعیین تکلیف خواهد شد./جام نیوز
 

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
بانک رفاه کارگران