مجلس تحصیل توصیهای «فریدون» را تا حصول نتیجه ادامه میدهد
روحانی پاسخی به نامه نمایندگان درباره برادرش نداد

	
	کارگرآنلاین: محمدمهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی  با اشاره به روند رسیدگی به تحصیل توصیهای «حسین فریدون» برادر رئیسجمهور در کمیسیون متبوعش، گفت: در این موضوع کمیسیون فعال است و تا حصول نتیجه بررسیهای خود را انجام میدهیم.
	
	وی درباره نامه برخی نمایندگان به رئیسجمهور درباره اتهامات برادرش، افزود: تعدادی از نمایندگان خواستار رسیدگی به اتهامات «حسین فریدون» از روحانی شدند، اما متأسفانه تاکنون نتیجهای از سوی رئیسجمهور در این باره حاصل نشده است.
	
	رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه نمایندگان ملت مطالبهگر حقوق مردم در همه موضوعات هستند، تصریح کرد: هر شخص مسئولی در نظام، اگر مرتکب تخلفی شود باید با او برخورد قانونی صورت گیرد تا اعتماد افکارعمومی به نظام خدشهدار نشود.
	
	زاهدی تأکید کرد: مطمئن باشید این کمیسیون نسبت به تحصیل توصیهای برادر رئیسجمهور بیتفاوت نیست و این موضوع در حال پیگیری است.
	
	پیشتر، محمدجواد ابطحی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از اتمام کار مقدماتی این کمیسیون درباره تحصیل سفارشی برادر رئیسجمهور به تسنیم خبر داد./تسنیم
