پربحث ها
اخبار اقتصادی
فواید کاکائو برای تقویت حافظه

آیا خوردن شکلات میتواند حافظه شما را تقویت کند؟ نتایج پژوهشها نشان میدهند که مواد شیمیایی موجود در کاکائو میتوانند عملکرد مغز از جمله حافظه را تقویت کنند.
نتیجه پژوهشی در امریکا نشان میدهد که فلاوانول موجود در کاکائو باعث تقویت توانایی یادگیری مغز و تقویت حافظه میشود. فلاوانول یک ماده مغذی گیاهی است که در کاکائو، چای، شراب قرمز و انواع بریها یافت میشود. با این وجود، در پژوهش پژوهشگران امریکایی اثری از تاثیر مفید احتمالی فلاوانول بر توانایی شناسایی اجسام توسط مغز مشاهده نشد.
پژوهشگران امریکایی دریافته اند که مواد شیمیایی موجود در کاکائو به خصوص فلاوانول بر تقویت حافظه افراد در سنین بالا (۵۰ تا ۷۵ سالگی) تاثیرگذار است.
فلاوانول متعلق به گروهی از عناصر است که پلی فنول نامیده میشوند و در کلم بروکلی، روغن زیتون، پیاز، بلوبری و چای نیز یافت میشوند. شکلات سیاه منبعی غنی از فلاوانول است و باعث تقویت سلامت افراد میشود.
منبع: اخبار روز ایران و جهان | آفتاب نیوز
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
نظر خود را ثبت کنید