پربحث ها
اخبار اقتصادی
انتشار محتواهای مستهجن دردسر ساز شد
![انتشار محتواهای مستهجن دردسر ساز شد انتشار محتواهای مستهجن دردسر ساز شد](https://kargaronline.ir/images/news/59174/thumbs/thumb2_59174.jpg)
دادستان عمومی و انقلاب گرگان از بازداشت مدیرکانال تلگرامی مستهجن در گرگان خبرداد.
به گزارش کارگرآنلاین، حجت الاسلام و المسلمین سید مصطفی حقی گفت: متهم گروه تلگرامی را تشکیل داده بود که با انتشار محتویات مستهجن از قبیل ویدئو، عکس آن را اداره می کرد.
وی در تشریح جزئیات این خبر اظهارکرد: متهم با تحریک افراد به انحرافات جنسی و با ایجاد پروفایل غیر واقعی و تغییر صدا نزدیک به 200 عضو را جذب کرده بود.
این مقام قضایی در ادامه افزود: با عنایت به گزارش اولیه پلیس امنیت اخلاقی و مستندات ارائه شده و تحقیقات تکمیلی توسط پلیس فتا متهم دستگیر و پس از تفهیم اتهام با صدور قرار وثیقه توسط شعبه اول دادیاری دادسرای عمومی وانقلاب مرکز استان گلستان به زندان معرفی شد./ ستاره ها
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
نظر خود را ثبت کنید