اخبار اقتصادی
چاپ00018:01 - 1395/11/11

فردا؛ بررسی طرح تفحص از صندوق بازنشستگی کشوری+ متن طرح

۱۶ نماینده مجلس در نامه‌ای به هیئت‌رئیسه مجلس خواستار انجام تحقیق و تفحص از صندوق بازنشستگی کشوری شدند.

به گزارش کارگرآنلاین، ، 16 نماینده مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به هیئت‌رئیسه پارلمان، خواستار تحقیق و تفحص از صندوق بازنشستگی کشوری شدند که در همین راستا علی‌اصغر یوسف‌نژاد عضو هیئت‌رئیسه مجلس در نامه‌ای به سلمان خدادادی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس، این درخواست نمایندگان را برای بررسی به کمیسیون اجتماعی ارجاع داد.

همایون هاشمی نماینده مردم میاندوآب در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم ضمن تائید این خبر گفت: در جلسه روز سه‌شنبه 12 بهمن کمیسیون اجتماعی این درخواست بررسی می‌شود.

به گزارش تسنیم، در نامه نمایندگان به هیئت‌رئیسه مجلس برای درخواست تصویب تحقیق و تفحص از صندوق بازنشستگی کشوری آمده است:

«هیئت‌رئیسه محترم»

خواهشمند است در اجرای ماده 214 آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، درخواست تحقیق و تفحص ذیل را جهت رسیدگی به کمیسیون تخصصی ذیربط ارجاع فرمایید.

عنوان تحقیق و تفحص:

صندوق بازنشستگی کشوری

1- وضعیت نابسامان در شرکت‌های زیرمجموعه، اکثر شرکت‌های زیرمجموعه، اکثرا شرکت‌های زیان‌ده هستند.(سوءمدیریت و عدم انتخاب درست مدیران)

2- سرمایه‌گذاری‌های غیرکارشناسی و بعضا جهت‌دار به عنوان مثال سرمایه‌گذاری برای ساخت هتل 5 ستاره، ساخت بزرگراه در اصفهان به دلیل اینکه مدیرعامل صندوق و مدیرعامل سرمایه‌گذاری آتیه صبا متولی این پروژه‌های اصفهانی هستند.

3- انتصابات تعصبی و رفیق‌بازی، عدم توجه به شایسته‌سالاری، بیش از 95 درصد از انتصابات فقط از یک منطقه خاصی هستند چه در ارکان اصلی و چه در زیرمجموعه صندوق

4- بی‌توجهی به بازنشستگان مشترک و عدم برنامه‌ریزی در حوزه‌های بهداشتی، درمانی، آموزشی، رفاهی، انگیزشی آنان در طول این دو سال اخیر چه برنامه‌ها و اقداماتی غیر از فعالیت‌های معمول صورت گرفته است.

5- علیرغم توجهات قانونی به صندوق با توجه به چشم‌انداز صندوق که باید خودکفا و پایدار باشد هیچ برنامه‌ای مبنی بر استقلال مالی از دولت در این صندوق مشاهده نمی‌شود و کماکان حدود 90 درصد از هزینه‌های صندوق را دولت تامین می‌نماید.

6- تخصصی کردن هلدینگهای اقتصادی به 5 هلدینگ 1- صنعت و معدن 2- انرژی 3- ساختمان 4- مالی 5- غذایی چه دستاوردهایی داشته است؟ به عنوان مثال در هلدینگ غذایی از 11 شرکت فقط یک یا دو شرکت باقی مانده‌اند و بقیه شرکت‌ها یا فعالیت‌شان متوقف شده و یا واگذار به سایر هلدینگها شده‌اند و یا اکثرا زیان‌ده شدید هستند.

7- رسیدگی ویژه به موضوع سهام شرکت احیاء و رابطه سهام آن با شرکت بهمن‌گستر

در نامه علی‌اصغر یوسف‌نژاد عضو هیئت‌رئیسه مجلس به سلمان خدادادی رئیس کمیسیون اجتماعی ذکر شده است:

جناب آقای خدادادی

رئیس محترم کمیسیون اجتماعی

با سلام و تهیت

ضمن ارسال تصویر تعدادی از نمایندگان محترم برای تحقیق و تفحص از عملکرد صندوق بازنشستگی کشوری خواهشمند است با توجه به مواعد آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی نسبت به بررسی ضرورت تحقیق و تفحص اقدام و گزارش امور را به هیئت‌رئیسه اعلام فرمایید.

قابل ذکر است چنانچه کمیسیون ظرف مدت یک ماهه مندرج در ماده 214 آئین‌نامه داخلی تقاضای فوق را بررسی نکند موضوع مستند به آئین‌نامه اجرایی فرآیند تحقیق و تفحص جهت کسب نظر نمایندگان مستقیما در دستور کار صحن علنی قرار می‌گیرد.

به پیوست خلاصه‌ای از فرآیند تحقیق و تفحص از آئین‌نامه داخلی نیز ارسال می‌شود.

متقاضیان تحقیق و تفحص به شرح ذیل هستند:

همایون هاشمی نماینده میاندوآب

محمودزاده نماینده مهاباد

صدیف بدری نماینده اردبیل

خالقی نماینده خلخال و کوثر

سیداحسن علوی نماینده سنندج

محمدرضا پورابراهیمی داورانی نماینده کرمان

محمدحسین قربانی نماینده آستانه‌اشرفیه

سیدحمیده زرآبادی نماینده قزوین

فاطمه ذوالقدر نماینده مردم تهران

رسول خضری نماینده پیرانشهر

بیلگری نماینده سقز و بانه

بهروز نعمتی نماینده تهران

یوسفیان ملا نماینده آمل

محمد دامادی نماینده ساری

شریعت‌نژاد نماینده تنکابن

حمدالله کریمی نماینده بیجار
 

منبع: تسنیم

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
توا به داد این صندوق برسید ما بازنسشتگان منتظر روشن شدن واقعیت هستیم
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
سامانه بتا بانک رفاه کارگران