پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00017:53 - 1395/11/20

همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر انجام گرفت؛

بهره برداری از اولین دستگاه رادیوتراپی شتابدهنده خطی در بیمارستان تأمین اجتماعی

همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر و با حضور مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، عضو حقوقدان شورای نگهبان و نماینده مجلس خبرگان رهبری، فرماندار تهران و همچنین مدیران ارشد سازمان تأمین اجتماعی، اولین دستگاه رادیوتراپی شتابدهنده خطی در بیمارستان تأمین اجتماعی شهید دکتر فیاض بخش به بهره برداری رسید.

به گزارش کارگرآنلاین، سیدتقی نوربخش، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در مراسم بهره برداری رسمی از این دستگاه گفت: امروز در ایّام الله دهه مبارک فجر گام دیگری در جریان درمان بیماران سرطانی برداشته می شود و شاهد خواهیم بود جهت درمان و رفع آلام بیمه شدگان قدم هایی برداشته می شود.

 نوربخش افزود: اگر سالانه ٩٠ هزار نفر به بیماران سرطانی کشور افزوده شود، حدود نیمی از آنها بیمه شده تامین اجتماعی هستند که حدود ٤٠ هزار نفر می شوند.

وی ادامه داد: به همین دلیل سالانه حدود ٢٠ هزار نفر نیازمند دستگاه رادیوتراپی هستند که ١٠ درصد خدمات آنها توسط این دستگاه جدید انجام می شود.

 نوربخش با اشاره به تحریم های سابق و جدید آمریکا علیه ملت ایران که با هدف اخلال در ارائه خدمات درمانی صورت می گیرد، گفت: این تحریم ها چهره واقعی حقوق بشر آمریکایی را نشان داد و حتی از تحویل کبالت برای رادیوگرافی بیماران سرطانی جلوگیری کردند و اخیراً ورود دستگاههای تصویر برداری را ممنوع کرده اند.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: اما در سه تا چهار سال اخیر به برکت برجام برای تجهیز مراکز درمانی اقدامات گسترده ای انجام شده است.

وی اضافه کرد: ما با کشورهای اروپایی مراودات خوبی داریم و این تحریم های اخیر آمریکا خللی در خدمات تشخیصی و درمانی بیماران به وجود نمی آورد.

نوربخش در عین حال گفت که رادیوتراپی یکی از اجزای مغفول برای بیماران سرطانی است که گسترش زیادی در کشور ندارد اما به برکت انقلاب اسلامی در یکی از بیمارستان های تهران این دستگاه فعالیت دارد.

وی اظهار داشت: اما امکان گسترش آن تاکنون وجود نداشت و امروز یکی از پیشرفته ترین دستگاه ها در این بیمارستان به بهره برداری رسید.

نوربخش در ادامه به اجرای طرح تحول سلامت در کشور اشاره کرد و گفت: با اجرای این طرح هزینه از جیب مردم کاهش یافت و هم سطح ارتقای نظام خدمات درمانی افزایش یافت.

وی اظهار داشت: سازمان تامین اجتماعی نیز با این طرح همراهی کرد و به عنوان اصلی ترین منابع تامین کننده طرح است.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: این سازمان بیش از پنج هزار میلیارد تومان در ماه بابت تعهداتش پرداخت می کند و یک سوم کل بودجه کشور است البته سازمان باری بر دولت نیست و یک ریال از بودجه عمومی را دریافت نمی کند.

 نوربخش ادامه داد: در شرایط تحریم که فضای کسب و کار تحت تأثیر است، سازمان تامین اجتماعی خدمات خودش را ارائه می دهد.

وی اضافه کرد: بیمارستان فیاض بخش در غرب تهران وظیفه مهمی را به عهده دارد و در غرب تهران چنین بیمارستانی با تجهیزات و امکانات مناسب برای ارائه خدمات به بیماران در این منطقه وجود ندارد.

وی ادامه داد: به منظور ارائه خدمات درمانی مطلوب، بازسازی بیمارستان هدایت بعد از ٥٠ سال و بیمارستان فیاض بخش بعد از ٧٠ سال انجام شده است.

نوربخش گفت: البته در سراسر کشور اقدامات درمانی را داریم و در ١٨ استان کشور طرح حذف دفترچه درمانی در حال انجام است و این اقدام خیلی خوبی است و تا یکسال آینده این اتفاق در کل کشور انجام می شود.

نماینده مجلس خبرگان رهبری و عضو شورای نگهبان:
 نوربخش سازمان تأمین اجتماعی را از هیاهوهای سیاسی خارج کرد و در مسیر خدمت به مردم قرار داد

 محسن اسماعیلی، نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری و عضو حقوقدان شورای نگهبان نیز در این مراسم گفت: دکتر نوربخش سازمان تأمین اجتماعی را از هیاهوهای سیاسی خارج کرد و در مسیر خدمت به مردم قرار داد.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: خوشبختانه دولت تدبیر و امید نگاه ویژه ای به حوزه سلامت به خصوص در بحث بودجه ای دارد.

 اسماعیلی افزود: در این دولت به بخش بودجه ای نگاه خاص شده است اما کافی نیست. اگرچه کاستی هایی نیز در این زمینه وجود دارد اما تلاش های زیادی برای توسعه فعالیت های درمانی در کشور شده است.

وی اضافه کرد: بخش درمان ،خط مقدم نظام و مردم است و خدمات رسانی بیمارستان ها به مردم جزو افتخارات شما (کارکنان حوزه سلامت) خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: طبق فرموده مقام معظم رهبری که مردم باید فقط دغدغه درمان بیماری خود را داشته باشند، قدم هایی در این زمینه برداشته شده است اما تا رسیدن به وضعیت مطلوب فاصله داریم.

این حقوقدان افزود: جامعه پزشکی از موثرترین و خدمتگزارترین قشرها در پیش و پس از انقلاب بوده است و ما به جایی رسیدیم که وقتی می خواهیم به دنیا پیشرفت هایمان را نشان دهیم پیشرفت پزشکی از جمله این پیشرفت های به شمار می آید.

اسماعیلی درباره خدمات سازمان تامین اجتماعی نیز گفت: این سازمان با آمدن «دکتر نوربخش»، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از متن هیاهوها ، بیرون کشیده شد و وظیفه خدمت به مردم را ادامه داد.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: کار شما ارزشمند است و پیشگیری و درمان جزو وظائف اصلی حکومت به شمار می رود.

اسماعیلی به راهپیمایی ٢٢ بهمن نیز اشاره کرد و افزود: حضور ما در راهپمایی ٢٢ بهمن، شکر عملی همین خدمتگزاری هاست و این میهن متعلق به ماست و از آن، دل نخواهیم کند.

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی: آمار بیماران سرطانی رو به افزایش است
 محمدعلی همتی، معاون درمان سازمان تامین اجتماعی گفت: براساس آمارها و اطلاعات جدید آمار بیماران سرطانی هر سال رو به افزایش است.

دکتر همتی: به دو دلیل افزایش سن جامعه و سالمندی که به عنوان یکی از چالش های حوزه سلامت و بعد به دلیل تشخیص ها ی بهتر و آسیب های محیطی در سال های آینده افزایش بیماران سرطانی را شاهد خواهیم بود.

وی ادامه داد: سالانه حدود ١٠٠ هزار بیمار سرطانی جدید به آمار بیماران سرطانی در کشور افزوده می شود و در سال های آینده به ١٥٠ هزار نفر در سال می رسد و امیدواریم که ما بتوانیم خدمات حوزه درمان را گسترش دهیم.

وی اضافه کرد: امیدوارم با راه اندازی دستگاه جدید، خدماتی که در این بیمارستان به ویژه در بخش سرطان اتفاق می افتد، خدمات مطلوب تری باشد.

دکترهمتی افزود: سازمان تامین اجتماعی به جهت اینکه به ریل اصلی خدمات خودش بازگشته است باید ریل گذاری ویژه در بخش خدمات هم می رسید که به همین منظور تاکنون خدمات خوبی ارائه شده است.

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی افزود: سابقه ١٠ ساله گذشته سازمان نشان می دهد که سازمان دچار چالش هایی بوده است و برنامه هایی که با تغییر مدیریت به فراموش سپرده شد البته هدف اصلی سازمان ارائه خدمات ١٨ گانه است که در حوزه درمان فعالیت های خوبی صورت گرفت و برنامه راهبردی در این زمینه داریم.

دکترهمتی ادامه داد: در این سازمان برنامه عملیاتی را در همه حوزه ها تدوین و اجرا کرده و در حوزه درمان ٢٢ برنامه داریم که ارتقای هتلینگ یکی از این برنامه ها است که به همین دلیل شاهد رضایتمندی بیماران هستیم.

وی خاطرنشان کرد: بحث دیجیتالی کردن دستگاه رادیولوژی و نظام ارجاع مسیر خوبی در حوزه درمان تعیین کرده است و امیدواریم سال آینده سایر برنامه های درمانی را اجرایی کنیم.

دکترهمتی اضافه کرد: ارتقای تجهیزات بیمارستان های سازمان از دیگر برنامه های ماست که با ١٠ تا ٢٠ سال قبل قابل قیاس نیست و یکی از این تجهیزات رادیوتراپی است که این دستگاه در کشور یونیک و با کیفیت است و ما ورژن ٢٠١٦ آن را افتتاح می کنیم و مزایای خوبی دارد.

مدیرکل درمان تأمین اجتماعی استان تهران:

برای راه اندازی دستگاه رادیوتراپی شتابدهنده خطی هفت میلیارد تومان هزینه شده است

دکترمحمدتقی خسروانی مقدم، مدیر درمان تامین اجتماعی استان تهران در این مراسم گفت: برای راه اندازی این دستگاه هفت میلیارد تومان هزینه شده که امیدواریم بتوانیم خدمات خوبی برای بهبود بیماران سرطانی با استفاده از این دستگاه ارائه دهیم.

وی اضافه کرد: طبق آمار سازمان بهداشت جهانی، درمان سرطان از سه روش جراحی، شیمی درمانی و رادیوتراپی انجام می شود که ٤٥ درصد از طریق جراحی و ٤٠ درصد رادیوتراپی و ١٥ درصد با شیمی درمانی است.

دکترخسروانی مقدم گفت: اولین مرکز رادیوتراپی در کشور در بیمارستان امام خمینی (ره) بود به همین منظور در این بیمارستان تلاش جدی از سوی مسئولان صورت گرفت و امروز یک دستگاه با بهترین برند راه اندازی شد چون بیمارستان فیاض بخش تنها مرکز ارائه خدمات به بیماران سرطانی است.

وی با بیان اینکه از حدود یک ماه گذشته این دستگاه در بیمارستان به مردم خدمات می دهد، افزود: روزانه ٣٠ تا ٤٠ نفر از این دستگاه استفاده می کنند و سالانه پیش بینی می شود درمان کامل یک هزار و ٥٠٠ نفر در این بیمارستان انجام شود.

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
سامانه بتا بانک رفاه کارگران