پربحث ها
اخبار اقتصادی
انعکاس حادثه تروریستی تهران در سیانان؛
از ناکامی عملیات تروریست ها از ماه رمضان گذشته تا امسال
![از ناکامی عملیات تروریست ها از ماه رمضان گذشته تا امسال از ناکامی عملیات تروریست ها از ماه رمضان گذشته تا امسال](https://kargaronline.ir/images/news/64564/thumbs/thumb2_64564.jpg)
«دولت ایران سال گذشته اعلام کرده بود یکی از بزرگترین طرح های گروه های تروریستی برای هدف قرار دادن تهران و دیگر شهرهای بزرگ را ...»
به گزارش کارگرآنلاین، پایگاه اطلاع رسانی شبکه سی ان ان (CNN) به انعکاس حملات تروریستی امروز در تهران پرداخته است.
سی ان ان گزارش خود را زیر عنوان "حملات ایران: تهاجم دوقلو به پارلمان و حرم [امام خمینی]، تهران را تکان داد" تنظیم و منتشر کرد.
این رسانه آمریکایی پس از شرح ماجرا به این مساله اشاره کرده که حملات مشابهی در ماه رمضان سال گذشته خنثی شده بود اما در این ماه رمضان تروریست ها توانستند عملیات خود را اجرایی کنند.
سی ان ان نوشت، دولت ایران سال گذشته اعلام کرده بود یکی از بزرگترین طرح های گروه های تروریستی برای هدف قرار دادن تهران و دیگر شهرهای بزرگ را در ماه رمضان خنثی کرده است. حالا با گذشت یک سال و در ماه رمضان بعدی شاهد بودیم که حملات تروریست ها در پارلمان ایران و حرم بنیانگذار انقلاب اسلامی انجام شد./جام نیوز
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
نظر خود را ثبت کنید