پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00014:14 - 1396/03/24

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در گفتگو با کارگرآنلاین مطرح کرد:

سند 2030 رد نشد، کنار گذاشتیم

نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی که از مخالفان جدی سند 2030 است گفت: وقتی اسناد بالا دستی داریم که چهارچوب و حرکت نظام آموزشی بر اساس آن حرکت می کند، پذیرش سند دیگر همچون 2030 می تواند لطمه جدی به اسناد بالادستی نظام کشور وارد کند.

محمداسماعیل سعیدی با ابراز خرسندی از اینکه سند 2030 از دستور کار خارج شد به خبرنگار کارگرآنلاین گفت: گویا پس از تاکیدات مقام معظم رهبری، مسوولان مربوطه متوجه شدند که این سند از ابتدا نباید وارد جریان تصمیم گیریهای کشور می شد و به همین دلیل آن را از دستور کارخارج کردند.

وی با اشاره به اینکه میثاق نامه های بین المللی بسیاری وجود دارد که کشورمان به آن نپیوسته است گفت: بسیاری از میثاق نامه ها با اهداف نظام اسلامی کشورمان در تضاد است و دلیلی ندارد به این قبیل میثاق نامه ها بپیوندیم.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه امروزه کشورمان به مقاوله نامه های بسیاری پیوسته و به دنبال آن است که این روش را در خصوص دیگر مقاوله نامه ها ادامه دهد گفت: نکته مهم این است که این قراردادهای بین المللی نباید مغایر اهداف نظام باشد. اما نکته دیگر آن است که تفاوت دیدگاه در بین مسوولان وجود دارد و هرکدام از نگاه خودشان به این قراردادهای بین المللی نگاه میکنند.

وی با اشاره به آن بخش از سند 2030 که تاکید بر یکسان سازی نگاه جنسیتی دارد گفت: اگر این سند را بپذیریم، ناچار هستیم برابری جنسیتی را نیز بپذیریم. دراین صورت هم به آن دسته از افرادی که در پی همجنس بازی هستند، مجوز فعالیت داده ایم و هم اینکه مغایر با دیدگاه اسلام که نسبت به این قبیل موارد ایراد جدی دارد، بی توجه بوده ایم.

سعیدی با تاکید بر اینکه نسبت به سند 2030 از جهات گوناگون ایراد وجود دارد گفت: عقل حکم می کند به هر چیزی که ایراد وارد است، ورود نکنیم.

وی آن دسته از توصیه ها و قوانین که با اهداف نظام همخوانی دارد و منجر به ارتقای نظام در بخشهای گوناگون اقتصادی، فرهنگی،‌ورزشی و سیاسی می شود را مثبت ارزیابی کرد و گفت: آن بخش از توصیه ها و قوانین جهانی که به عنوان تجربه موفق ثبت و تایید شده را می پذیریم و تاکید هم داریم که وارد نظام آموزشی کشورمان شود و این از جمله مواردی است که اسناد بالادستی نظام نیز بر آن تاکید دارد.

نماینده تبریز در مجلس با تاکید بر اینکه سند 2030 الزام آور نیست و حالت توصیه ای دارد گفت: بنابر این کشور ما الزامی به اجرای آن ندارد. به همین دلیل هیچ دستگاه بین المللی نمی تواند به واسطه نپیوستن به این سند، ایران را متهم به چیزی کند.

وی دیدگاههای مقام معظم رهبری را فصل الخطاب دانست و گفت: ایشان تاکید کرده اند که باید سند 2030 کنار گذاشته شود و مسوولان نیز این فرمایش رهبری را اطاعت کردند.
سعیدی در خصوص انتقادهایی که نسبت به کنار گذاشتن سند 2030 صورت می گیرد گفت: دوستان باید به خاطر داشته باشند که ما هرگز سند 2030 را رد نکرده ایم که بخواهیم در مورد آن پاسخگو باشیم،‌بلکه آن را کنار می گذاریم و به هیچ یک از بندهای آن وارد نمی شویم.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تاکید کرد: تکلیف سند 2030 روشن شد و بهترین کار آن است که مباحث مرتبط با آن را کش و قوس ندهیم و همه چیز را به فراموشی بسپاریم.
 

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
سامانه بتا بانک رفاه کارگران