اخبار اقتصادی
چاپ00011:17 - 1396/04/14

افتتاح یک مدرسه فوتبال خاص به نام یک شهید خاص

«آتش به اختیار» فرهنگی _ ورزشی مدافع پرسپولیس

افتتاح یک مدرسه فوتبال شاید به خودی خود خبر عجیبی نباشد ولی وقتی نام شهید ابراهیم هادی برای مدرسه فوتبال مدافع مطرح تیم ملی و پرسپولیس انتخاب شود، خیلی‌ها را جذب می‌کند.

به گزارش کارگرآنلاین، خیلی ها هنوز «داش ابرام»‌ صدایش می کنند؛ داش ابرامی که آنقدر برایشان زنده است که وقتی خاطراتش را می شنوی، فکر می کنی درباره آدمی در همین حوالی حرف می زنند.

برای آنها که با اسم «داش ابرام»‌ آشنا نیستند، شاید کتاب «سلام بر ابراهیم» بیشتر آشنا باشد؛ کتابی ماجرای یک شهید خاص را روایت می کند؛ شهید ابراهیم هادی! شهید که برای خیلی ها هم اسوه ایثار است و هم اسوه ورزشکاری و مرام.

حالا 36 سال پس از آخرین باری که ابراهیم هادی در کوچه های تهران دیده شد، عده ای دور هم جمع شده اند تا یاد او را با همان راهی که خودش دوست داشت زنده نگه دارند؛ تاسیس یک مدرسه یا به قولی آکادمی فوتبال به نام شهید ابراهیم هادی.

بانی کار بازیکن خوش اخلاق پرسپولیس محمد انصاری است که خودش می گوید سال 90 با خواندن کتاب سلام بر ابراهیم، با داش ابرام آشنا شده است و حالا آنقدر گرفتار مرام و معرف این شهید شده که دنبال تاسیس مدرسه فوتبالی افتاده که ورزش و اخلاق را در کنار هم داشته باشد.

مراسم افتتاحیه مدرسه فوتبال شهید ابراهیم هادی با مدیریت محمد انصاری و مربیگری کولیوند دیروز در شهرک محلاتی تهران برگزار شد، برنامه ای که خواهر شهید ابراهیم هادی، عمادی به نمایندگی از هیات مولف کتاب سلام بر ابراهیم و تعدادی از نونهالان عضو مدرسه و خانواده هایشان هم در آن حضور داشتند.

محمد انصاری اولین سخنران برنامه بود که از نحوه آشنایی اش با شهید و اخلاق ابراهیم هادی گفت؛ پیوند اخلاق و ورزش شاید این روزها حلقه مفقوده ورزش ما باشد، نکته ای که انصاری تلویحا به آن اشاره می کند و ایجاد مدرسه فوتبالی در رده سنی پایه و به نام شهید هادی را گشایشی در حل این مشکل می داند.

شاید برای خیلی ها عجیب باشد که یک بازیکن فوتبال بانی چنین اقدام فرهنگی، ورزشی شده باشد؛ اما خاطراتی که آقای عمادی مولف کتاب سلام بر ابراهیم برای جمع تعریف می کند، قدری فضا را برای جمع روشن می کند؛ بعد شنیدن این خاطرات تازه خیلی ها به عمق و ارزش این حرکت فرهنگی پی می برند.


آقای عمادی که پشت تریبون قرار گرفت فضای جلسه تقریبا عوض شد؛ آقای عمادی از شهیدی گفت که وقتی آخرین بار در سال 60 به جبهه اعزام شد، به رفیقش گفته بود «اینبار می خواهم جوری بروم که هیچ چیز از من بر نگردد...»؛ او از شهیدی می گفت که در عین خوشنامی همیشه دوست داشت گمنام بماند؛ از شهیدی گفت که در فینال مسابقات کشتی انتخابی تیم ملی، در عین اقتدار و توانایی فوق العاده بدنی، وقتی متوجه می شود خانواده نامزد حریفش در سالن هستند، آنقدر با حریفش مدارا می کند که سه اخطاره می شود و کشتی را می بازد تا مرام و معرفت را ببرد.

خاطراتی که عمادی برای جمع تعریف می کند چشم های جمع را تر می کند؛ حالا تقریبا همه دوست دارند برنامه زودتر تمام شود تا بتوانند کتاب سلام بر ابراهیم را بخوانند؛ البته بعضی ها همین چند دقیقه را هم طاقت نمی آورند و به صفحه های کتاب سرک می کشند.

شهید ابراهیم هادی که در زمان حیاتش می خواست گمنام باشد، حالا با همت تعدادی از جوانان که آنها هم گمنام هستند، در حال شناخته شدن در سراسر کشور و حتی عرصه بین المللی است؛ یکی از بانیان برنامه می گوید که «هیچ وقت برای کارهای فرهنگی و مراسم های سالگرد شهید به مشکل برنخوردیم و همیشه خدارو شکر کارها هماهنگ شده است.»


در ادامه برنامه نوبت به افتتاح مدرسه فوتبال در زمین ورزشی روبروی سالن می رسد؛ نونهالانی که رنج سنی شان 8 تا 12 است زیر نظر آقای کولیوند از مربیان مطرح تیم های پایه کشور، تمرین را آغاز می کنند؛ شور و شوق این بچه ها گرفتن لباس هایی که پشت همه آنها نام شهید ابراهیم هادی حک شده، دیدنی است.


محمد انصاری هم در کنار زمین حضور دارد و با صبر و حوصله تمام در حال گرفتن عکس سلفی با بچه های قد و نیم قدی است که وقتی شنیده اند بازیکن مطرح پرسپولیس و تیم ملی به زمین فوتبال محله شان آمده، خود را با اینجا رسانده اند.

پدر یکی از بچه های عضو تیم که خودش هم حسابی فوتبالی است حرف جالبی درباره مدرسه فوتبال شهید ابراهیم هادی می زند؛ «‌وقتی شنیدم یک بازیکن با اخلاق مدرسه ای را به اسم شهید هادی تاسیس کرده از تهرانپارس خودم را به اینجا رساندم؛ واقعا کار فرهنگی و تربیتی درست یعنی همین»

یکی دیگر از جوانانی که به قول خودش فقط و فقط به عشق اسم شهید هادی خود را به اینجا رسانده، نکته قابل توجهی می گوید: «خدا وکیلی در این وانفسای تعطیلی کارهای فرهنگی، اقدام این جوانان و فوتبالیستی مثل این بازیکن تیم ملی، مصداق همان آتش به اختیار و کار فرهنگی تمیزی است که آقا گفته اند.»

بچه هایی که وسط میدان با شور و شوق در حال تمرین هستند، قرار است در کنار ورزش هم اخلاقشان را حفظ کنند و هم بهترین در میدان باشند؛ کاری که شاید سال ها قبل باید شروع می شد ولی هنوز هم دیر نشده است.

آنهایی که می خواهند در مدرسه فوتبال شهید ابراهیم هادی ثبت نام کنند می توانند به مجموعه فرهنگی مسجد امام خمینی در شهرک شهید محلاتی مراجعه کنند تا یک مدرسه فوتبال متفاوت را با طعم آشنایی با یک شهید خاص، تجربه کنند./فارس

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
لینکستان
سامانه بتا بانک رفاه کارگران