مثل روحانی در مناظرهها با یک بغل پرونده حاضر نمیشدم/ روحانی بدعتهای بدی در انتخابات پایه گذاشت
ناگفتههای میرسلیم از انتخابات دوازدهم ریاستجمهوری
به گزارش کارگرآنلاین، سیدمصطفی آقا میرسلیم در نشست حزب موتلفه اسلامی استان مرکزی، با اشاره به انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری اظهار داشت: اگر توفیقی حاصل و منطقی بیان شد این موفقیت برای حزب موتلفه بود که در طول این مدت با بررسی دقیق، تحلیل اطلاعات از سراسر کشور بهدست آمد و در اختیار فرد گذاشته شد، هرچند نتوانستم از همه این اطلاعات استفاده کنم و در این دوره تنها توانستم از 70 درصد مطالب بهره بگیرم.
وی افزود: به هرحال کار بنده مثل روحانی و جهانگیری نبودم که برای هر مناظره با یک بغل پرونده در جلسات حاضر میشدند و مدام هم مطالب را بین خودشان تقسیم و رد و بدل میکردند، بلکه اطلاعاتی را حزب و همراهان آماده کردند و به همان میزان و شکل بیان شد و اگر به دل نشست، به سبب صداقتی بود که سعی داشتیم با مردم داشته باشیم.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه با بیان خاطرهای از رایآوری دولت یازدهم گفت: روز بعد از انتخاب دور نخست روحانی، همراه با مرحوم عسگراولادی در مجمع تشخیص نزد وی رفتیم و اعلام کردیم آماده همکاری و کمک هستیم، اما بعد از این جلسه هیچ خبری نشد و کمکی خواسته نشد و استفادهای نکرد. سعی ما بر کمک بود تا بتوان مشکلی از مشکلات موجود در کشور و باری از از دوش مردم برداشته شود، ولی تصمیم و نظر، عدم استفاده از ظرفیت بود و لی بههر حال ما دست یاری را دراز کردیم که آقایان نخواستند.
وی افزود: طبق نگاه شهید بهشتی، ما در موتلفه اعتقادمان براین است که کارها را بهگونهای پیش ببریم که با مراقبت همراه باشد و نظام آسیب نبیند و تمام همت و تلاش خود را برای اقتدار و اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به کار ببندیم.
میرسلیم عنوان کرد: قسمت این بود با رئیسجمهور مستقر که برای انتخاب در دور دوم وارد انتخابات شده، در عرصه حضور یابیم هرچند همه تبلیغات متوجه رئیسجمهور مستقر بود و حتی 30 درصد افتتاحیههای دولت یازدهم در همین مدت انتخابات انجام شد و صداوسیما براساس وظیفه باید برنامهها را پوشش میداد و وزرا هم که برای دولت سنگتمام گذاشتند.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به انتخابات دوازدهم ریاستجمهوری و اقدامات حجتالاسلام روحانی در انتخابات گفت: روحانی از مجموعه ابزار تبلیغی حداکثر استفاده ولو غیرقانونی را بُرد و بدعت بدی گذاشته شد و از امکانات دولتی که در اختیار دولت بود از طریق جهانگیری و وزرا برای تبلیغ بهره گرفت.
وی افزود: اینکه معاون اول بهعنوان یک کاندیدای 100درصد پوششی کاندیدا شود، یک بدعتِ بد بود و این یعنی شرایط مساوی نیست و یعنی یک کاندیدا 2 برابر بقیه وقت در اختیار خواهد داشت. ما در حزب موتلفه بررسی کردیم و در نهایت گفتیم یا رای میآوریم یا اگر رای هم نیاوردیم، حقایق را برای مردم خواهیم گفت و مردم قبول خواهند کرد و میپسندند؛ در واقع میخواستیم زبان گویای حزب باشیم.
میرسلیم بیان کرد: ما دنبال تکلیف بودیم که به تکلیف خود عمل کنیم و دیدیم بقیه چطور عمل کردند. از سوئی شاهد بودیم هاشمیطبا کاندیدا شده بود میگفت من کاندیدا هستم ولی به روحانی رای میدهم، یا جهانگیری که با رویکرد کاندیدای پوششی وارد عرصه شد، اینطور که مردم را مسخره کردهاید، البته امیدواریم در دورههای بعد اتفاقاتی اینگونه به وقوع نپیوندد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به نتایج حاصله در انتخابات دوره دوازدهم ریاستجمهوری گفت: از 40 میلیون رای توانستیم 16 میلیون رای برای جریان اصولگرایی بهدست آوریم که یک توفیق بود و در رقابت با رئیس جمهور منتخب یک دستاورد مهم بود چراکه در دوران قبل روسای جمهور مستقر رای بالای 60 درصدی بهدست آوردند.
وی ادامه داد: روحانی بههر حال با استفاده از ابزار مختلف تلاش کرد و با موج و جریانی که ایجاد کرد مردم را از رایآوری رقیب ترسانده بود. البته در موتلفه دستاورد بزرگی داشتیم اینکه توانستیم با مردم صادقانه حرف بزنیم اما قبول دارم باید خیلی زودتر از این دورهای که برای انتخابات دوازدهم ریاست جمهوری تلاش کردیم، وارد عرصه عمل میشدیم.
بهگزارش تسنیم، در بخش پایانی این نشست اعضای حزب موتلفه اسلامی استان مرکزی به پرسش پرداخته و میرسلیم نیز در این جلسه به سئوالات آنها درباره موضوعات مختلف پاسخ گفت.
عضو شورای مرکزی حزب موتلف اسلامی در پاسخ به سئوالی درباره رفتار چندگانه برخی افراد سیاسی گفت: برخی افراد را میبینیم که رفتاری چندگانه میکنند اینها بیشتر برای سهمبازی و بندبازی است که چنین رفتاری دارند.
وی درباره اصولگرایی افزود: اصولگرایی برمبنای اصول اسلامی و انقلابی است که هیچگاه کهنه و قدیمی نمیشود و این یک جریان گفتمانی انقلابی و اسلامی است که وجود دارد.
میرسلیم با اشاره به برجام تصریح کرد: موفقیت برجام بسیار محدود بود هرچند از همان مقدار محدود هم نتوانستیم استفاده کنیم که علت آن هم ضعف مدیریتی بود و هم بانکهای ما فرسوده است و بعضا برخی روسای بانک اگر پیر و فرسوده هستند یا خیلی جوان که از بانکداری چیزی نمیدانند.
منبع: تسنیم
بیشتر بخوانید: