جزئیات افزایش حقوق کارگران در سال ۹۷
به گزارش کارگرآنلاین، سیدامیرحسین قاضیزادههاشمی در نشست خبری خود با اصحاب رسانه، اظهار داشت: در مجلس شورای اسلامی در مباحث مختلفی فعالیت داشته که از جمله به میتوان به پاداشها، رشد حقوقها، یارانهها و غیره اشاره کرد.
وی افزود: در خراسانرضوی بحث تغییر مقامات اجرایی استان مطرح بود و تغییرات مدیریتی در مجموعههایی همچون آموزش و پرورش، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دانشگاه علوم پزشکی ایجاد شده و در خصوص استاندار نیز باید بگوییم که ابقای رشیدیان قطعی شده است.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در بحث توسعه خراسانرضوی و مشهد ردیفهای اندکی تخصیص یافته بود، خاطرنشان کرد: در جهت افزایش این ردیفها که در حوزههای زیارت، حاشیه شهر و غیره بوده افزایش یافته است و بودجههای 60 میلیاردی حاشیه شهر، 50 میلیاردی امنیت حاشیه شهر مشهد، 15 میلیاردی بافت فرسوده و 25 میلیاردی زیارت، 160 میلیاردی کشفرود و غیره از جمله بودجههای تخصیصی بوده است.
قاضیزادههاشمی تصریح کرد: از مجموع بودجه تخصیصی خراسانرضوی در سال 96 کمتر از 50 درصد محقق شده و برای سال 97 استان هم بالغ بر 500 میلیارد تومان تخصیص یافته است.
وی تأکید کرد: هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در تمامی موضوعات بیطرف بوده و در جهت حل مسئله تلاش میکند و در رابطه با بحث سوال از رئیس جمهور نیز معتقدیم که مسئلهای حل نخواهد شد و مسئله خاصی هم ایجاد نمیکند، همچنین موضوع استیضاح برخی وزار همچون وزرای راه و شهرسازی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی توسط کمیسیونهای تخصصی در دست بررسی بوده و منتظر اعلام وصولها هستیم.
دبیر هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به اقدامات صورت گرفته در بحث موسسات مالی و صبحتهای برخی از نمایندگان، بیان کرد: نماینده وقتی حرفی میزد باید مستند و بر خواست و مصلحت مردم باشد، البته اولویت باید با مصلحت باشد.
قاضیزادههاشمی گفت: در بحث حقوق و دستمزد 3 نرخ حقوقی کارگری، کارمندی و نیروهای مسلح وجود دارد و در جلسهای که با حضور نمایندگان کارگران، دولت و نیروهای نظامی و انتظامی میزان رقمها براساس نیازها، تورمها و غیره معین میشود و رشد 10 تا 20 درصدی را داریم و کسانی که حقوق بالا دارند از رشد کمتر و کسانی که حقوق پایین دارند از رشد بیشتر برخوردار میشوند؛ همچنین میزان مالیات هم متناسب با میزان حقوق و دستمزد با کاهش و افزایش همراه بوده است.
قاضیزادههاشمی تصریح کرد: در بحث سوخت، فروش اوراق و تزریق منابع را داشتیم، اما این موارد در بحث رفع آلودگیها کافی نیست و برخی کشورها ملزم به برقیکردن خودروهایشان تا سال 2030 شدهاند و ما هم باید به همین سمت گام برداریم.
وی در رابطه با مشکلات بیمهای، تأکید کرد: طبق قانون یک سوم بودجه بیمهای در بحث بهداشت و درمان بوده و سازمان تأمین اجتماعی در پرداختیهای این بخش 9 ماه عقب است، در سال گذشته رئیس جمهور ردیفی مجزا در بحث درمان معین کرد که کارگران اعتراض خود را نسبت به آن به دیوان عدالت اداری اعلام کردند و اقدام بیمهها نباید بهگونهای باشد که موجب عدم اعتماد پزشکان و مجموعههای درمانی شود، بیاعتمادیای که فشار آن بیشتر از همه بر مردم بهخصوص قشر محروم جامعه وارد میآید.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: مشکلات پدیده و موسسات مالی و اعتباری همچون میزان با تلاشهای صورت گرفته از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی برطرف شد و ریل حرکتی این مجموعهها را هموار کرد.
قاضیزادههاشمی بیان کرد: مسئله حاشیه نشینی و آسیبهای اجتماعی وقتی حل میشود که مسئله مبدأها حل شده و رشد و توسعه متوازن ایجاد شود، همچنین برای تحقق این موضوع باید در جهت ارتقاءهای عمرانی، اجتماعی، فرهنگی، اشتغال و غیره گام برداشته شود و امروزه یکی از بزرگترین مشکلات اجتماعی در 2 بحث طلاق و اعتیاد بوده است.
منبع: تسنیم