اخبار اقتصادی
چاپ00021:37 - 1400/04/12

مرغ ۵ درصد و گوشت گوسفندی ۲.۲ درصد گران شد

طی خرداد ماه مرغ ماشینی با ۴.۸ درصد، گوشت گاو یا گوساله با ۱.۱ درصد و گوشت گوسفند با ۲.۲ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

 در خرداد ماه ۱۴۰۰ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور به این شرح است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام شیرینی خشک و رشته آش با ۲.۷ درصد و برنج ایرانی درجه یک با ۲.۰ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، اقلام مرغ ماشینی با ۴.۸ درصد، کنسرو ماهی تن و گوشت گاو یا گوساله با ۱.۱ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند. همچنین در این گروه گوشت گوسفند با ۲.۲ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شیر خشک با ۴.۲ درصد، تخم مرغ ماشینی با ۴.۱ درصد بوده است.

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به خربزه با ۲۴.۴ درصد و هندوانه با ۱۵.۱ درصد می‌باشد. همچنین در این گروه هلو با ۱۵.۴ درصد و پرتقال‌با ۸.۸ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به سیب زمینی با ۱۴.۷ درصد، گوجه فرنگی با ۱۴.۳ درصد، "بادمجان" با ۱۱.۰ درصد و "پیاز" با ۹.۹ درصد بوده است.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت در مقایسه با ماه قبل مربوط به نوشابه گازدار و شکر با ۵.۲ درصد و قند با ۲.۷ درصد بود.

منبع: مهر
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
سامانه بتا بانک رفاه کارگران