پربحث ها
اخبار اقتصادی
نامه جوانان به رهبرانقلاب پیرامون گام دوم انقلاب؛
برای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب پیمان برادری و جوانمردی بستهایم
جمعی از جوانان پیرامون گام دوم انقلاب طی نامهای به مقام معظم رهبری تاکید کردند: ما برای عدالتگستری و مبارزه قاطعانه با فساد و تحقق همه تکالیف راهبردی در این بیانیه پیمان برادری بستهایم.
به گزارش کارگرانلاین، جمعی از جوانان نامهای خطاب به رهبر معظم انقلاب پیرامون بیانیه گام دوم انقلاب نوشتند و در آن تاکید کردند: برای تحقق همه توصیهها و تکالیف راهبردی در بیانیه گام دوم انقلاب با یکدیگر پیمان برادری و جوانمردی بستهایم.
متن این نامه به شرح زیر است:
با سلام و با نثار احترام و ارادتِ عمیقِ قلبی
به استحضار میرسانیم ما نگارندگانِ این نامه که پرورش یافتگان مکتب انقلاب اسلامی هستیم، بهعنوانِ جمعی از جوانانِ ایرانی که مخاطبانِ اصلیِ بیانیۀ گامِ دوّمِ انقلاب هستند، آن متنِ متقن و غنی را بند به بند و با دقت و حسّاسیّتِ فراوان، مطالعه کردیم و در همین مدّتِ اندک، گفتگوها و مباحثاتِ جدّی و طولانیای را دربارۀ آن به انجام رساندیم.
بر این اساس، لازم دانستیم نکتهها و ملاحظههایی را درباره این بیانیه با شما در میان بگذاریم:
محورهای اصلی نامه جمعی از جوانان خطاب به رهبر معظم انقلاب پیرامون بیانیه گام دوم
بسیار خرسند و مفتخریم که برخلاف عملکرد و نگاه جاری جریانات کشور شما همچون گذشته باز هم چشمِ امید به «جوانان» دارید.
میدانیم که این بیانیه، بالنده و حرکت آفرین نخواهد شد، مگر آن که با نگاه اندیشهورزانه و راهبرداندیشانه، و در محیطهای آزاداندیش، در میان نخبگان نسل ما، به صورت مداوم محل گفتگو و مُداقه و تدبیر قرار گیرد.
اکنون ما جوانان بیش از پیش نگران تطاول نظام دیوان سالاری موجود و طولانی شدن تحقق مرحله «دولت اسلامی» هستیم.
ما نیز همانندِ شما، نیاز به «تحوّل» و «تغییرِ» مبتنی بر مدار و منطقِ انقلابی را احساس میکنیم و باور داریم «تحول نسلی»، «تحول گفتمانی» و «تحول ساختاری» لازمه تحقق «نظام انقلابی» مد نظر حضرتعالی میباشد.
میدانیم که تحول نسلی به تنهایی کفایت نمیکند. ما نیازمند تحول در ساختارهای مصلوب کنونی و تحول در اندیشههای حکمرانی (گفتمانها، نظامات، برنامههای کلان، رویهها و …) هستیم.
تجربیات موفق و بومی انقلاب اسلامی در کارآمدی عملی مدیریت دفاع مقدس و حرکتهای جهادی گوناگون از قبیل فعالیتهای گسترده خدمت رسانی، فرهنگی، دفاعی، علمی و… نشان میدهد که تنها راه گذر از بن بست نمایی دشمنان در برخی از حوزههای حکمرانی و خنثی کردن تلاش شبانه روزی آنها برای ناکارآمد جلوه دادن نظام اسلامی، بازگشت به همان تجارب انقلاب و در رأس آن "جوان سازی" و "مردمی سازی" حکمرانی در کشور است.
از نظرِ ما، در برابر " مسائل" نظام جمهوری اسلامی هیچگونه بنبست و انسدادی وجود ندارد و هیچ چالشی در برابرِ انقلاب و نظامِ جمهوریاسلامی نیست، مگر اینکه حلّشدنی است و میتوان راهحلها را از دل ظرفیتهای درونی استخراج کرد و به کار بست.
میدانیم که اندیشه «پیشرفت» و مبارزه با الگوهای وارداتی ناکارآمد بنام توسعه، «جهاد کبیر» روزگار ماست. از این روی تلاشها و تبلیغ و اندیشه ورزی خویش را باید معطوف به آن سازیم و لحظهای از آن غافل نشویم.
«معنویت، عقلانیت و عدالت» اگر توأمان فراهم نیایند، نسل ما نیز گرفتار انحراف و عدم توفیق خواهد شد.
در اولین گام «گفتگوی ملی جوانان» حول بیانیه گام دوم انقلاب را در دستور کار قرار داده ایم که ان شالله نتایج ملموس و عینی آن در آینده نزدیک در عرصههای مختلف نمایان خواهد شد.
بسم الله الرحمن الرحیم
رهبرِ حکیمِ انقلابِ اسلامی، حضرتِ آیتاللهالعظمی امام خامنهای
با سلام و با نثار احترام و ارادتِ عمیقِ قلبی
به استحضار میرسانیم ما نگارندگانِ این نامه که پرورش یافتگان مکتب انقلاب اسلامی هستیم، بهعنوانِ جمعی از جوانانِ ایرانی که مخاطبانِ اصلیِ بیانیۀ گامِ دوّمِ انقلاب هستند، آن متنِ متقن و غنی را بند به بند و با دقت و حسّاسیّتِ فراوان، مطالعه کردیم و در همین مدّتِ اندک، گفتگوها و مباحثاتِ جدّی و طولانیای را دربارۀ آن به انجام رساندیم.
بر این اساس، لازم دانستیم نکتهها و ملاحظههایی را درباره این بیانیه با شما در میان بگذاریم:
اوّلاً، بسیار خرسند و مفتخریم که برخلاف عملکرد و نگاه جاری جریانات کشور شما همچون گذشته باز هم چشمِ امید به «جوانان» دارید و عمدهترین و مهمترین دغدغههای خود را با آنها در میان میگذارید و از آنها، توقعِ برداشتنِ گامهای بلند و تاریخی دارید. خوشحالیم که شما نسل جوان امروز را واجد خصوصیات و «وَ زادَهُ بَسْطَةً فِی الْعِلْمِ وَ الْجِسْمِ» و «إِنِّی حَفِیظٌ عَلِیمٌ» تشخیص دادهاید و نگاهِ شما به نسلِ جوانِ انقلابی، سرشار از «امید» و «باور» و «اعتماد» به آنها بوده و است.
این حقیقت، ما را مطمئن و مصمّم ساخته تا براساسِ خودآگاهیِ اسلامی و انقلابیِ خویش، در خطِ مقدّمِ میدانِ نبرد و مقاومت باقی بمانیم و بانشاط و سرزندگی و اقتدارِ مؤمنانه، از آرمانهای اصیلِ انقلاب و امام خمینی (رحمهاللهعلیه) دفاع کنیم. آری، ما که نه توفیقِ حضورِ در نهضت و انقلابِ اسلامی را یافتیم، و نه از فضلِ مجاهدت در دفاعِ مقدس برخورداریم؛ اما مبارزه در میدان فتنهها، تهاجم فرهنگی، اقتصاد مقاومتی، مجاهدت علمی، عدالت خواهی، بصیرت بخشی، خدمات اجتماعی و … از همان روزهای نخست نوجوانی و جوانی، ما را آبدیده نزاع تمدنی انقلاب اسلامی کرده است. هر چند جوانیم اما به برکت رهبری شما و پایداری امت، تجربهای سترگ را به دوش می کشیم.
ما «نهاد های خودجوش» و عنصرهای مؤمن «آتش به اختیار» نسل جوان، که حقیقت معجزه گون این انقلاب ۴۰ ساله میباشند، باید با حداکثر ظرفیت جمعی و اعتصام به حبل الله انقلاب و ولایت فقیه، گام دوم تمدنی را، برداریم.
دانشگاه، حوزه، مساجد و … خاستگاه و خانههای امروزین و اصلی ما هستند؛ عدهای از نسل ما نیز در گوشه و کنار سازمانها و نهادهای حاکمیتی، صاحبان مسئولیت شده اند. اما میدانیم که برای ایفای نقش نسلیمان در تحقق گام دوم، به تحولی شگرف در تمامی اینها و حتی در نهادهای خودجوش مردمی خویش و جبههها و قرارگاه هایمان، نیاز داریم. آن چه تا کنون کرده ایم، زمینه و آمادگی برای گام دوم بوده است و قطعاً کفایت نمیکند، جهشی همه جانبه و «نهضتی جوانانه» را میطلبد. تا مصداق امر شما در بیانیه گردیم که «بپاخیزید»
ثانیاً، بهراستی باید شاکر و خاضعِ درگاهِ الهی باشیم که نعمتِ حضورِ امام و رهبریِ اینچنین «حکیم» و «بصیر» و «اندیشهورز» را به ما ارزانی داشته است. بهدور از هرگونه مصلحتاندیشی و مبالغه باید بگوییم که آنچه در بیانیۀ گامِ دوّمِ انقلاب نگاشتید، ازهرجهت، درخور و سزاوار است و نشان از «جامعنگری»، «بلندنظری»، «خوشفکری»، «انصاف» و «عاقبتاندیشیِ» شما دارد.
این متنِ فاخر و عالمانه، همان نسخه و نقشۀ راهی بود که ما برای «همگرایی» و «همافزاییِ» هرچه بیشتر در انتخابِ اولویّتها و مسیرها، به آن نیازمند بودیم و بدونِ مساعدت و راهنماییِ شما، به «اتّفاق» و «اتّحادِ» در نظر و عمل دست نمییافتیم. قدردان شما هستیم که این چراغِ پُرفروغ و راهگشا را روشن کردید و به اینواسطه، به بسیاری از مناقشات و مباحثاتِ تمامنشدنی و بیفایده، پایان دادید.
میدانیم که این بیانیه، بالنده و حرکت آفرین نخواهد شد، مگر آن که با نگاه اندیشهورزانه و راهبرداندیشانه، و در محیطهای آزاداندیش، در میان نخبگان نسل ما، به صورت مداوم محل گفتگو و مُداقه و تدبیر قرار گیرد، مطالبات و تحولات و … بر اساس آن سامان یابد و سرفصلهای اصلی آن به عنوان گفتمانی زنده و عالمانه و در حین تکامل، در محیطهای نخبگانی و مردمی باقی بماند؛ همه اینها باید رخ دهد تا این متن تاریخ ساز، به دام تبدیل شدن به بیانیهای شعاری و کلیشهای گرفتار نگردد.
ثالثاً، نسلهای اوّل و دوّمِ انقلاب، هرچه در توان و بضاعت داشتند، بهکار گرفتند و انقلاب را تا این منزلِ تاریخی، پیش آورند و آن را از خطرها و تهدیدهای بسیار بزرگ و مهلک، مصون و محفوظ نگاه داشتند، و اینهمه در حالی بود که انقلاب، دشمنانِ انبوه و قدرتمندی داشت که از هیچ خدعه و خباثتی، صرفنظر نکردند و هیچ گزینهای را استفادهنشده و معطّل واننهادند. این هنر و فضلِ نسلهای اوّل و دوّمِ انقلاب بود که توانستند با تکیه بر انگیزههای مؤمنانه و مقاومتِ انقلابی و صبرِ مجاهدانه، انقلابِ اسلامی را از چنان گردنههای دشواری عبور دهند و بهدستِ ما برسانند. ما جوانانِ انقلابی، از این حقیقت، آگاه و بدان معترفیم و در برابرِ این حجمِ متراکم از رشادتها و فداکاریها و بردباریها، اظهارِ تواضع و خضوع میکنیم.
ما نیز که سالهای جوانی خویش را در بدنه خودجوش مردمی، در پی اولویتهای فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی انقلاب بودیم و کوشیده ایم با سختیهای فراوان، نستوهانه در این راه مجاهدت نمائیم، اکنون بیش از پیش نگران تطاول نظام دیوان سالاری موجود و طولانی شدن تحقق مرحله «دولت اسلامی» هستیم. از این روی وظیفۀ خود میدانیم که نقشهای «فعّالتر» و «بنیادیتر» و «گستردهتر» ی را ایفا کنیم و بیشازپیش، بارِ دفاعِ از انقلاب و حرکت در راهِ پیشرفت و کمال را برعهده گرفته و حسِ «مسئولیّتاندیشیِ تاریخی» و «تکلیفگراییِ مؤمنانه» را در خود، بیدارتر و اثرگذارتر نمائیم.
امروزه که جبهۀ نیروهای جوان انقلابی، فشردهتر و متراکمتر شده و انقلاب میتواند گامِ دوّمِ صیرورتِ خود را با شتابِ بیشتری بردارد، لازم است تا «تحول نسلی در ساختارهای حاکمیتی» با سرعتی بیشتر و با نگاهی راهبردیتر و با انسجامی برآمده از جماعت انقلابی و جبهههای شکل گرفته دراین سالها، رخ دهد تا شاهد تحول دیوانسالاری ناصواب و تحقق «دولت اسلامی» باشیم.
این روند آغاز شده است اما نیاز به شتاب و عقلانیتی بیش از این دارد. از طرفی ما باید آمادگی فردی و جمعی خویش را بیشتر و بیشتر نمائیم و از طرفی دیگر لازم است تا با راهکارها و توصیهها و پیگیریهای مجدانه، مقاومت سرسختانه سازمان و نهادها، شکسته شود.
رابعاً، ما برآنیم که فارغ از هرگونه نفعطلبی و موقعیّتخواهیِ شخصی، با انگیزۀ کسبِ رضای الهی و انجامِ وظایفِ اسلامی و انقلابی، بهصورتِ «خودجوش» و «آتشبهاختیار» پا به عرصه گذاشته و نقشآفرینی کنیم. ازاینرو، اکنون در پیِ «فهم» و «درکِ» عالمانۀ بیانیۀ گامِ دوّمِ انقلاب هستیم تا بهدنبالِ آن، به «تصمیمهای عملیّاتی و عینیِ» پخته و مدبّرانه دست یابیم و پس از تقسیمکار، فعّالیّتهای تازه و معطوف به این بیانیه را آغاز کنیم.
ما این بیانیه را بهواقع، گامِ دوّمِ انقلاب و چونان «نقطۀ عطف» میانگاریم:
ما جوانان معتقدیم باید در برخی تصوّرات و تلقّیهای خویش، «بازاندیشی» کنیم و خود را با اقتضائات و ضرورتهای خاصِ گامِ دوّم، منطبق گردانیم.
ما نیز همانندِ شما، نیاز به «تحوّل» و «تغییرِ» مبتنی بر مدار و منطقِ انقلابی را احساس میکنیم و باور داریم «تحول نسلی»، «تحول گفتمانی» و «تحول ساختاری» لازمه تحقق «نظام انقلابی» مد نظر حضرتعالی می باشدکه از این روی باید این تحول را نخست از تشکلها و نهادهای خودجوش جوانانه خویش شروع کنیم و در عین حال تحول خواهی را در تمامی ساختارها و نهادهای اداره کشور، پیگیری مجدانه نمائیم.
میدانیم باید ازیکسو، خود را بسیار بیشتر از گذشته، درگیرِ مسألهها و ضرورتهای انقلاب کنیم و ازسویدیگر، باید روشها و سازوکارهای مفیدتر و حکیمانهتری همانند اجتماعی سازی حل مسائل را برای وصول به ارزشها و مقاصدِ انقلابی بیابیم.
مسیرِ طیشده، پُرافتخار و مثالزدنیست، امّا عبرتاندوزی از گذشته و بهکاربستنِ تجربهها و افزودن بر شتابِ حرکتِ تکاملیِ انقلاب نیز، یک ضرورتِ انکارناپذیر و موجّه است که باید در مسیر تحول، اسیر نسیان نشود.
اعتقاد داریم که باید در راستای تحقّقِ حداکثریِ مضامین و درونمایههای بیانیۀ گامِ دوّمِ انقلاب، «خلّاقانه» و «نوآورانه» بیندیشیم و «ابتکارِ عمل» را در دست بگیریم و «راههای مبدعانه و متفاوت» بیابیم.
میدانیم که تحول نسلی به تنهایی کفایت نمیکند. ما نیازمند تحول در ساختارهای مصلوب کنونی و تحول در اندیشههای حکمرانی (گفتمانها، نظامات، برنامههای کلان، رویهها و …) هستیم. اگر این سه را با هم فراهم نیاوریم، تحول نسلی به تنهایی، نمیتواند مبدا تحولات شگرف قرار گیرد. از این روی باید جرأت و جسارت تحول را در خویش بیش از پیش تقویت کنیم.
تجربیات موفق و بومی انقلاب اسلامی در کارآمدی عملی مدیریت دفاع مقدس و حرکتهای جهادی گوناگون از قبیل فعالیتهای خدمت رسانی، فرهنگی، دفاعی، علمی و… نشان میدهد که تنها راه گذر از بن بست نمایی دشمنان در برخی از حوزههای حکمرانی و خنثی کردن تلاش شبانه روزی آنها برای ناکارآمد جلوه دادن نظام اسلامی، بازگشت به همان تجارب و در رأس آن "جوان سازی" و "مردمی سازی" حکمرانی در کشور است.
از نظرِ ما، در برابر " مسائل" نظام جمهوری اسلامی هیچگونه بنبست و انسدادی وجود ندارد و هیچ چالشی در برابرِ انقلاب و نظامِ جمهوریاسلامی نیست، مگراینکه حلّشدنی است و میتوان راهحلها را از دل ظرفیتهای درونی استخراج کرد و به کار بست.
میدانیم که اندیشه «پیشرفت» و مبارزه با الگوهای وارداتی ناکارآمد بنام «توسعه»، «جهاد کبیر» روزگار ماست. از این روی تلاشها و تبلیغ و اندیشه ورزی خویش را باید معطوف به آن سازیم و لحظهای از آن غافل نشویم.
«معنویت، عقلانیت و عدالت» اگر توأمان فراهم نیایند، نسل ما نیز گرفتار انحراف و عدم توفیق خواهد شد. مجاهدت امروز ما که تا پیش از این به جنبشهای علمی و عدالت خواهی و جریان خودجوش مردمی در حوزه فرهنگ و حرکت جهادی در خدمات اجتماعی، آزموده آبدیده شده است، از این واقعیت اجتماعی و سنت تاریخی، در نقش آفرینی گستردهتر امروزین، نباید غافل شود.
عهد میبندیم
ما نسلِ جوانِ انقلابی با فرارسیدنِ دهۀ پنجمِ حیاتِ انقلاب، با شما «عهدِ ایمانی» میبندیم که به کوری چشمِ دشمنانِ کینهتوز و خبیث، بهخصوص شیطانِ بزرگ آمریکا، ایرانِ اسلامی را به قلّههای «پیشرفت» و «اعتلا» خواهیم رساند ان شالله وآن را به خاستگاه و گرانیگاهِ تمدّنِ اسلامی تبدیل خواهیم کرد و انگیختههای خود را با انگیزههای مدنظر بیانیه گام دوم تنظیم نموده و برای تحقق آن، تمهیدات عملی بیاندیشیم. در اولین گام آن «گفتگوی ملی جوانان» حول بیانیه گام دوم انقلاب را در دستور کار قرار داده ایم که ان شالله نتایج ملموس و عینی آن در آینده نزدیک در عرصههای مختلف نمایان خواهد شد.
ما فرزندان جوان شما برای عدالتگستری و مبارزه قاطعانه با فساد و نیز تحقق همه توصیهها و تکالیف راهبردی مندرج در بیانیه، «پیمان برادری و جوانمردی» بستیم تا ان شاالله همچون رزمندگان دفاع مقدس و مدافعان جوان حریم حرم آلالله در برابر خدا و تاریخ سربلند باشیم.
در پایان، باز هم از توجّه و لطفِ حضرتعالی تشکر میکنیم و از خدای متعال میخواهیم که نعمت و موهبتِ حضورِ شما در مقامِ امامت و هدایتِ جامعۀ اسلامی و مسلمانانِ جهان، تداوم ببخشد.
والسلامعلیکمورحمهاللهوبرکاته.
جمعی از جوانانِ انقلابیِ ایرانِ اسلامی
اسفند ۱۳۹۷
اسامی برخی از امضا کنندگان بیانیه به شرح ذیل میباشند:
ایرانمنش هانی / دبیر مرکز راهبردی جبهه فکری انقلاب اسلامی
شهیده – جهانیان / عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس
رائفی پور - علی اکبر / مدیر مؤسسه فرهنگی هنری پژوهشی مصاف
زارع – حکیمه / دکتری نانو تکنولوژی از دانشگاه صنعتی شریف - عضو هیأت علمی دانشگاه یزد
اسماعیلی - محمد مهدی / دکتری علوم سیاسی مدرس دانشگاه تهران - معاون سابق استاندار اصفهان
کلهر – سینا / دکترای جامعه شناسی مدیرکل مطالعات فرهنگی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی
سیاح - سید امیر / دکترای مدیریت راهبردی مدیر گروه مطالعات محیط کسب و کار مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی
حسن لو – مریم / دکتری ژنتیک – مدرس دانشگاه
ایزد خواه - روح اله / دکترای مدیریت تکنولوژی مؤسس و مدیرعامل اندیشگاه توسعه منطقهای فناوران
نیکی ملکی - حجت اله / ارشد ام بی ای شریف - دکتری مدیریت رسانه دانشگاه تهران - مدیرعامل مجموعه افسران
مفتاح - محمدصالح / عضو اسبق شورای مرکزی جنبش عدالتخواه - فعال رسانههای مجازی- عضو شورای مرکزی جمعیت پیشرفت و عدالت - صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه خبری فردا
ابراهیمی – مجتبی / دکتری مدیریت راهبردی - مدیر کل اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز – معاون نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاهها
نادری – احمد / فارغ التحصیل دکتری دانشگاه فرایه برلین آلمان - مدیر گروه انسان شناسی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران
نظریان - حمید / دکتری کارآفرینی - مدرس دانشگاه
فرزادنیا – آرش / دانشجو دکتری حقوق بین الملل
اشتهاردی - کاوه / مدیرعامل سابق مؤسسه ایران- معاون سابق وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی
جمشیدی مهدی / دکترای جامعه شناسی هیأت علمی دانشگاه
غفاری جلال / دکترای جامعه شناسی عضو هیأت علمی دانشگاه – رئیس شبکه افق
صرامی - مهدی / مدیرعامل مجمع فعالان فضای مجازی
یکتا – علی / معاون سابق برنامه ریزی راهبردی قرب فرهنگی بقیه الله
عبدالملکی – حجت الله / اقتصاددان و عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق – معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد
فیروزیان شبیر / مدرس و هیأت علمی دانشگاه
فرگاه محمدصالح / دکترای مدیریت دانشگاه تهران و مدرس دانشگاه
علوی – سید حسین / دکترای فلسفه غرب مدرس دانشگاه
زنگنه – محسن / دکتری اقتصاد - رئیس سابق سازمان ملی جوانان استان تهران - عضو هیأت علمی دانشگاه اهل بیت علیهم السلام
اسلامی - محمدمهدی / روزنامه نگار و پژوهشگر، فعال رسانهای – عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی
شیخی – زهرا / دکتری پزشکی - هیأت علمی پژوهشگاه سرطان - مدیر کلینیک تخصص لنف ادم پژوهشکده سرطان
بدری - محمدحسین / پژوهشگر - فعال رسانهای
امینی – منصور / مدیر سابق مؤسسه رسانه بنیاد فرهنگی روایت – مدیر سازمان فضای مجازی سراج
محبی – جلیل / دکتری حقوق – معاون سابق حقوقی مرکز پژوهشهای مجلس - دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور
موازی – فاطمه / دکتری ادیان - مدرس دانشگاه - مجری برنامههای تلویزیونی
محمدی – بشری / عضو هیأت علمی دانشگاه
ارشدی - وحید / دکترای اقتصاد اسلامی عضو هیئت علمی پژوهشکده مطالعات اسلامی
عباسی – مجید / عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی (ره)
دکتر روح الله رجبی / دکترای فلسفه هنر - مسئول حرکت سینما انقلاب و مؤسسه ققنوس - معاون راهبردی سابق اوج - معاون طرح و برنامه شبکه افق
حجت الاسلام دکتر حیدر همتی / دکترای فلسفه و کلام - مدرس دانشگاه و حوزه - مدیر مدرسه علمیه تخصصی امام رضا علیه السلام
اکبری - روح اله / عضو هیأت مؤسس و مدیر پژوهشکده شهید رضایی - مدیر سامانه سامد
زارعی – محمد / کارشناس ارشد اقتصادی بانک مرکزی – دکترای مدیریت
اکبری مجتبی / دکتری مدیریت - مدیرکل سابق تشکلهای دانشگاه آزاد - رئیس مرکز علمی کابردی صنعت بیمه
امیدیان – محسن / دکتری آینده پژوهی - عضو هیأت مؤسس جنبش دانشجویی کشور
امیرگان – امیر / سطح سه حوزه علمیه (طلبه درس خارج) - کارشناسی ارشد ادیان و مذاهب
ترکمانه - محمد / مهندسی هوانوردی (خلبان) - کارشناسی ارشد روابط بین الملل - مدرس دانشکده صنعت هوانوردی - مشاور سابق رئیس سازمان هواپیمایی کشوری
بلوکات - مهدی / دبیر سابق اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاههای سراسر کشور-قائم مقام توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره)
ثابتی - امیر حسین / دانشجوی دکتری علوم سیاسی - فعال سیاسی رسانهای
سرشار – محمد / رئیس سابق حوزه هنری استان تهران – رئیس شبکه کودک صدا و سیما
زرندی - میثم / فعال رسانهای عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی
جراره - ابوالقاسم / کارشناس ارشد حقوق جزا - نماینده سابق مردم شریف بندر عباس
جعفری – علی / دکتری ارتباطات - طلبه درس خارج - فعال رسانهای
جوادی – علی / دکتری مدیریت دولتی – مشاور عالی معاونت تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش
نادری – علی / فعال سیاسی رسانهای - سردبیر سابق سایت رجانیوز - سردبیر برنامه تلویزیونی جهان آرا
حاجی رحیمیان - تورج / دکترای مدیریت - مدیرکل سابق ثبت احوال استان اصفهان - مشاور شهردار اصفهان - مدیر مرکز همایشهای بین المللی اجلاس سران - مدرس و مدیر کل فرهنگی دانشگاه
خداداده - کمال الدین / درس خارج فقه و اصول - رئیس سابق سازمان ملی جوانان استان زنجان
قناعت - محسن / عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی
چوبینی - محمد علی / عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی
حسینی - سید حامد / کارشناسی رسانه - خبرنگار پارلمانی روزنامه جوان - خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس
مجری برنامههای زنده شبکه خبر
صادق رخ فرد - محمد / کارشناسی علوم سیاسی - سردبیر روزنامه الکترونیک شما - عضو شورای جوانان حزب موتلفه اسلامی
خسرو آبادی حسن / کارشناسی ارشد مدیریت رسانه - مدیرکل سابق حوزه استاندار ایلام - رئیس سابق مرکز روابط عمومی بنیاد شهید
رضوی - رضا / روزنامه نگار - فعال فرهنگی و اجتماعی
محسن زاده - روح اله / مسئول امور حقوقی و صنفی فرزندان جانبازان کل کشور- دانشجوی دکترا
شامی خاکی – علی / مدرس دانشگاه
زارع – ساسان / دکترای مدیریت دانشگاه شهید بهشتی – رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه امام حسین (ع)
روزی طلب - محمد حسن / فعال سیاسی و پژوهشگر تاریخ و معاون مرکز اسناد انقلاب اسلامی
خسرویان – عرفان / دکترای هوافضا - عضو هیئت علمی دانشگاه
دهنوی - محسن / دکتری نانوتکنلوژی شریف - مدیر عامل پژوهشکده فناوریهای پیشرفته
سلیمی - محمد مهدی / دکتری روابط بین الملل - مدیر عامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری - رئیس اتحادیه دانش آموزی استان تهران
نادری – نوید / دکترا مطالعات اجتماعی
رازقی – جعفر / دکتری بیولوژی و بیوتکنولوژی - عضو هیأت علمی دانشگاه تبریز
مؤمن - رقیه سادات / عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق علیه السلام
سلطانی - احمدی مجتبی / دکترای تخصصی تاریخ و تمدن اسلامی
میرزایی – روح الله / معاون اجتماعی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور
تاج – زهرا / دکتری مدیریت
شایسته – زهرا / دکتری روانشناسی از دانشگاه شهید بهشتی
رضایی – میلاد / دکتری دانشگاه صنعتی امیر کبیر - عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی امیر کبیر
مهدی – رئیسی / دکتری تخصصی فارماکولوژی – مدرس دانشگاه
ساعی - محمد حسین / دکتری ارتباطات - عضو هیأت علمی دانشگاه صداوسیما - رئیس دانشکده ارتباطات صدا و سیما
حسینی سید محمدرضا / عضو هیأت مؤسس و دبیر سابق اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاههای سراسر کشور
گودرزی – عباس / طراح نقاش و کاریکاتوریست جبهه انقلاب
مقصودی علیرضا / دکتری عمران - مشاور عالی رسانهای رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور
سراجی - مهرداد / دکتری مدیریت - مدیرکل سابق حوزه معاونت اجرایی رئیس جمهور
حاجی رحیمیان – کیومرث / دکترای مدیریت رسانه - استاد دانشگاه _ فعال رسانهای
مقصودی – محسن / تهیه کننده و مجری برنامه ثریا
شانقی – علی / عضو هیأت علمی دانشگاه ملایر
اسماعیلی - سجاد / دکترای داروسازی - معاون سابق علمی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
شفیعی ثابت – جواد / کارشناسی ارشد جغرافیای سیاسی - فرماندار سابق شهرستان شفت – مشاور سابق استاندار گیلان
آسا - علی اکبر / دکترای فقه و حقوق - مدیرعامل مؤسسه بین المللی دیدبان عدالت
شمسی پور – علی / دکتری مهندسی مواد - عضو هیأت علمی دانشگاه امیرکبیر
ابدی – علی اصغر / مدیرعامل فناوری اطلاعات ام البنین سلام الله علیه – مدیر سابق مؤسسه طلوع
پورکیانی – محمد / مدرس دانشگاه – مدیر گروه سیاستگذاری فرهنگ و اجتماع پژوهشکده شهید صدر
رسولی – امیرابراهیم / دکتری علوم سیاسی – مدرس دانشگاه
عبدالی – اشکان / دکتری حقوق خصوصی – استاد دانشگاه
فرزانه – سعیدرضا / فعال اکوسیستم استارتاپی
صادقی – محمد / مدیر روابط عمومی و امور بینالملل حرم حضرت معصومه (س)
شیرمردی - سید پژمان / هیأت علمی پژوهشگاه سازمان انرژی اتمی
پروین پور – افشین / دکترای مدیریت – کارشناس و پژوهشگر اقتصادی
بیضایی – محمود / کارشناس اقتصادی – فعال اجتماعی
صالحی - میعاد / دکتری برق شریف – عضو هیأت علمی دانشگاه علم و صنعت
غلامیان - سید اکبر / دکتری صنایع - عضو هیئت علمی دانشگاه بابل
فرجی – جعفر / عضو سابق هیأت امنای باشگاه دانش پژوهان جوان المپیادهای کشور - مدیرعامل سابق مؤسسه طلوع حق
فرخی - مرتضی / دکتری علوم سیاسی - ریاست سابق دانشگاه پیام نور واحد کهریزک
کرمی – سعید / دکتری حقوق - شهردار سابق اسلامشهر – رئیس مرکز مطالعات حقوق و معاهدات بین الملل
شکوه فر- بنیامین / دکترای حقوق – مدیرکل سابق دفتر پارلمانی دولت
کفاشی – اسماعیل / مدرس دانشگاه - کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات شبکههای کامپیوتری از دانشگاه امیرکبیر
گل محمدی – حمیدرضا / کارشناس ارشد علوم سیاسی - کارشناس نهاد ریاست جمهوری
امراللهی – مسعود / مشاور بازرسی و نظارت اتاق اصناف
متفکر آزاد - روحاله / عضو هیأت علمی دانشگاه تبریز دکترای بیوشیمی – رئیس کانون فرهنگی آصف
محمدخانی - محمد رضا / پژوهشگر - مدیرکل سابق بازرسی و ارزیابی عملکرد وزارت جهاد کشاورزی
معاف – علیرضا / دکتری علوم قرآن و حدیث - مدرس دانشگاه - مشاور سابق وزیر ارشاد - معاون پژوهشی بنیاد سیاست پژوهی مرکز تمدن اسلام
نعمتی میثم / دکترای مدیریت تهران مؤسس شبکه طلایه داران جهادی
معلمی - مجدالدین / مدیرکل سابق اجتماعی و تشکلهای سازمان ملی جوانان - رئیس سابق سازمان ملی جوانان استان قم - معاون نهاد کتابخانه های کشور - رئیس حوزه هنری استان قم
منعمی – مجید / دکتری مدیریت رسانه - کارشناس سابق دفتر رئیس جمهور
محمدی - سید محمد باقر / کارشناس ارشد مدیریت - فرماندار سابق شهرستان شهرضا
میرزایی تبار – مهدی / کارشناسی ارشد تعلیم و تربیت اسلامی
پورحسن – غلامرضا / دکترای فقه و حقوق – مدرس دانشگاه – رئیس سازمان بسیج اصناف کشور
نوروزی - مجتبی / دکتری علوم سیاسی - هیأت علمی دانشگاه شهر کرد - رئیس سابق سازمان ملی جوانان در استان چهار محال و بختیاری
نیکی ملکی – جواد / دکتری مدیریت رسانه - پژوهشگر
همتی – علی / دکتری عمران - معاون حوزه معاونت بین الملل ریاست جمهوری
همتی – مقداد / دکتری عمران - طراح و مدیر پروژه مسکن مهر کشور - مشاور سابق وزیر راه و شهرسازی
واحدی – مهدی / دکتری تکنولوژی آموزشی - عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی (ره)
بذرپاش - مهرداد / نماینده دوره نهم مجلس شورای اسلامی
روحانی - محسن / مسئول حوزه علمیه خفر شیراز
تقوی - سید مهدی / استاد سطح عالی حوزه علمیه قم
اکبری - الهام / عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس
زرگر – حامد / معاونت برنامه ریزی و هماهنگی مرکز پژوهشی آرا
بیک محمدلو – حسن / دکتری آینده پژوهی – استاد دانشگاه
نصیر پور - رضا / استاد سطح حوزه علمیه تهران
علوی - سید یاسر / استاد سطح عالی حوزه علمیه تهران
اسماعیل ساوج - حمید رضا / کارشناس ارشد کامپیوتر - عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات سامان دیتا
آخوندی – محمد / مدیر سابق روابط عمومی سازمان تربیت بدنی – معاون بنیاد احسان
رهنما - سید علی / استاد سطح عالی حوزه علمیه قم
مهدیار – میثم / دکترای علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی - معاون پژوهشی پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی
طهماسبی - پرهام / دبیر جامعه دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان
بکتاشی - حسن / دبیر کل سازمان اسلامی دانشجویان ایران (سادا)
فیاض بخش - فاطمه / دکتری روانشناسی سلامت دانشگاه تهران
سعادتی - محمد علی / نماینده ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در تشکلهای اسلامی سیاسی استان کرمان
استقامت – مرتضی / کارشناسی ارشد تاریخ - سطح سه حوزوی - مدیر مؤسسه فرهنگی تبلیغی رسالات
رئیس کمیته تبلیغ و نماز اربعین کشور
آقایی – محمد / دانشجوی دکتری دانشگاه تهران
رهنما – مهدی / استاد سطح عالی حوزه علمیه قم
صلح میرزایی - سعید / نماینده طلاب تهران و استاد سطح عالی حوزه علمیه قم
عظیمی - محمد مهدی / استاد سطح عالی حوزه علمیه قم
یامین پور – وحید / رئیس پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی - عضو هیأت علمی و مدرس دانشگاه
پیرمرادیان – مسعود / فعال فرهنگی در حوزه نشر- کارشناس ارشد مدیریت
محمدی – مرتضی / دانشجوی دکتری تکنولوژی
محمدخانی – مطهر / دبیر سیاسی سابق خبرگزاری مهر – مدیر اتاق خبر خبرگزاری فارس
مرادی - عبدالله / دکترای علوم سیاسی و پژوهشگر ارشد مسائل سیاسی و بین الملل
محمدخانی – محمدرضا / مدیر کل اسبق بازرسی جهاد کشاورزی – عضو سابق هیأت رئیسه فدراسیون بسکتبال
شورابی - وحید / دبیر مرکز هماهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی- عضو شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی کشور - عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور
بهشتی – رضا / مدرس دانشگاه و رئیس شورای مرکزی جامعه دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی
ولیزاده – اکبر / عضو هیأت علمی دانشگاه تهران – مدیر کل سابق سیاسی مرکز پژوهشهای مجلس
سالار – فاطمه / عضو هیئت علمی دانشگاه
محمد بیگی – فاطمه / دکتری اطلاع رسانی
بیگی حبیب آبادی – محمدتقی / استاد سطح عالی، حوزه علمیه امام رضا (ع)
صفربیگی – حمزه / دکتری علوم سیاسی – دبیر جامعه دانش آموختگان ایلام
امیری کچمی – سمیه / کارشناسی ارشد مهندسی آموزش کشاورزی
قربانی - سعید / دانشجوی دکتری دانشگاه تهران
ابری – مهدی / مجری پرس تی وی
رهبری - روح اله / مدرس حوزه و دانشگاه - رئیس هیئت مدیره بنیاد بعثت قم
بیانی - علی / دبیر کل سابق دفتر تحکیم وحدت
طهماسبی – مرتضی / دکتری علوم سیاسی – مدرس دانشگاه
عباسی فیروزجاه – میثم / دانشجوی دکترای دانشگاه تهران
عامری - مهدی / استاد کلام و اصول، حوزه خاتم الاوصیا (عج) تهران
عباسی - علی احمد / دانشجو دکتری - دبیر کل تشکل دانشجویی امام صادق علیه السلام
شمشیری - ابراهیم / دکتری علوم ارتباطات دبیر اسبق جامعه اسلامی دانشجویان
واعظی – رضا / رئیس بسیج اساتید دانشگاه صداوسیما و رئیس خبرگزاری ایسکانیوز
نیکو – صادق / فعال فرهنگی رسانهای
ناصری – احمد / پزشک عمومی و فعال فرهنگی رسانهای
شایسته فرد – رضا / دکتری علوم سیاسی - استاد دانشگاه و دبیر تشکل استانی نخبگان حوزه و دانشگاه
نقی پور – کمیل / دانشجوی دکتری دانشگاه تهران
قبادی – کامران / سردبیر و معاون سابق خبر خبرگزاری فارس – سردبیر تهران بیست
فلاحی – احمد / استاد حوزه و عضو هیئت علمی دانشگاه
شفیعی – علی / دبیر اسبق انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران
شفیع زاده مقدم – حسین / عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس
مرادی - ابوالفضل / استاد سطح عالی، حوزه علمیه امام حسین (ع)
دادمان - محمد مهدی / عضو بنیاد ملی نخبگان - مسئول سابق بسیج دانشجویی شریف - معاون سابق تعلیم و تربیت سازمان بسیج دانشجویی – دستیار ارشد رئیس سازمان تبلیغات
دیندارلو – زیبا / دکتری عمومی دامپزشکی
جوان - مصطفی / دانشجوی دکتری تاریخ دانشگاه تهران
فتحی - محمد جواد / دانشجوی دکتری آینده پژوهی انقلاب
چیت - فروش سجاد / دکتری اندیشه سیاسی دانشگاه تهران
عاملی - نعمت الله / دانشجوی دکتری فلسفه غرب
فتحی مهر - محمد رضا / دانشجوی دکتری فلسفه اسلامی دانشگاه تهران
بنی مسنی - محمد / دانش
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
نظر خود را ثبت کنید