پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ11010:43 - 1398/09/25

جزییات آغاز همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در تماس با وزیر کار/در تدارک انجام هستیم

محمد شریعتمداری وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی درباره همسان سازی حقوق بازنشستگان اظهار کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده در تدارک هستیم از ماه‌های پایانی سال و به تدریج، همسان‌سازی حقوق و دستمزد بازنشستگان درون سازمان تأمین اجتماعی با تکیه بر بودجه خود سازمان تا حد مقدور حل و فصل شود و تا سال ۹۹ به نتیجه نهایی رسد.

کارگر آنلاین : یکی از شهروندان با ارسال پیامکی به بخش #تهران_ ما باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: «همسان سازی حقوق باز نشسته‌های تأمین اجتماعی چی شد؟»

 


قول شریعتمداری برای همسان سازی حقوق بازنشستگان؛

محمد شریعتمداری وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی درباره همسان سازی حقوق بازنشستگان اظهار کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده در تدارک هستیم از ماه‌های پایانی سال و به تدریج، همسان‌سازی حقوق و دستمزد بازنشستگان درون سازمان تأمین اجتماعی با تکیه بر بودجه خود سازمان تا حد مقدور حل و فصل شود  و تا سال ۹۹ به نتیجه نهایی رسد.

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
سلام شما بگید من دیابتی ب۰۰۰ا۱۷۵۰ تومان ودو فرزند دم بخت چه کنم ......
سلام حقوق مستمربگیران وکارفتاده تامین اجتماعی خیلی کم است بایداضاف بشودباسختی داریم زندگی می کنیم بااین تحریم اقتصادی که دشمن درست کرد خیلی مشکل شده زندگی فکری بشودتقدیرتشکراز محبت شما همکاری لازم انجام بدهد
ازحرف تاعمل وزیر از زمین تااسمان فاصله است این عمل اگر قبل از انتخابات باشد عالی است وگرنه جناب وزیر باید جوابگو ی نظام باشد
با سلام آیا همسآن سازی مشمول مستمری بگیران جانباز که پایه حقوق وزارت کاردریافت میكنن هم میشود .خدا توفیق دهد
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
لینکستان
کارت رفاهی بانک رفاه کارگران