پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00007:06 - 1398/10/17

گرفتن پرنده به قیمت جان یک نفر در شیراز تمام شد+عکس

معاون اجتماعی پلیس استان فارس گفت: فردی که در یک واحد ساختمانی در شیراز قصد گرفتن یک پرنده را داشت از طبقه چهارم این ساختمان سقوط و فوت کرد.

 به گزارش کارگر آنلاین، معاون اجتماعی پلیس استان فارس گفت: فردی که در یک واحد ساختمانی در شیراز قصد گرفتن یک پرنده را داشت از طبقه چهارم این ساختمان سقوط و فوت کرد.

 

سرهنگ کاووس محمدی، دوشنبه بیان داشت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر سقوط فردی در یک واحد ساختمانی در خیابان سفیر شیراز، ماموران به همراه دیگر نیروهای امدادی برای بررسی موضوع به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: پس از بررسی این سانحه از سوی ماموران، مشخص شد که شخصی در یک واحد ساختمانی در خیابان سفیر در طبقه چهارم قصد گرفتن یک عدد پرنده را داشته که به دلیل نامعلوم به پایین سقوط و فوت کرده است.

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
سامانه بتا بانک رفاه کارگران