پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00017:10 - 1400/05/01

نفر فیلم برداری از یک متهم در آستارا تحت تعقیب قضایی قرار گرفت

دادستان دادسرای عمومی و انقلاب آستارا از تحت تعقیب قضایی قرارگرفتن اخلالگران عفت عمومی و عاملان رفتار خودسرانه با یک متهم در این شهرستان خبر داد.

یاسر همدمی دادستان دادسرای عمومی و انقلاب آستارا گفت: برای اشخاصی که چند روز قبل در روز تعطیل وارد یک فضای اداری شده و با برخورد خودسرانه با یک متهم، اسباب ناراحتی مردم را فراهم کردند، همان روز پرونده قضایی تشکیل شد.

وی ادامه داد: یکی از افرادی که از صحنه برخورد خودسرانه چند نفر با متهم فیلمبرداری کرده، دستگیر شده است و انتشاردهندگان فیلم در فضای مجازی و همه عاملان رفتار غیرقانونی با متهم، تحت تعقیب قضایی قرار دارند.

همدمی متذکر شد: رسیدگی به هر گونه اتهام و جرم باید در محاکم قضایی و با طی مراحل اداری و حقوقی صورت گیرد و برخورد با هر گونه اتهام یا متهم، در صلاحیت افراد و شهروندان نیست.

دادستان عمومی و انقلاب آستارا تصریح کرد: دستگاه قضا طبق قانون برای متهم یا متهمان، پرونده تشکیل داده و روند اداری و حقوقی رسیدگی به مصادیق مجرمانه را پیگیری می‌کند.

منبع: hadese24
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
درودبرشما اولا هرکس خلاف کرد باید به اشدمجازات برسه ولی هیچ کس حق فیلمبرداریونشر تخلف غیرازمرجع قضایی ندارد/ لعنت خدابرکسی که موبایل وفضای مجازی لجن را اختراع کرد / بالاخره بشر به دست خودش نابودخواهدشد
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
لینکستان
کارت رفاهی بانک رفاه کارگران