پربحث ها
اخبار اقتصادی
استفاده از گوشت قورباغه در کباب های تهرانی چقدر واقعیت دارد؟
رئیس اتحادیه رستورانداران تهران وجود گوشت قورباغه در کباب را تکذیب کرد.
به گزارش کارگر آنلاین، علیاصغر میرابراهیمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص صحت یا تکذیب وجود گوشت قورباغه در کباب اظهار کرد: وجود گوشت قورباغه در کباب تکذیب میشود و همچنین این شایعه از اساس کذب محض است.
رئیس اتحادیه رستورانداران تهران ادامه داد: مشخص نیست چرا چنین شایعاتی در فضای مجازی به وجود میآید. انتشار این شایعات سبب میشود که تنشهایی در بین افراد شکل بگیرد.
گفتنی است، از صبح امروز به دنبال انتشار ویدئویی در شبکههای اجتماعی با عنوان بهداشت و ایمنی غذاهای ارزان قیمت از شایعه تا واقعیت به روایت «بهادر حاجی محمدی» بازرس انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی، در فضای مجازی بحثی پیرامون استفاده از گوشت قورباغه در کباب داغ شد.
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
نظر خود را ثبت کنید