پربحث ها
اخبار اقتصادی
بازگشایی ۲ ساعته مساجد در شب های قدر در مناطق زرد و قرمز
کارگر آنلاین: رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: در مناطق زرد و قرمز در شبهای قدر و برای برگزاری مراسم احیا مساجد تنها ۲ ساعت باز خواهد بود.
احمد جنیدی رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درخصوص بازگشایی مساجد در مناطق مختلف کشور گفت: دو تصمیم در خصوص مساجد گرفته شده است. وی افزود: مساجد در مناطق سفید از هفته قبل بازگشایی شد، اما نکته حائز اهمیت درخصوص زمان فعالیت مساجد در مناطق زرد و قرمز است.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تصریح کرد: بنا بر تصمیم وزارت بهداشت مقرر شده است که مساجد در مناطق زرد و قرمز تنها در شبهای احیا و برای برگزاری مراسم لیالی قدر به مدت ۲ ساعت با رعایت پروتکلهای بهداشتی بصورت موقت ۲ ساعته باز شوند.
جنیدی ادامه داد: در این زمان هم تلاش خواهد شد تا با نظارت مستقیم دانشگاههای علوم پزشکی و سازمان بسیج و سایر دست اندرکاران پروتکلهای بهداشتی با قوت اجرا شود.
منبع: فارس
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
نظر خود را ثبت کنید