قتل جوان۳۳ ساله گچسارانی با اسلحه شکاری
سرهنگ سید محمد موسوی افزود: بامداد امروز یک جوان ۳۳ ساله در روستای دیل این شهرستان، بر اثر شلیک اسلحه شکاری به قتل رسید. وی بیان کرد: علت این حادثه مشکلات شخصی و اختلافات قبلی بین قاتل و مقتول است.
موسوی ابراز کرد: قاتل جوان ۲۴ سالهای بوده که در ساعات اولیه پس از قتل دستگیر و در بازجویی اولیه به قتل اعتراف کرد.
فرمانده انتظامی شهرستان گچساران با اشاره به اینکه اسلحه بکار رفته در قتل کشف و ضبط شده افزود: پلیس با هر اقدامی که نظم و امنیت عمومی را خدشهدار کند برابر قانون با قاطعیت برخورد میکند.
موسوی گفت: به شهروندان گچسارانی توصیه می شود برای حل اختلاف و مشکلات خود با سعه صدر و از روشهای قانونی، منطقی استفاده کنند. این حادثه در ساعت ۲و ۴۵دقیقه بامداد امروز رخ داد. شهرستان ۱۵۰هزار نفری گچسارانی در جنوب غربی کهگیلویه و یویراحمد قرار دارد.