حقوق کارگران مهاجر در امارات نقض می شود
امارات عربی متحده به اخراج اجباری کارگران مهاجر آفریقایی متهم شده است در حالی که بسیاری از این کارگران مهاجر از لحاظ قانونی مجوز اقامت و کار در امارات را اخذ کرده بودند. این خبر در گزارش امروز ناظر حقوق بشری مدیترانهای اروپا و موسسه حقوق بشری ایمپکت اینترنشنال اعلام شده است.
براساس این گزارش، در بیست و چهارم ژوئن سال ۲۰۲۱، نیروهای دولتی امارات عربی متحده به بازداشت خودسرانه و اخراج دست کم ۸۰۰ کارگر مهاجر آفریقایی در ابوظبی اقدام کردند که اکثر این افراد به کشورهای نیجریه، کامرون و اوگاندا بازگردانده شدند.
افرادی که بازداشت شده بودند میگویند تحت شکنجههای جسمی و روحی قرار گرفتند، اجازه دسترسی به خدمات درمانی به آنها داده نشد، مورد سوء استفادههای جنسی و توهینهای نژادی قرار گرفتند. برخی از این افراد میگویند مقامات اماراتی آزمایشهای جعلی کرونا برای این افراد تهیه کردند تا بتوانند آنها را سوار بر هواپیما و اخراج کنند. امارات عربی متحده از نظر موج ورود مهاجران به این کشور در رتبه ششم جهان قرار دارد. اتباع خارجی مقیم امارات عربی متحده ۹۵ درصد نیروی کار این کشور را تشکیل میدهند.
بی بی سی در ادامه با یکی از قربانیان نقضهای حقوق بشری این مهاجران گفتگو کرد. کندی روباکاگینی که از اتباع اوگاندا است و هم اکنون در کامپالا زندگی میکند، در گفتگو با بی بی سی گفت نیمه شب از محل اقامتش که خانهای اجارهای بود بازداشت شد در حالی که لباس زیر تنش بود.
وی گفت: «ما را مستقیم به زندان بردند، حتی به مقر پلیس هم نبردند، هنوز ساعت پنج صبح نشده بود که متوجه شدم در زندان هستم. من اصلا نمیدانستم که چرا باید در زندان باشم. من به صورت قانونی کار میکردم، من اسناد قانونی داشتم و قرار داد کاری من تازه تمدید شده بود. افراد از خودشان میپرسیدند که چرا زندانی شدند؟ من به هیچ جرمی متهم نشدم. آنها حتی من را به دادگاه نبردند. هیچ جرمی نبود. من ۳۸ روز بازداشت بودم. در سلولی که من بودم ۶۲ نفر زندانی از ملیتهای مختلف بودند».