اخبار اقتصادی
چاپ00017:30 - 1400/09/07

مصرف این چاشنی ها عمر انسان را زیاد می کند

زردچوبه عمر انسان را زیاد می کند

کارگر آنلاین | مصرف برخی چاشنی‌ها و ادویه‌ها می‌تواند خطر ابتلا به سرطان، دیابت و سایر بیماری‌ها را کاهش دهد.

به گزارش کارگر آنلاین  به نقل از  اکسپرس،جسیکا نیبز، در مقاله ای، سه چاشنی غذایی طبیعی را معرفی کرده است که خواص مفیدی دارند و به محافظت از بدن در برابر بیماری‌های حاد کمک می‌کنند. اولین چاشنی در این لیست زردچوبه بوده که ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان و بیماری‌های مرتبط با بالا رفتن سن کمک کند.

در این مقاله آمده است: زردچوبه می‌تواند با مهار پراکسیداسیون لیپیدی عمر را طولانی‌تر کند؛ همچنین فعالیت آنتی‌اکسیدانی را در بدن افزایش می‌دهد.

در یک مطالعه، بیمارانی که ۴ گرم از این ریشه گیاهی را در ماه مصرف می‌کردند، ۴۰ درصد کاهش آسیب روده بزرگ را مشاهده کردند که می‌تواند منجر به سرطان شود.

چاشنی بعدی در این لیست دارچین است.دارچین به کاهش سطح قند خون در دیابت نوع ۲ و کاهش التهاب کمک می‌کند.

نیبز نوشت: یک مطالعه نشان داد که عصاره دارچین می‌تواند تکثیر سلول‌های سرطانی را کاهش داده و باعث مرگ آن‌ها شود. 

اسانس دارچین در برابر تومور‌ها هم موثر است.

چاشنی مفید دیگر مریم گلی است. این چاشنی به بهبود عملکرد مغز و حافظه کمک می‌کند، که به ویژه در آلزایمر مهم است. مریم گلی برای پیشگیری از بیماری قلبی نیز مفید است.

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید