خواص و مضررات مصرف شیر و عسل
افزایش وزن ، دیابت و مشکلات کبدی با این نوشیدنی
به گزارش کارگر آنلاین عسل یک آنتی اکسیدان قدرتمند است و همچنین دارای خواص ضد قارچ و ضد میکروبی است. مشخص شده است که برای مشکلات مختلف سلامتی ، به ویژه هنگامی که با ماده بسیار مغذی مانند شیر مصرف شود ، بسیار کمک می کند.
این دو ماده به اغلب به عنوان داروی طبیعی برای درمان انواع شرایط سلامتی مورد استفاده قرار می گیرند.
در این مقاله به بررسی مزایا و مضرات مصرف عسل و شیر می پردازیم.
خواص شیر و عسل
بهبود کیفیت خواب :
بسیاری از افراد درست قبل از خواب یک لیوان شیر گرم با عسل می نوشند تا به ارتقاء کیفیت خواب بهتر کمک کنند و این راه حل توسط علم تایید می شود.
در حقیقت ، مطالعه ای شامل 68 نفر که به دلیل بیماری قلبی در بیمارستان بستری بودند ، نشان داد که نوشیدن مخلوط شیر و عسل دو بار در روز به مدت 3 روز ، کیفیت کلی خواب را بهبود بخشیده است.
استحکام استخوان ها :
شیر منبع عالی کلسیم است ، ماده مغذی مهمی که در سلامت استخوان ها نقش اساسی دارد. برخی تحقیقات حاکی از آن است که نوشیدن شیر می تواند تراکم مواد معدنی استخوان را بهبود ببخشد و ممکن است با خطر کمتر پوکی استخوان و شکستگی ها مرتبط باشد. در حقیقت ، یک بررسی گزارش داد که عسل به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی می تواند از سلامت استخوان محافظت کند.
ارتقا سلامت قلب :
به طور خاص ، نشان داده شده است که شیر سطح کلسترول HDL (خوب) را افزایش می دهد ، که می تواند به پاک کردن پلاک از شریان های شما برای محافظت در برابر بیماری های قلبی کمک کند. با این حال ، این فقط در مورد شیر کامل صادق است ، نه شیر بدون چربی.
شیر همچنین سرشار از پتاسیم است ، یک ماده مغذی اساسی که می تواند به کاهش فشار خون کمک کند. در همین حال ، مطالعات نشان می دهد که عسل می تواند سطح تری گلیسیرید ، کلسترول تام ، و کلسترول LDL (بد) را کاهش دهد(همگی عوامل خطر برای بیماری های قلبی هستند)
بهبود گوارش :
عسل برای رشد باکتری های مفید روده مفید است. اگر عسل را با شیر مخلوط کنید، این ترکیب فلور باکتریایی را حفظ کرده و با از بین بردن یبوست ، گرفتگی و نفخ ، سلامت روده را تقویت می کند.
افزایش قوای بدن :
شیر و عسل در کنار هم باعث افزایش استقامت و بنیه می شوند زیرا شیر منبع خوبی از پروتئین و عسل کربوهیدرات است.
بهبود عفونت تنفسی :
ترکیبی از عسل و شیر به طور موثری باکتری های بیماری زا را از بین می برد و یک درمان سریع برای درمان سرفه و سرماخوردگی است. شیر و عسل گرم برای درمان گلودرد ، درمان سرفه و سرماخوردگی و تسکین علائم عفونت های دستگاه تنفسی مفید است.
کاهش استرس :
ترکیبی از شیر گرم و عسل به آرامش اعصاب و آرامش ذهن کمک می کند که از استرس جلوگیری می کند.
درمان عفونت معده :
ترکیبی از شیر و عسل ، عفونت های معده را درمان می کند زیرا خاصیت ضد باکتری و آنتی اکسیدانی را ارائه می دهد ، که میکروارگانیسم های مضر را در بدن از بین می برد.
پوست و مو :
ترکیبی از عسل و شیر دارای مزایای جادویی برای جلوگیری از نشانه های پیری ، مرطوب کردن پوست ، لایه برداری از پوست مرده و درخشش طبیعی است.
همچنین ترکیب عسل و شیر، می تواند به ترمیم مو کمک کند و باعث شود براق ، زیبا و قوی به نظر برسد.
کاهش وزن :
ترکیبی از شیر گرم با عسل می تواند به کاهش یا افزایش وزن بسته به مقدار کالری مصرفی در طی این فرایند کمک کند. بیشتر اوقات ، شیر گرم اگر صبح همراه عسل مصرف شود به کاهش وزن کمک می کند اما در صورت مصرف آن در شب باعث افزایش وزن می شود.
مضرات شیر و عسل
- اگرچه شیر و عسل ممکن است مزایای سلامتی زیادی داشته باشد ، اما اشکالاتی در مورد آن وجود دارد.
- • مصرف لبنیات همچنین می تواند با خطر بیشتری از برخی شرایط پوستی از جمله آکنه ، روزاسه و اگزما همراه باشد.
- • این نکته را هم باید در نظر داشته باشید که گرچه عسل خواص سلامتی دارد ، اما از نظر قند و کالری زیاد است.
- • مصرف مقادیر زیاد قند اضافه شده می تواند به افزایش وزن ، بیماری های قلبی ، دیابت و مشکلات کبدی کمک کند.
- • همچنین عسل برای کودکان زیر 12 ماه مناسب نیست ، زیرا حاوی باکتری هایی است که می تواند یک وضعیت جدی و بالقوه تهدید کننده زندگی برای کودکان ایجاد کند.
- • علاوه بر این ، گرم کردن عسل تا درجه حرارت بالا می تواند تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) را افزایش دهد ، ترکیبی است که می تواند تأثیر مثبت و منفی بر سلامتی هنگام مصرف زیاد داشته باشد.
- بنابراین بهتر است میزان مصرف خود را تعدیل کرده و از گرم کردن آن در دمای بالا خودداری کنید تا از مزایای سلامتی آن استفاده کنید.