حقیقتی تلخ درباره اثرات مخرب و عوارض اضطراب، تشویش و نگرانی
هورمون استرس زیاد تولید می شود
استرس باعث می شود که شما خسته شوید، زیرا بدن تلاش دارد که تعداد هورمون ها را افزایش دهد. هر چقدر که شما بیشتر درگیر شوید، بیشتر تلاش می کند و در نتیجه جسم خسته می شود، زیرا مدام در حال تولید این هورمون هاست.
قند خون بالا می رود
خستگی یکی از رایج ترین علائم افزایش قند خون است که با استرس رابطه مستقیم دارد و این موضوع در افراد دیابتی هم کاملاً قابل مشاهده است. زمانی که استرس می گیرید، قند خون تان بالا می رود و فشار خون نیز افزایش پیدا می کند و سطح کورتیزول نیز که هورمون استرس است، به طرز قابل توجهی افزایش پیدا می کند که همین باعث ایجاد خستگی خواهد بود.
ذهن تان منفی می شود
استرس و اضطراب شما را خسته می کند، زیرا مدام در حال انجام یک کار تکراری منفی هستید و این رایج ترین علامت استرس در شماست و همین باعث می شود که افکار منفی، شما را آشفته کنند و الگوی خواب تان را به هم بریزند و شما را درگیر کنند.
مشکلات گوارشی پیدا می کنید
کاملا طبیعی است که افراد هنگام استرس، دچار مشکلات گوارشی می شوند، زیرا سیستم عصبی مرکزی روی سیستم گوارش تاثیر بسیار زیادی دارد و همین باعث می شود که احساس کنند؛ باید به دستشویی بروند. همین مشکلات گوارشی و درگیری بدن برای دفع مواد زائد، بدن را خسته می کند.
افسرده می شوید
اضطراب و افسردگی با یکدیگر رابطه مستقیم دارند. تحقیقات نشان می دهد که این دو مورد از لحاظ عصبی شرایط یکسانی را برای فرد ایجاد می کنند. زمانی که افراد دچار افسردگی می شوند، مدام احساس خستگی می کنند و در نتیجه استرس می تواند با خستگی رابطه مستقیم داشته باشد.
مشکلات تنفسی پیدا می کنید
مشکلات تنفسی و استرس هم با یکدیگر مرتبط هستند و باعث می شوند که شما درگیر شوید و همین باعث نفس های کوتاه اما سریع می شود که جسم را خسته می کند، زیرا بدن می خواهد مدام اکسیژن دریافت کند و تلاشش افزایش پیدا می کند که همین باعث خستگی جسمی خواهد بود.
راحت نمی خوابید
زمانی که استرس دارید، خوابتان به هم می ریزد، زیرا فکرتان درگیر است و نمی دانید که دقیقاً باید چه کار کنید و در نتیجه اگر زیاد نخوابید، بدن تان استراحت نمی کند و در طول روز احساس خستگی دارید.