اخبار اقتصادی
چاپ00017:14 - 1400/11/10

درمان آسم با یک شربت بی‌نظیر + طرز تهیه

بهترین روش درمان آسم در خانه

کارگرآنلاین| یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت را در درمان آسم و سرماخوردگی موثر دانست.

به گزارش کارگرآنلاین شربت پرسیاوشان (پرسیاوشان نعناع بنفشه آویشن عسل) حاوی ویتامین‌های A، B، C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، منگنز، اسیدفولیک، آهن، فیبر، فسفر، مس، قند ساکاروز، گلوکز، فراکتوز، تانن، فلاونوئیدها، منتول، موسیلاژ، اسیدگالیک و غیره است.

برای بررسی خواص شربت پرسیاوشان و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است با حیدرعظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.
مهم‌ترین خواص شربت پرسیاوشان

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی  درباره مهم‌ترین خواص شربت پرسیاوشان گفت: یکی از مهم‌ترین خواص این شربت تاثیر فوق العاده آن در درمان بیماری‌های ریوی از جمله آسم، برونشیت و تنگی نفس است‌.

وی افزود: شربت پرسیاوشان خاصیت آنتی بیوتیکی دارد و باعث رفع عفونت‌های معده، ریه، کلیه، مجاری ادرار، رحم و سینوس‌ها می‌شود.

عظمایی بیان کرد: یکی دیگر از خواص این شربت بی‌نظیر، تاثیر چشمگیر آن در کاهش قندخون است؛ همچنین مصرف شربت پرسیاوشان موجب کنترل فشار و چربی خون می‌شود.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: این شربت به علت داشتن فلاونوئیدها موجب رفع اسهال و قولنج می‌شود.

وی اظهار کرد: شربت پرسیاوشان برای بیماری‌های فصل سرد می‌تواند بسیار مفید و اثربخش باشد، زیرا باعث رفع سرماخوردگی، سرفه، تب، گلودرد شده و خاصیت خلط آوری دارد.

عظمایی بیان کرد: دفع سنگ کلیه، رفع رگ به رگ شدن عضلات، بهبود کیفیت خواب، آرامبخش قلب و اعصاب و سم‌زدایی کبد از دیگر خواص این شربت مفید است.

این محقق پژوهشگر طب سنتی گفت: این شربت تاثیر بسزایی در درمان دردهای رماتیسمی (آرتریت روماتوئید) و دردهای مفاصلی (آرتریت) دارد.
منع مصرف شربت پرسیاوشان

عظمایی بیان کرد: مصرف شربت پرسیاوشان برای زنان باردار ممنوع است.
مقدار مصرف شربت پرسیاوشان

وی اظهار کرد: از این شربت می‌توان ۴ لیوان در روز و در وعده‌های صبح، ظهر، عصر و شب میل کرد.
مواد لازم شربت پرسیاوش (۲ لیتر)

-عرق آویشن یک لیتر
-عرق نعناع یک لیتر
-گل بنفشه ۳۰ گرم
-برگ سیاوشان ۷۰ گرم
-عسل نیم کیلو
طرز تهیه شربت پرسیاوشان

-برای تهیه این شربت ابتدا گل بنفشه و برگ سیاوشان را نیم‌کوب می‌کنیم.
-عرقیجات شامل عرق آویشن و عرق نعناع را ترکیب می‌کنیم و گیاهان نیم‌کوب را داخل آن می‌ریزیم.
-اجازه می‌دهیم ۳ تا ۴ ساعت بگذرد.
-سپس به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در حرارت ملایم می‌جوشانیم.
-هنگامی که حرارت متعادل و در حدود ۵۰ درجه سانتی‌گراد شد آن را صاف و عسل را اضافه می‌کنیم.
-شربت را هم می‌زنیم تا قوام بیاید و در ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم.
طرز تهیه یک لیوان شربت پرسیاوشان

-برای تهیه یک لیوان از این شربت، ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری از آن را داخل لیوان می‌ریزیم و بقیه حجم لیوان را آب جوشیده ولرم اضافه می‌کنیم.

نکته: برای مصرف این شربت در فصل گرم سال، به جای آب جوشیده ولرم از آب خنک استفاده و چند قطره آب لیموترش اضافه می‌کنیم

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
سامانه بتا بانک رفاه کارگران