پربحث ها
اخبار اقتصادی
این میوه معجزه ای برای گلودردهای چرکی و زخمهای دهان

کارگرآنلاین | ۵۰گرم انجیر زرد شیرازی (انجیر خشک در آجیل ها) را بههمراه نیم کیلو شیر به مدت ۱۵دقیقه میگذاریم تا بجوشد. این جوشانده برای گلودردهای چرکی، آنژینها، عفونت و زخمهای داخل دهان بسیار مناسب است.
به گزارش کارگرآنلاین ۵۰گرم انجیر زرد شیرازی (انجیر خشک در آجیل ها) را بههمراه نیم کیلو شیر به مدت ۱۵دقیقه میگذاریم تا بجوشد. این جوشانده برای گلودردهای چرکی، آنژینها، عفونت و زخمهای داخل دهان بسیار مناسب است.
برای تاثیرگذاری باید روزی سه فنجان از این جوشانده را میل کنید.
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
نظر خود را ثبت کنید