پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00018:00 - 1400/12/19

واجب‌تر، عجیب‌تر و سخت‌ترین عمل عالم

کارگرآنلاین | یک استاد حوزه پاسخ امیرالمومنین(ع) به سوال واجب چیست و واجب‌تر کدام است، نزدیک چیست و نزدیک‌تر کدام است، عجیب چیست و عجیب‌تر کدام است و سخت چیست و سخت‌تر کدام است؟ را تشریح کرد.

به گزارش کارگرآنلاین حجت‌الاسلام والمسلمین قائمی استاد حوزه علمیه قم در جمع زائران و نمازگزاران مسجد مقدس جمکران با اشاره به داستانی از حضرت علی(ع) گفت: شخصی نزد ایشان آمد و درخواست کرد حضرت چهار چیز را برایش توضیح دهد، اول آنکه واجب چیست و واجب‌تر کدام است، دوم آنکه نزدیک چیست و نزدیک‌تر کدام است، سوم آنکه عجیب چیست و عجیب‌تر کدام است و آخر این‌که سخت چیست و سخت‌تر کدام است.

وی ادامه داد: امیرمؤمنان(ع) در پاسخ به این چهار سوال فرمودند «واجب توبه است که حمام روح و روان انسان است، آدمی با استغفار باید خود را از گناهان پاک کند و واجب‌تر از توبه، ترک گناه است.

این استاد حوزه علمیه با بیان این‌که «دوم آنکه نزدیک قیامت است و نزدیک‌تر از قیامت مرگ است» ادامه داد: عجیب دنیاست و عجیب‌تر از دنیا وابستگی و گرفتاری به آن است و چهارم این‌که سخت قبر است و سخت‌تر از آن بدون توشه و دست خالی از دنیا رفتن و وارد قبر شدن است.

این استاد حوزه علمیه با بیان این‌که «باید تلاش کنیم در زندگی شخصی خود، همیشه در حال ترقی و پیشرفت باشیم» اظهار کرد: پیامبر اکرم (ص) فرمودند «از خدا دور شده کسی که دو روزش مثل هم باشد» و این نشان می‌دهد که انسان باید در زندگی هر روز ترقی کند.

قائمی با اشاره به روایت دیگری از پیامبر اسلام(ص) خاطرنشان کرد: محاسبه کنید در زندگی قبل از آنکه محاسبه شوید؛ یعنی این‌که هر چند دقیقه‌ای در روز را به محاسبه کارها و اعمال خود در همان روز اختصاص دهید تا فردای قیامت روز غم و پشیمانی شما نباشد.

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
سامانه بتا بانک رفاه کارگران