این عصاره و حفظ نیروی جوانی
به گزارش بکارگرآنلاین یک متخصص طب سنتی گفت: سبوس برنج بسیار ارزشمند است و افراد با مصرف عصاره جوشانده شده آن یا مصرف در غذاها می توانند نیروی جوانیشان را بازگردانند.
برنج از نظر حرارت معتدل و مصرف آن برای افراد سالم موجب استمرار سلامتی و افزایش طول عمر میشود. برنج ایرانی خوشبو که لعاب کمتری دارد و هنگام پخت قد میکشد از بهترین اقسام برنج است. چلوکباب با کره از بهترین غذاهای ایرانی است البته به شرطی که کباب آن از گوشت تازه باشد.
رشد اطفال با مصرف شیربرنج
شیر برنج غذای خوب و معتدلی است که موجب رشد اطفال میشود و قوای جسمی و جنسی افراد را افزایش میدهد.
محسن ناصری متخصص طب سنتی در حفظ سلامتی از دیدگاه طب سنتی گفته است: افرادی که دچار اسهال میشوند بهتر است از کته ماست با کمی سیر و نعناع استفاده کنند و از عرق نعناع و گلاب هر نیم ساعت 30 سی سی به صورت متناوب زیر نظر پزشک بهره ببرند.
آب چلو که هنگام آبکش کردن برنج به دست میآید نیز کاربرد دارد و زنان میتوانند دستهای خود را به مدت چند دقیقه در آن قرار دهند البته زمانی که ولرم شده است اثر نرم کننده و ترمیم کننده آن بر پوست خود مشاهده کنند.
نوشیدن لعاب برنج نیز برای ترمیم زخمهای گوارشی مفید است
نوشیدن لعاب برنج نیز برای ترمیم زخمهای گوارشی مفید است. برای تهیه لعاب برنج 2 قاشق غذاخوری از برنج نیم کوب را با یک لیوان آب به مدت5 دقیقه بجوشانند سپس صاف کرده مصرف کنند. زنان برای شفافیت و صورت خود میتوانند لعاب برنج را با کمی آرد باقالی مخلوط کنند تا مایع لزجی تهیه شود سپس بر صورت خود بمالند و 20 تا 30 دقیقه صبر کنند تا اثر آن را بر پوست خود مشاهده کنند.
بازگرداندن نیروی جوانی با مصرف سبوس برنج
سبوس برنج نیز بسیار ارزشمند است و افراد با مصرف عصاره جوشانده شده آن یا مصرف در غذاها میتوانند نیروی جوانیشان را بازگردانند.