اخبار اقتصادی
چاپ00010:23 - 1401/02/22

عامل افزایش فشار خون ایرانی ها مصرف این چاشنی پر مصرف است

کارگر آنلاین | برای نگهداری طولانی مدت هر ماده‌ی غذایی باید به آن نمک اضافه کرد. نمک از فاسد شدن غذا جلوگیری می‌کند و کمک می‌کند مواد خوراکی برای مدت طولانی قابل استفاده باشد. نمک می‌تواند میوه‌‌ی بی‌ضرری مثل خیار را تبدیل به اسفنجی مملو از سدیم کند. هر اندازه که سبزیجات و میوه‌ها بیشتری در آب نمک باقی بمانند، میزان بیشتری سدیم جذب می‌کنند. یک عدد خیارشور می‌تواند حاوی ۳۹۰ میلی‌گرم سدیم باشد. البته ممکن است بتوانید خیارشورهای کم‌سدیم هم در بازار پیدا کنید.

کاهش فشار خون بالا

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
سامانه بتا بانک رفاه کارگران