این روغن معجزه طبیعت برای شما
![این روغن معجزه طبیعت برای شما این روغن معجزه طبیعت برای شما](https://kargaronline.ir/images/news/1089924/thumbs/thumb2_1089924.jpg)
به گزارش کارگرآنلاین تحقیقات در نهایت اسرار این میوهی شگفتانگیز را کشف کردند؛ یکی از این اسرار وجود چربیهای سالم به نام اسیدهای چرب زنجیره متوسط (MCFAs) در روغن نارگیل است. این چربیهای منحصر به فرد عبارتند از:
– کاپریلیک اسید
– لوریک اسید
– دکانوئیک اسید
و حدود ۶۲٪ از روغنهای موجود در نارگیل از این ۳ اسید چرب سالم تشکیل شدهاند و ۹۱٪ از چربی موجود در روغن نارگیل چربی اشباع سالم است.
بسیاری از چربیهایی که ما مصرف میکنیم زمان زیادی را برای هضم شدن نیاز دارند، اما MCFAهای موجود در روغن نارگیل منبع کاملی از انرژی ارائه میدهند زیرا آنها تنها باید ۳ مرحله را پشت سر بگذارند تا به سوخت تبدیل شوند، در مقابل دیگر چربیها که باید یک فرآیند ۲۶ مرحلهای را برای تبدیل شدن به سوخت طی کنند!
بر خلاف اسیدهای چرب زنجیره بلند (LCFAها) که در روغنهای گیاهی یافت میشوند، اسیدهای چرب زنجیره متوسط:
– راحتتر هضم میشوند.
– به آسانی به عنوان چربی ذخیره نمیشوند
– ضد میکروب و ضد قارچ هستند
– از آنجایی که به لحاظ سایز کوچکتر هستند آسانتر توسط سلولها جذب میشوند و فورا تبدیل به انرژی میشوند
– توسط کبد پردازش میشوند، که یعنی بلافاصله به انرژی تبدیل میشوند به جای این که به عنوان چربی ذخیره شوند
خواص روغن نارگیل که ثابت شده هستند را بشناسید
با توجه به پژوهشهای پزشکی، روغن نارگیل به شیوههای زیر به بدن سود میرساند:
۱. ثابت شدهاست که به طور طبیعی بیماری آلزایمر را درمان میکند
هضم MCFA توسط کبد کتونهایی که یک انرژی به آسانی قابل دسترس برای مغز هستند، ایجاد میکند. کتونها برای مغز انرژی تامین میکنند بدون نیاز به اینکه انسولین گلوکز را پردازش کند و آن را به انرژی تبدیل کند.
تحقیقات اخیر نشان دادهاست که مغز در واقع انسولین خود را خودش برای پردازش گلوکز تولید میکند و به سلولهای مغز نیرو میدهد. از آنجایی که مغز بیمار آلزایمری توانایی ایجاد انسولین را برای خود از دست دادهاست، کتونهای روغن نارگیل میتوانند منبع انرژی جایگزینی را برای کمک به تصلاح عملکرد مغز ایجاد کنند.
۲. از بیماریهای قلبی و فشار خون بالا جلوگیری میکند.
از خواص روغن نارگیل کمک به بیماری های قلبی است. روغن نارگیل سرشار از چربیهای طبیعی اشباع شده است. چربیهای اشباع نه تنها کلسترول سالم (که با عنوان HDL شناخته میشوند) را در بدن شما افزایش میدهند، بلکه به تبدیل LDL یا کلسترول “بد” به کلسترول خوب کمک میکنند.
روغن نارگیل با افزایش HDL در بدن، و به سلامت قلب کمک میکند و خطر بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
۳. عفونت ادراری و عفونت کلیه را درمان میکند و از کبد محافظت میکند.
معروف است که روغن نارگیل عفونت دستگاه ادراری (UTI) و کلیه را التیام میدهد و از بین میبرد. اسیدهای چرب زنجیره متوسط موجود در روغن نارگیل به عنوان یک آنتیبیوتیک طبیعی عمل میکنند به این ترتیب که پوشش لیپیدی روی باکتریها را برهم میزنند و آنها را از بین میبرند. همچنین یک مطالعه وجود دارد که نشان میدهد روغن نارگیل به طور مستقیم کبد را از آسیب محافظت میکند.
آب نارگیل همچنین به هیدراته بودن بدن کمک میکند و به این ترتیب فرآیند بهبودی را پشتیبانی میکند. پزشکان حتی آب نارگیل را برای از بین بردن سنگ کلیه تزریق کردهاند. نارگیل یک مادهی خوراکی فوقالعاده قدرتمند است!
۴. التهاب و ورم مفاصل را کاهش میدهد.
از خواص روغن نارگیل کاهش التهاب و ورم مفاصل است. در مطالعهای که در هند انجام شد، سطوح بالای آنتیاکسیدانهای موجود در روغن نارگیل التهاب را کاهش داد و آرتریت ( ورم مفاصل) را موثرتر از داروهای مطرح این بیماری درمان کرد.
مطالعهی دیگری که به تازگی انجام شدهاست، نشان داد روغن نارگیل که تنها با حرارت متوسط تهیه شود سلولهای التهابی را سرکوب میکند. این روغن هم به عنوان ضد درد و هم به عنوان ضد التهاب عمل میکند.
۵. به پیشگیری و درمان سرطان کمک میکند.
روغن نارگیل دو خاصیت دارد که کمک میکنند با سرطان مبارزه کند. یکی به دلیل کتون تولید شده در هضم آن است. سلولهای تومور قادر به دسترسی به انرژی موجود در کتونها نیستند و وابسته به گلوکز هستند. اعتقاد بر این است که یک رژیم غذایی کتوژنیک میتواند یک بخش احتمالی از فرآیندی درمان برای کمک به بهبودی بیماران مبتلا به سرطان باشد.
دوم اینکه MCFAها دیوارههای چربی باکتریها را هضم میکنند، آنها همچنین میتوانند باکتری هلیکوباکتر پیلوری را بکشند. معروف است که این باکتریها خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش میدهند. حتی در مطالعاتی که در آنها سرطان، ناشی از مواد شیمیایی بودهاست، استفاده از روغن نارگیل مانع از توسعهی سرطان شدهاست!
۶. سیستم ایمنی را تقویت میکند (ضد باکتری، ضد قارچ، و ضد ویروس)
روغن نارگیل حاوی لوریک اسید است که برای کاهش قارچ کاندیدا، مبارزه با باکتریها، و ایجاد یک محیط خصمانه برای ویروسها شناخته شدهاست. بسیاری از بیماریهای امروز دراثر رشد بیش از حد باکتریهای بد، قارچها، ویروسها و انگل در بدن ایجاد میشوند.
شما میتوانید زمانی که بیمار هستید به جای دانهها و شکر در رژیم غذاییتان از روغن نارگیل به عنوان منبع سوخت طبیعی استفاده کنید. شکر به رشد باکتریهای بد کمک میکند. در عوض زمانی که بیمار هستید ۱ قاشق غذاخوری روغن نارگیل را سه بار در روز و مقدار زیادی سبزیجات و آبگوشت مصرف کنید.
۷. حافظه و عملکرد مغز را بهبود میدهد.
از خواص روغن نارگیل بهبود عملکرد مغز و حافظه است. در مطالعهای که در سال ۲۰۰۴ در مجله نوروبیولوژی پیری منتشر شد، محققان دریافتند که MCFAهای موجود در روغن نارگیل مشکلات حافظه را در افراد مسنتر بهبود میدهد.
در تمام بیماران پس از مصرف این اسید چرب، بهبود قابلتوجهی در توانایی به یاد آوری وجود داشت. از آنجایی که MCFA به راحتی در بدن جذب میشود و میتواند بدون استفاده از انسولین در دسترس مغز باشد، قادر است سلولهای مغزی را به طور موثرتری بسوزاند.
۸. انرژی و استقامت را بهبود میدهد.
روغن نارگیل نه تنها به آسانی هضم میشود، بلکه یک انرژی پایدارتر نیز تولید میکند و سوخت و ساز بدنتان را افزایش میدهد. هنگامی که روغن نارگیل باکیفیت و غیر فرآوری شده مصرف کنید، میتوانید بیشترین سود را از آن ببرید چرا که MCFAها برای تبدیل شدن به انرژی به طور مستقیم به کبد فرستاده میشوند!
امروزه، بسیاری از ورزشکاران فعال در زمینهی ورزش سهگانه روغن نارگیل را به عنوان منبع انرژی خود در طول آموزش و مسابقاتِ دو استقامت استفاده میکنند. شما میتوانید با مخلوط کردن روغن نارگیل، عسل خام و دانهی چیا یک سوخت انرژی خانگی تهیه کنید. خیلی ساده ۱ قاشق غذاخوری از هر کدام را با هم مخلوط کنید و ۳۰ دقیقه قبل از تمرین ترکیب حاصل را مصرف کنید.
۹. هضم غذا را بهبود میدهد، زخم معده و کولیت اولسروز (کولیت زخمی) را کاهش میدهد.
از خواص روغن نارگیل کمک به هضم غذا است. نارگیل همچنین باعث بهبود هضم غذا میشود چرا که به بدن در جذب ویتامینهای محلول در چربی، کلسیم، و منیزیم کمک میکند.
اگر روغن نارگیل در عین حال به عنوان اسیدهای چرب امگا ۳ مصرف شود، تاثیر آن دو برابر میشود، چرا که آنها به راحتی برای هضم و استفاده شدن توسط بدن در دسترس هستند.
روغن نارگیل میتواند با از بین بردن باکتریهای بد و قارچ کاندیدا به بهبود باکتریها و سلامت روده کمک کند. عدم تعادل کاندیدا به ویژه میتواند اسید معده را کاهش دهد و به این ترتیب باعث التهاب و هضم نامناسب مواد غذایی شود.
۱۰. علائم بیماریهای کیسه صفرا و پانکراتیت (التهاب لوزالمعده) را کاهش میدهد.
MCFAهای موجود در روغن نارگیل به تجزیه شدن آنزیمهای پانکراس نیازی ندارند، به همین دلیل است که مصرف روغن نارگیل فشار بر روی لوزالمعده را کم میکند و در نتیجه علائم بیماری پانکراتیت را کاهش میدهد.
علاوه بر این، هضم این چربی فوقالعاده، بسیار آسان است و گفته میشود که علائم بیماریهای کیسه صفرا را نیز بهبود میدهد. جهت بهبود کیسه صفرا و سلامت کل بدن، به جای سایر چربیهای زنجیره بلند از روغن نارگیل استفاده کنید.
۱۱. مشکلات پوستی را بهبود میدهد (سوختگی، اگزما، شورهی سر، درماتیت، و پسوریازیس)
از خواص روغن نارگیل بهبود مشکلات پوستی است. روغن نارگیل نه تنها به عنوان یک پاککنندهی پوست صورت، مرطوبکننده و کرم ضد آفتاب فوقالعاده است، بلکه میتواند بسیاری از اختلالات پوستی را نیز درمان کند. اسیدهای چرب (اسید کاپریلیک و اسید لوریک) موجود در روغن نارگیل به صورت داخلی و خارجی التهاب را کاهش میدهد و پوست را مرطوب میکند. به همین دلیل روغن نارگیل یک راهحل عالی برای تمام انواع بیماریهای پوستی است.
این روغن از پوست محافظت میکند و دارای آنتیاکسیدانهای زیادی است و همین باعث میشود برای درمان پوست ایدهآل باشد. علاوه بر این، خواص ضد میکروبی روغن نارگیل، کاندیدا یا منابع قارچی را که میتوانند بیماریهای پوستی زیادی را موجب شوند، از بین میبرند.
۱۲. از بیماری لثه و پوسیدگی دندان جلوگیری میکند.
قرنها است که گرداندن روغن نارگیل در دهان به عنوان راهی برای پاک کردن دهان از باکتریها و کمک به التیام بیماری پیرادندانی استفاده میشود. روغن نارگیل یکی از روغنهای موثر برای عمل چرخاندن روغن در دهان است به دلیل میزان فراوان اسیدهای چرب MCFA موجود در آن که ضد باکتری هستند.
با گرداندن روغن در دهانتان، روغن طبیعت باکتریها را تغییر میدهد و به آنها میچسبد. از بین بردن باکتریهای دهان تا حد زیادی خطر ابتلا به بیماری پیرادندانی را کاهش میدهد. اگر میخواهید لثههایتان را درمان کنید و اوضاع دندانهایتان را بهبود بدهید، توصیه میکنم روغن نارگیل را سه بار در هفته و هر بار به مدت ۲۰ دقیقه در دهانتان بچرخانید.
۱۳. از پوکی استخوان جلوگیری میکند.
استرس اکسیداتیو و رادیکالهای آزاد دو مورد از بزرگترین عاملان ایجادکنندهی پوکی استخوان هستند. از آنجا که روغن نارگیل دارای میزان بالایی از آنتیاکسیدانهایی است که به مبارزه با رادیکالهای آزاد کمک میکنند، میتواند یک درمان طبیعی پیشرو برای پوکی استخوان باشد.از خواص روغن نارگیل جلوگیری از پوکی استخوان است.
یکی دیگر از مزایای شگفتانگیز روغن نارگیل این است که جذب کلسیم را در روده افزایش میدهد. تحقیقات صورت گرفته در رابطه با پوکی استخوان نشان دادهاند که روغن نارگیل نه تنها باعث افزایش حجم و بهبود ساختار استخوان میشود، بلکه ضعیف شدن استخوان ناشی از پوکی استخوان را کاهش میدهد.
۱۴. دیابت نوع دوم را بهبود میدهد.
هنگامی که سلولها در برابر انسولین واکنشی نشان نمیدهند و دیگر گلوکز را برای تولید انرژی دریافت نمیکنند، در واقع “مقاوم به انسولین” شدهاند. بنابراین لوزالمعده انسولین بیشتری برای جبران آزاد میکند و سبب ایجاد یک چرخهی تولید بیش از حد میشود. مقاومت به انسولین پیشمادهی دیابت نوع II است.
MCFAهای موجود در روغن نارگیل به تعادل واکنش انسولین در سلولها کمک میکند و فرآیند گوارش سالم را بهبود میدهد. آنها فشار روی لوزالمعده را کم میکنند و به بدن یک منبع انرژی پایدار میدهند که وابسته به واکنش گلوکز نیست و میتواند مانع مقاومت به انسولین و دیابت نوع دوم شود.
۱۵. روغن نارگیل به کاهش وزن کمک میکند.
به دلیل توانایی روغن نارگیل برای تولید انرژی، جای تعجبی نیست که به از دست دادن وزن کمک میکند. این روغن به سوزاندن چربی کمک میکند، اشتها را کاهش میدهد و مطابق با نتایج مطالعات به طور خاصی برای از دست دادن چربی شکم مفید است! از خواص روغن نارگیل کمک به کاهش وزن است.
توانایی نارگیل برای سوزاندن چربی به خوبی اثبات شدهاست. در سال ۱۹۸۵ مطالعهای که در مجلهی سم شناسی و بهداشت محیط منتشر شد، ثابت کرد که تنها یک تزریق دکانوئیک اسید منجر به “کاهش در ابتدا سریع، و سپس تدریجی در مصرف غذا و از دست دادن وزن بدن به موازات آن” در موشهای نر شد.
شاید دور از عقل به نظر برسد اینکه تصور کنیم خوردن روغن نارگیل (چربی) به از دست دادن چربی کمک خواهد کرد، اما در واقع کاملا منطقی است. کلید فهم این پدیده به تواناییهای چند بعدی MCFAها برای کنترل انواع فرآیندهای فیزیولوژیکی مربوط است.
برای مثال، در مطالعهی سال ۱۹۸۵ که در بالا ذکر شد، کشف شد که دکانوئیک اسید پیشرفتهای قابلتوجهی در عملکرد تیروئید دارد، به پایین آمدن ضربان قلب در زمان استراحت کمک میکند، و به بدنتان کمک میکند که برای داشتن انرژی چربی بسوزاند.
اخیرا، مجلهی تحقیقات چاقی مطالعهای منتشر کرد از دانشکدهی پزشکی دانشگاه بوستون که به ما سرنخی میدهد در رابطه با اینکه چرا MCFAها توانایی سوزاندن چربی را دارند.
با آزمودن اثراتی که MFCAها در تجزیهی چربی دارند، سلولهای چربی در موشها با دکانوئیک اسید تحت درمان قرار گرفتند. آنها مشاهده کردند که تجزیهی چربی در چنان سطح قابلتوجهی رخ داد که به معنای واقعی کلمهی ویژگیهای گرسنه ماندن به مدت چند ساعت را مورد تقلید قرار داد.
گرسنگی، در اینجا منفی در نظر گرفته نمیشود، بلکه مثبت است بدان جهت که بدن ذخایر انرژی خود را به طور موثر استفاده میکند و به تفکیک ذخایر چربی غیرضروری سرعت میدهد.
به گفتهی محققانی که این مطالعه را هدایت کردند، “این تغییرات میتواند تا حدی در کاهش وزن مربوط به اسیدهای چرب زنجیره متوسط موجود در رژیم غذایی در انسان و حیوان موثر باشد.”
۱۶. عضلهسازی میکند و چربی بدن را از بین میبرد.
MCFAها فقط برای سوزاندن چربی خوب نیستند؛ آنها برای ساخت عضله نیز عالی هستند. MCFAهای موجود در نارگیل همچنین در محصولات معروف عضلهسازی استفاده میشوند.
با این حال اکثریت قریب به اتفاق مکملهایی که به شدت تولید میشوند، از اشکال پردازششدهی MCFA استفاده میکنند. اما شما با خوردن نارگیل واقعی، فواید واقعی این مادهی خوراکی را به بدنتان میرسانید. من توصیه میکنم که ۳ قاشق غذاخوری روغن نارگیل به نوشیدنی عضلهسازی که به طور روزانه میخورید، اضافه کنید.از خواص روغن نارگیل عضله سازی بدون دردسر است.
۱۷. روغن نارگیل برای سلامتی مو نیز فوایدی دارد.
اگر سرتان شوره میزند یا موهای خشکی دارید، روغن نارگیل اسیدهای چربی دارد که برای کمک به بهبود این اختلالات مناسب هستند. شما میتوانید شامپوی نارگیل و اسطوخودوس خانگی خودتان را به منظور بهبود سلامت موهایتان درست کنید و از روغن نارگیل مستقیما به عنوان یک نرمکنندهی کاملا طبیعی برای موهایتان استفاده کنید.
برای خلاص شدن از شورهی سر و ضخیم شدن مو، ۱ قاشق غذاخوری روغن نارگیل را با ۱۰ قطره روغن معطر رزماری مخلوط کنید و ترکیب حاصل را به مدت ۳ دقیقه روی پوست سرتان ماساژ بدهید. پس از گذشت ۳۰ دقیقه دوش بگیرید.
۱۸. کاندیدا و عفونتهای قارچی را از بین میبرد.
مطالعهای که در ژورنال “عوامل ضد میکروبی و شیمی درمانی” منتشر شد، نشان داد که دکانوئیک اسید و لوریک اسید موجود در روغن نارگیل درمان طبیعی موثری برای قارچ کاندیدا آلبیکنس و عفونتهای قارچی است.
برای کشتن قارچ کاندیدا به طور موثر و درمان عفونت قارچی، قندهای فرآوری شده و غلات تصفیهشده را از رژیم غذاییتان حذف کنید و مقدار زیادی از چربیهای سالم مصرف کنید. سه بار در روز و هر بار ۱ قاشق غذاخوری روغن نارگیل به عنوان یک مکمل مصرف کنید.از خواص روغن نارگیل از بین بردن تمام عفونت های قارچی است.
۱۹. روغن نارگیل ضد پیری است.
با توجه به تحقیقات منتشر شده در مجلهی پزشکی Food and Function، روغن نارگیل سطح آنتیاکسیدان را بهبود میدهد و میتواند پیری را کند کنَد. روغن نارگیل با کاهش فشار در کبد و کاهش استرس اکسیداتیو تاثیر خود را میگذارد.
محققین این پژوهش همچنین پی بردند که روغن نارگیل ممکن است به دلیل تاثیری که روی کبد میگذارد، از روند سمزدایی حمایت کند. برای اینکه به طور طبیعی روند پیری را کند کنید ۱ قاشق غذاخوری روغن نارگیل را با نوعی توت که غنی از آنتیاکسیدان است برای صبحانه میل کنید. شما همچنین میتوانید آن را به طور مستقیم روی پوستتان استعمال کنید تا از فواید دیگر آن برای پوست و خواص صافکنندگی آن استفاده کنید.از خواص روغن نارگیل کاهش روند پیری است.
۲۰. روغن نارگیل به متعادل شدن هورمونها کمک میکند.
استفاده از روغن نارگیل برای هورمونهایتان نیز فوایدی دارد! روغن نارگیل به طور طبیعی میتواند به تعادل هورمونها کمک کند به دلیل اینکه یک منبع عالی از چربیهای اشباع از جمله لوریک اسید است. مطالعات نشان دادهاند که روغن نارگیل میتواند یک چربی بسیار عالی برای مصرف در دوران یائسگی باشد و همچنین ممکن است اثرات مثبتی روی سطح استروژن داشته باشد.
برای اینکه به طور طبیعی هورمونهایتان را متعادل کنید مصرف قند و غلات را کاهش دهید و میزان فراوانی از چربیهای سالم موجود در نارگیل، آووکادو، تخم کتان و روغن حیوانی استفاده کنید.از خواص روغن نارگیل تعادل هورمونی است.
۲۱. به بهبود دیابت نوع ۱ کمک میکند.
مطالعهای روی موشهای مبتلا به دیابت نوع ۱ انجام شد و سطح گلوکز خون ناشتای آنها از نوک دمشان اندازهگیری شد. چهار هفته پس از درمان با استفاده از روغن نارگیل، موشها کاهش قابلتوجهی را در سطح قند خون خود تجربه کردند.از خواص روغن نارگیل بهبود دیابت نوع ۱ است.
رخ دادن این نتایج به دلیل اثری است که روغن نارگیل بر ترشح انسولین دارد، که باعث میشود سطح گلوکز خون به وسیلهی این هورمون بهتر تنظیم و متعادل شود.
۲۲. آسیب رادیکالهای آزاد را حذف میکند.
رادیکالهای آزاد محصول جانبی تنفس سلولی هستند؛ این بدان معنی است که آنها زمانی تولید میشوند که شما ورزش میکنید. با این حال، اگر آنها بیش از اندازه تولید شوند، ممکن است به راحتی باعث بروز استرس اکسیداتیو در بدن شوند، و در نتیجه به خستگی عضلانی و بیماریهای دیگری منجر شوند که مطمئنا توانایی فرد را برای ورزش کردن و فعال بودن مهار میکند. با این وجود، ثابت شده است که روغن نارگیل به دلیل تواناییاش برای بهبود سیستم دفاع آنتیاکسیدانی شما، مانع استرس اکسیداتیو میشود. روغن نارگیل این رادیکالهای آزاد را از بین میبرد و آنها را از بدن حذف میکند.
۲۳. استرس را از بین میبرد.
استرس یک ابزار بازخوردی است که توسط بدنمان به منظور تقویت حالت جسمی و روانی آدمها استفاده میشود. با این حال، استرس شدید و / یا همیشگی اثرات مضر روی بدن دارد. بنابراین، از بین بردن استرس جزء حیاتی حفظ یک ذهنیت سالم است.
باز هم، میزان فراوان اسید چرب زنجیره متوسط موجود در روغن نارگیل کمک میکند که این ماده به طور خاصی برای کاهش استرس سودمند باشد.از خواص روغن نارگیل کاهش استرس است.
۲۴. به عنوان کرم ضد آفتاب عمل میکند.
به تازگی، محققان کشف کردهاند که بسیاری از گیاهان و روغنهای حاوی مواد طبیعی میتوانند به به عنوان “کرمهای ضد آفتاب” طبیعی عمل کنند.
یکی از این گیاهان نارگیل است و روغنی که از آن گرفته میشود. یک مطالعه که توسط ژورنال فارماکوگنوزی ریویو منتشر شد نشان داد که روغن نارگیل، و همینطور روغن بادام زمینی، پنبه دانه، و روغن زیتون، حدود ۲۰٪ از اشعهی ماوراء بنفش خورشید را مهار میکنند. برای گسترش این ایده و حتی بیشتر، یک مطالعه واقعا مقدار SPF انواع روغنهای مختلف را با استفاده از روش اسپکتروفتومتری (طیفسنجی نوری) محاسبه کرد.
محققان نتیجه گرفتند که روغن نارگیل در بین ۱۶ روغن به لحاظ مقدار SPF (۷.۱۱۹) رتبهی دوم را دارد و درست بعد از روغن زیتون قرار میگیرد.
از آنجایی که اشعهی UV خورشید میتواند بسیار خطرناک باشد، ضروری است که آدمها از پوست خود به منظور جلوگیری از سرطان پوست، بیماریها، و پدیدار شدن زودهنگام چین و چروک محافظت کنند.
عوارض جانبی روغن نارگیل
روغن نارگیل به ندرت دارای عوارض جانبی است. گاهی ممکن است حساسیت تماسی برای برخی افراد که به نارگیل حساسیت دارند رخ بدهد. همچنین گفته میشود که برخی از محصولات تمیز کنندهی تولیدشده از روغن نارگیل نیز آلرژی تماسی ایجاد میکنند اما چنین چیزی شایع نیست. در واقع، روغن نارگیل به کاهش دادن عوارض جانبی بسیاری از داروها شناخته شدهاست. و در مطالعات، روغن نارگیل علائم و عوارض جانبی درمانهای سرطان را کاهش دادهاست!
روغن نارگیل را چگونه استفاده کنیم
من از روغن نارگیل برای پخت و پز استفاده میکنم، و اغلب یک قاشق غذاخوری از آن را در اسموتی صبحگاهم میریزم. شما هم میتوانید آن را به طور مستقیم به پوستتان بمالید یا از آن به عنوان یک روغن حامل برای تهیهی روغنهای معطر یا دیگر ترکیبات استفاده کنید.
* هشدار – روغن نارگیل تصفیه شده یا پردازش شده ممکن است سفیده شده باشد، بیش از حد گرم شده باشد، و به لحاظ شیمیایی برای افزایش ماندگاری پردازش شده باشد. پردازش روغن ساختار شیمیایی را تغییر میدهد و این چربیها دیگر فایدهای برای شما ندارند.
نکته: روغن نارگیل بکر تهیه کنید تا بیشترین فایدهی ممکن را از آن ببرید.