پربحث ها
اخبار اقتصادی
قول و قرار بازیکنان پرسپولیس پیش از آغاز لیگ؛ 80 درصد خطرناک!

پرسپولیس نسبت به سال گذشته قوی تر هم شده است و برانکو امیدوار است بتوانند در لیگ قهرمانان آسیا هم موفق باشند.
کارگرآنلاین: سرانجام انتظارها به پایان رسید و امشب از پرسپولیس لیگ شانزدهم رونمایی خواهد شد. شاگردان برانکو ایوانکوویچ در نخستین بازیشان از فصل جدید باید رودرروی سایپا و حسین فرکی بایستند.
سایپا برای پرسپولیس یادآور خاطرات خوشی نیست. سرخپوشان فصل گذشته از دو بازی با نارنجیها تنها یک امتیاز دشت کردند تا این تیم نقش موثری در کوتاه کردن دست پرسپولیس از کسب عنوان قهرمانی داشته باشد. حالا پرسپولیس در حالی مقابل سایپا قرار میگیرد که تیم برانکو برای این بازی هم مشکلات قابل توجهی دارد.
این نخستین محک رسمی ساختار دفاعی متحول شده پرسپولیس در لیگ شانزدهم است؛ ساختاری که 80 درصد آن تغییر کرده و احتمالا مدت ها طول خواهد کشید تا به هماهمنگی مطلوب برسد.
از جمع چهار مدافع و گلر اصلی فصل قبل، در حال حاضر فقط محمد انصاری باقی مانده و چهار نفر دیگر تغییر کردهاند. مسلما همین دگرگونی، از مهم ترین دلایل گلهای خورده فراوان پرسپولیس در بازیهای تدارکاتی پیشفصل بوده است.
حالا برانکو باید امیدوار باشد که مضرات این آزمون و خطاها به مسابقات رسمی هم تسری پیدا نکند، وگرنه موضوع برای او گران تمام خواهد شد.
قرمزها این فصل کلی نقشه کشیده اند تا بتوانند قهرمان شوند. بازیکنان این تیم قول و قرار گذاشته اند امسال هم در ایران بزرگی کنند و هم در آسیا. پرسپولیس نسبت به سال گذشته قوی تر هم شده است و برانکو امیدوار است بتوانند در لیگ قهرمانان آسیا هم موفق باشند./جام نیوز
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
نظر خود را ثبت کنید