پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00010:41 - 1399/11/29

بازگشت چشمگیر فروشندگان به بازار مسکن با تحفیف ۲۳ درصدی

یکی از مشاوران املاک در منطقه ۴ عنوان کرد مالکی که تا ماه گذشته قیمت پیشنهادی آپارتمان نوساز خود را ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان تعیین کرده بود و تمایلی به ارائه تخفیف نداشت اکنون حاضر است با قیمت پیشنهادی حدود ۲میلیارد تومان (یعنی با ۲۳ درصد تحفیف) ملک خود را به فروش برساند.

به گزارش کارگر آنلاین، مشاوران املاک مناطق مصرفی پایتخت از بازگشت تعداد زیادی از فروشندگان به بازار معاملات خبر می‌دهند.

به گفته آنها نکته مهم درخصوص رفتار جدید گروهی از فروشندگان آن است که افرادی که تا دو ماه گذشته نه‌تنها حاضر به ارائه تخفیف نبودند، بلکه قیمت پیشنهادی خود را بسیار متفاوت از ارزش واقعی ملک عنوان می‌کردند اکنون حاضر هستند قیمت پیشنهادی خود را تا حد قابل‌توجهی تعدیل کنند. برای مثال یکی از مشاوران املاک در منطقه ۴ عنوان کرد مالکی که تا ماه گذشته قیمت پیشنهادی آپارتمان نوساز خود را ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان تعیین کرده بود و تمایلی به ارائه تخفیف نداشت اکنون حاضر است با قیمت پیشنهادی حدود ۲میلیارد تومان ملک خود را به فروش برساند.

نتیجه تحقیقات میدانی از برخی مناطق پرمعامله و مصرفی پایتخت نیز نشان می‌دهد قیمت‌ها در بخش قابل‌توجهی از فایل‌های عرضه شده نسبت به حدود دو ماه گذشته عقب‌گرد کرده و مراجعه خریداران به بازار افزایش یافته است. البته خریداران نسبت به فروشنده‌ها با احتیاط بیشتری اقدام و سعی می‌کنند چانه‌زنی بیشتری برای تخفیف از فروشنده دریافت کنند. در جدول نبض بازار امروز قیمت پیشنهادی آپارتمان‌های مسکونی در برخی مناطق پایتخت ارائه شده است.

منبع: انتخاب
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
لینکستان
بانک رفاه کارگران