مدیرکل سیاست گذاری اشتغال وزارت کار خبر داد
بودجه اشتغال ۵هزار میلیارد تومان از یارانه نقدی هم کمتر است
![بودجه اشتغال ۵هزار میلیارد تومان از یارانه نقدی هم کمتر است بودجه اشتغال ۵هزار میلیارد تومان از یارانه نقدی هم کمتر است](https://kargaronline.ir/images/news/65123/thumbs/thumb2_65123.jpg)
به گزارش کارگرآنلاین، علاءالدین ازوجی با بیان اینکه در برنامه چهارم توسعه سند اشتغال داشتیم و در برنامه ششم توسعه هم برنامه ای مدون طرح ریزی شده است تصریح کرد: در برنامه پنجم توسعه سند اشتغالی نداشتیم.
او ادامه داد: برای برنامه ششم توسعه در سال 96 طرحی از سوی دولت ارائه شده که طی آن دولت موظف است هماهنگی سیاست های اشتغال و همچنین نظارت بر اشتغال در دستگاه های گوناگون را پیگیری کند.
مدیرکل اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه اولویت اصلی در برنامه ششم، اشتغال و رفع بیکاری است، گفت: توجه اصلی دولت به اشتغال و رفع بیکاری است.
ازوجی افزود: کلیت برنامه کلان اقتصادی کشور در چارچوب بازار کار به ویژه اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی است.
وی اضافه کرد: اشتغال بر اساس ماده 3 قانون برنامه ششم توسعه جزو موضوعات خاص است که دولت توجه اساسی روی آن دارد.
ازوجی با اشاره به اینکه دبیرخانه شورای عالی اشتغال در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است، گفت: اصل بر این است که آیا این دبیرخانه می تواند هماهنگی اشتغال در سطح بخش های مختلف اقتصادی را انجام دهد یا خیر؟
وی افزود: بر اساس قانون، جلسه شورای عالی اشتغال باید حداقل 2 بار در سال بر گزار شود اما برخی تاکید دارند که باید تعداد این جلسات بیشتر باشد.
مدیرکل سیاست گذاری اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: جایگاه این شورا مشخص است اما چگونگی هماهنگ میان دبیرخانه شواری عالی کار و دیگر دستگاه ها هم مهم است.
ازوجی ادامه داد: نه تنها همه دستگاه های اجرایی به تدوین برنامه ویژه اشتغال کمک کردند بلکه دستگاه های نهادهای عمومی غیر دولتی و نهادهای حمایتی هم وارد شدند.
وی گفت: دولت سند برنامه ششم را ارائه کرد که فصول مختلفی داشت و فصل اول آن ، تولید ، اشتغال و سرمایه گذاری است.
مدیرکل سیاست گذاری اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: برنامه اشتغال فراگیر در سند فرماندهی اقتصاد مقاومتی تصویب و کلیات آن در هیئت دولت مصوب شد و هفته آینده ابلاغ می شود.
وی اضافه کرد: بر اساس آمار و اطلاعات، دولت ها باید سالانه حدود 25 تا 35 هزار میلیارد تومان برای اشتغال خرج کنند و این در حالی است که دولت مجبور است حدود 40 هزار میلیارد تومان برای هدفمندسازی یارانه ها پول تزریق کند.
مدیرکل اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه باید ظرفیت های اشتغال را شناسایی کنیم، گفت: بر اساس آمار و اطلاعات، بخش اصلی اقتصاد ما مانند کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه به بخش های خدماتی بر می گردد مانند گردشگری، آی تی، موسسات پولی و بانکی ، حمل و نقل و بازرگانی .
ازوجی با بیان اینکه بیش از 70 درصد اشتغالزایی در 2 سال گذشته مربوط به خدمات بوده است، افزود: باید کاری کنیم اشتغال هایی که ایجاد می شود پایدار بمانند.