خوردنی های اشتها آور را بشناسید
به گزارش کارگرآنلاین در اینجا به معرفی اشتها آورترین مواد غذایی از نظر طب سنتی می پردازیم.
شربت سکنجبین لیمویی، شربت لیمو، شربت مارچوبه، شربت زرشک، شربت انار و نعناع، آب انار.
افشره انبه، افشره به و عسل با کمی سرکه و زنجبیل، مربای بالنگ، مربای زنجبیل (مخصوصا برای بیمارانی که دچار غلبه سردی و تری شدهاند.)
نعناع، پونه، ترخون، سیر، پیاز، زیتون پرورده یا زیتون شور. هر چیزی که در سرکه پرورده شده باشد، همراه با بذر کرفس و بذر رازیانه، سماق و سوپ سماق.
مواد غذایی ترش و شور برای کسانی که بر اثر رطوبت لزج بلغمی، دچار بی اشتهایی شده اند.
گوشت کباب شده و بریانی مثل کباب گوشت بره و بریانی گوشت پرندگان، زیرا بریان کردن گوشت از نظر طب سنتی اشتها آور است.
رب های ترش مثل رب انار، رب آلوچه، رب سیب ترش و…
دمنوش آویشن که هم تحریک کننده اشتها است و هم هضم کننده غذا و مقوی معده.
میوه هایی مثل گلابی، سیب، به، آناناس، زالزالک و ازگیل.