پربحث ها
اخبار اقتصادی
چگونه تب کریمه کنگو نگیریم؟چه کسانی بیشتر در خطر هستند؟
کارگر آنلاین| تب کریمه کنگو بیماری است که از طریق کنه ها منتقل می شود. برای جلوگیری بهتر از این بیماری بهتر است علائم و راههای درمان تب کریمه کنگو را به خوبی بشناسید.
چطور می توان از تب کنگو پیشگیری کرد؟
این بیماری هیچ واکسن مخصوصی نه برای انسان و نه حیوان ندارد. به همین دلیل تنها راه کاهش تعداد موارد مبتلا؛ آگاهی رسانی در مورد عوامل خطرناک و آموزش در مورد راه های پیشگیری و قرار نگرفتن در معرض این بیماری است.
کارگران کشاورز، دامداران و کسانی که با حیوانات سر و کار دارند باید اقدامات ایمنی مناسبی را انجام دهند:
- دافع حشرات حاوی دیت را بر روی پوست و لباس های نازک بمالند.
- دستکش و لباس های محافظ بپوشند.
- در موقع ذبح دام ها از وسایل ایمنی شامل کلاه، ماسک، روپوش، پیشبند پلاستیکی، چکمه و دستکش لاستیکی استفاده نمایند.
- از تماس با مایعات، خون یا بدن حیوانات یا افرادی که علائم این بیماری را دارند، اجتناب کنند.
- کارکنان مراقبت های بهداشتی هم باید اقدامات مناسب برای پیشگیری را انجام بدهند.
توصیه هایی برای مصرف کنندگان گوشت
- مواد گوشتی مورد نیاز را از اماکن مورد تایید دامپزشکی خریداری نمایید.
- از خرید لاشه از اماکن غیر مجاز خودداری کنید.
- لاشه گوسفند را به مدت 24 ساعت پس از ذبح در یخچال نگهداری کرده و سپس با پوشیدن دستکش آن را قطعه قطعه کرده و مورد مصرف قرار دهید.
- از خوردن گوشت و جگر خام و نیم پخته خوردداری کنید.
- جگر، دل و قلوه را به مدت 48 ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف کنید.
گوشت
افراد زیر بیشتر در معرض ابتلا به تب کریمه کنگو هستند
- دامداران
- کشاورزان
- کارگران کشتارگاهها
- دامپزشکان
- کارکنان بهداشتی و درمانی
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
نظر خود را ثبت کنید