پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00012:49 - 1399/01/20

5 کلید طلایی برای غذایی سالم‌تر و ایمن‌تر در این روزها

کارگر آنلاین: نکات مهمی که این روزها برای تهیه مواد غذایی باید رعایت کنید:

 


رعایت نظافت به‌طور همیشگی
شستن دست‌ها با آب و صابون قبل از تهیه و آماده کردن غذا
شستن و ضدعفونی کردن تمام سطوح و ابزارهای مورد نیاز آماده کردن غذا
محافظت آشپزخانه از حشرات و حیوانات

جدا کردن مواد غذایی پخته و خام
جدا کردن گوشت خام، مرغ و ماهی از دیگر مواد غذایی و نگهداری آن‌ها در ظروف جداگانه
استفاده کردن از ابزار و ظروف جداگانه مثل چاقو، تخته‌های آَشپزی برای خرد کردن
ذخیره کردن غذا در ظروف جداگانه برای جلوگیری از تماس غذاهای پخته و خام

طبخ غذا به‌طور کامل
پختن غذا به‌طورکامل، به ویژه ماهی، گوشت، مرغ و تخم‌مرغ
پختن غذاهایی مانند سوپ و خورش به طور کامل و رساندن به نقطه جوش تا 70 درجه سانتیگراد
گرم کردن مجدد غذا در استفاده مجدد

نگهداری غذا در دمای سالم و مناسب
نگه نداشتن غذا به مدت 2 ساعت یا بیشتر در دمای اتاق
قرار دادن هر گونه مواد غذایی پخته شده و فاسدشدنی در یخچال
گرم کردن مجدد غذا تا 60 درجه سانتیگراد
نگه نداشتن مواد غذایی در یخچال

استفاده ازآب و مواد غذایی سالم
استفاده کردن از آب سالم یا سالم‌سازی آب به طریق جوشاندن و استفاده از قرص کلر
استفاده از مواد غذایی سالم و تازه و اجتناب از مصرف غذاهای دست‌‌خورده
مصرف غذاهای فرایند شده بهداشتی مثل استفاده از شیر پاستوریزه
شستن سبزی‌ها و میوه‌ها به طور کامل

منبع: خراسان

 

کارگر آنلاین را در روبیکا دنبال کنید

https://rubika.ir/kargaronline

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
لینکستان
طرح افق بانک رفاه کارگران
تریبون کارگر آنلاین