پربحث ها
اخبار اقتصادی
قند خون شما هیچ وقت زیاد نمی شود / هر روز این دانه سیاه را مصرف کنید
کارگر آنلاین| خاصیت آنتی اکسیدانی سیاه دانه به علت وجود ترکیبات مختلفی نظیر: کوئرستین، کامفرول، گالاکتوزیل، تی آنتول، ترپنئول و تیموکینون میباشد.
نتایج بررسیهای علمی حاکی از تأثیر عصاره سیاه دانه بر میزان گلوکز سرم است. مکانیسمهای احتمالی که برای اثر مذکور بیان شده عبارتند از:
افزایش تولید انسولین از سلولهای بتا پانکراس
کاهش گلوکونئوژنز (یکی از مسیرهای داخل سلولی تولید گلوکز) در کبد
افزایش حساسیت سلولهای کبدی به انسولین
یافتههای حاصل از مطالعات حیوانی نشان دادهاند که عصاره سیاه دانه باعث کاهش جذب گلوکز از روده میشود و میزان تحمل گلوکز را افزایش میدهد.
ساز و کار این اثر سیاه دانه، تنظیم عملکرد انتقال دهنده سدیم گلوکز-۱ (SGLT-۱) که یک انتقال دهنده مهم گلوکز در روده است، عنوان شده است.
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
نظر خود را ثبت کنید
لینکستان