پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00012:03 - 1403/02/26

حجت الاسلام سیدحسین کشفی

فواید یک آیه شگفت انگیز

کارگر آنلاین | آیت الکرسی یکی از دعاهای پرفضیلت و با ارزش است که خواندن آن بسیار توصیه شده است و خواص بسیاری برای انسان دارد. پیامبر(ص) فرموده اند: بقره با فضیلت‌ترین سوره قرآن و آیت الکرسی با فضیلت‌ترین آیه آن است.

آیت الکرسی یکی از دعاهای پرفضیلت و با ارزش است که خواندن آن بسیار توصیه شده است و خواص بسیاری برای انسان دارد. پیامبر(ص) فرموده اند: بقره با فضیلت‌ترین سوره قرآن و آیت الکرسی با فضیلت‌ترین آیه آن است.

فواید یک آیه شگفت انگیز

مرحوم علامه محمدتقی مجلسی در کتاب لوامع صاحبقرانی درباره فواید آیت الکرسی – در دفع و رفع بلایا – می نویسد:

از حضرت امام جعفر صادق (صلوات اللّه علیه) منقولست که هر گاه در منزلی خوف داشته باشید در وقت خواب تسبیح فاطمه زهرا (صلوات اللّه علیها) و آیت الکرسی بخوان.

و آن چه این ضعیف در سفر مکه معظمه مشاهده نمودم این بود که هر شب دوازده مرتبه آیة الکرسی خود می‌خواندم یا بنده زاده می‌خواند آن شب کل حاج ایمن بودند و اگر شبی فراموش می‌شد آن شب تا صبح خایف بودند و دزدان از ایشان چیزها می‌بردند و در قافله فریاد بر آسمان می‌رفت و چون آن وحشت را می‌دیدم چون دوازده مرتبه خوانده می‌شد یک مرتبه همه صداها فرو می‌نشست.

و از کوهکیلویه می‌گذشتیم، و کوهستان بسیار بود، و کجاوه قریب به هزار بود هر روز که دوازده مرتبه آیت الکرسی خوانده می‌شد کجاوه بر کوه نمی‌خورد و به سلامت بودند همه. اتفاقا روزی که از کوهستان بیرون آمدیم و به صحرای هموار رسیدیم مساهله کردم در خواندن در آن روز کجاوه بسیار شکست تا باز خواندم ایمن شدیم…

و این بنده آیت الکرسی را از اعظم معجزات حضرت سید المرسلین صلّی اللّه علیه و آله می‌دانم و در هر حادثه که واقع شد و خواندم آن بلا در ساعت برطرف شد و چون سبب طول می‌شد اختصار نمودم و غرایب بسیار دیده‌ام و حکایت طولانی در آیة الکرسی و تسبیح زهرا صلوات اللّه علیها. ج۷، ص۴۱۷.

مجرب است آیة الکرسی از جهة دفع جمیع بلاها و اعتقاد این ضعیف آن است که همین آیه در اعجاز قرآن کافی است. ج۷، ص ۳۹۵.

و این آیه فی نفسها معجزه‌ای است از معجزات سیّد المرسلین صلی اللّه علیه و آله نظر به خواص و عوام اما خواص به اعتبار اشتمال آن بر اصول معارف الهیه، و اما عوام از جهت حفظ‍‌ چنانکه در جمیع بلاها و مهالک مکرّر تجربه‌ها شد که علم یقینی حاصل است که به سبب این آیه آن بلاها مدفوع شد و هم چنین سوره حمد نیز معجزه‌ایست باهره بحسب صورت و معنی مثل آیة الکرسی و فضایل این آیه بسیار است. ج ۴، ص۱۶۷.

باین اعتبار او را آیت الکرسی می‌گویند که حق سبحانه و تعالی در آن آیه وصف کرسی کرده است و تفصیل آن را در شرح صحیفه کامله بیان کرده‌ام و تا و هو العلی العظیم از آیت الکرسی است و هر جا اطلاق می‌کنند همین قدر می‌خواهند و هر گاه که مراد از آن تا هم فیها خالدون است بیان می‌کنند. ج ۲، ص۴۰۸.

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
لینکستان
بانک رفاه کارگران
کارت رفاهی بانک رفاه کارگران