پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00017:00 - 1401/01/07

بوی بد دهان را اینگونه نابود کنید

کارگر آنلاین | متخصصان علوم پزشکی در یک مطالعه جدید دریافتند که چای زنجبیل می‌تواند به رفع «بوی بد دهان» کمک کند.

به گزارش کارگر آنلاین آنها معتقدند که فقط یک نوع ماده شیمیایی موجود در زنجبیل مسئول این تاثیر مثبت است. در واقع همین ماده شیمیایی عامل طعم تند این ریشه خوراکی است.
متخصصان دانشگاه فنی مونیخ در آلمان حین آزمایش روی تاثیر مواد غذایی بر مولکول‌های بزاق دهان دریافتند که ماده شیمیایی موسوم به «جینجرول» موجود در زنجبیل آنزیمی را در دهان تحریک می‌کند و این آنزیم به نوبه خود موجب شکسته شدن و از بین رفتن موادی که عامل بوی بد دهان هستند می‌شود.
به نقل از «دیلی میل»، کارشناسان سلامت می‌گویند این یافته می‌تواند منجر به تولید انواع خمیردندان و دهانشویه‌ با استفاده از این ماده خوراکی تند و طعم دار شود

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
طرح افق بانک رفاه کارگران
تریبون کارگر آنلاین