پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00011:55 - 1395/06/03

پاداش میلیونی برای ازدواج با دختران یک کشور اروپایی!

برخی اخبار منتشر شده در پایگاه های اینترنتی، از اقدام تشویقی و عجیب یک دولت اروپایی برای حل مشکل کمبود زاد و ولد خبر می‌دهد.

کارگرآنلاین:  برخی منابع خبری و سایت های اینترنتی چندی پیش مدعی شده اند که دولت ایسلند در شمال غربی اروپا، با انتشار بیانیه ای درخصوص آمار پایین زاد و ولد در این کشور، راهکاری را برای حل مشکل کمبود تعداد مردان در برابر زنان ارائه کرده است.

بنا بر ادعای این منابع، دولت ایسلند با تصویب قانونی، از اعطای مبلغ ماهانه 5 هزار دلار به هر مرد مهاجر که در این کشور ازدواج کند، خبر داده در این بیانیه اولویت به مردان شمال آفریقا داده شده است که از توان جسمانی و معدل باروری بالا برخوردارند!

انتشار این خبر در میان کاربران اینترنت، موج جدیدی از واکنش ها را در پی داشته است، هرچند صحت این خبر مورد تردید است و به نظر می رسد که همانند اخبار قبلی و مشابه که درباره روسیه و دیگر کشورها مطرح شده بود، بیشتر به شایعه نزدیک باشد تا واقعیت./العالم

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
لینکستان
بانک رفاه کارگران
کارت رفاهی بانک رفاه کارگران