خواص بادام خیسخورده که اگر بدانید دست از آن نمیکشید
به گزارش کارگر آنلاین ، تحقیقات نشان داده است مصرف مداوم بادام خیسانده شده میتواند باعث افزایش متابولیسم (سوخت و ساز بدن) شود و همین موضوع به کاهش وزن انسان کمک میکند. مصرف بادام پوست کنده در اول صبح میتواند بخشی از یک رژیم غذایی کم کالری باشد که توانایی کاهش کلسترول بد خون و نیز تسهیل روند کاهش وزن را دارد.
همچنین بادام سرشار از فولات است. این ماده میتواند کارکرد مناسب جفت (لولهای که مواد غذایی و اکسیژن را از مادر به جنین میرساند) را تقویت کند. همچنین فولات خطر مشکلات قلبی مادرزادی در جنین را کاهش میدهد. از این رو، زنان باردار میتوانند بادام را در رژیم غذایی خود قرار دهند.
بادام یکی از منابع غنی پروتئین گیاهی، پتاسیم، و منیزیم است. این مواد میتوانند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی – عروقی را کاهش دهند. تحقیقات ثابت کرده است بادام خیسانده شده دارای پلی فنولها و آنتی اکسیدانهایی است که میتواند مانع از بیماریهای قلبی شود. این تحقیقات ارتباط مستقیم میان مصرف بادام و کاهش بیماریهای قلبی را تایید کرده است.