پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00022:57 - 1401/04/13

خواص بادام خیس‌خورده که اگر بدانید دست از آن نمی‌کشید

کارگر آنلاین | محققان می‌گویند بادام خیسانده شده دارای خواص بی شماری از سلامت دستگاه گوارش تا مبارزه با سرطان است. در حقیقت بادام خیس شده از بسیاری از جهات مانند بافت، مواد مغذی در دسترس، و مزه از بادام خام بهتر است. خیساندن بادام باعث نرم شدن لایه بیرونی آن می‌شود که همین موضوع روند هضم آن و جذب ریزمغذی‌ها را تسهیل می‌کند. پوست کندن لایه بیرونی بادام اجازه می‌دهد تا تمامی مواد مغذی آن در فرآیند هضم آزاد شود. بادام پوست کنده می‌تواند باعث آزاد شدن لیپاز، آنزیمی که برای شکستن و هضم چربی هاست، شود.

به گزارش کارگر آنلاین ، تحقیقات نشان داده است مصرف مداوم بادام خیسانده شده می‌تواند باعث افزایش متابولیسم (سوخت و ساز بدن) شود و همین موضوع به کاهش وزن انسان کمک می‌کند. مصرف بادام پوست کنده در اول صبح می‌تواند بخشی از یک رژیم غذایی کم کالری باشد که توانایی کاهش کلسترول بد خون و نیز تسهیل روند کاهش وزن را دارد.

همچنین بادام سرشار از فولات است. این ماده می‌تواند کارکرد مناسب جفت (لوله‌ای که مواد غذایی و اکسیژن را از مادر به جنین می‌رساند) را تقویت کند. همچنین فولات خطر مشکلات قلبی مادرزادی در جنین را کاهش می‌دهد. از این رو، زنان باردار می‌توانند بادام را در رژیم غذایی خود قرار دهند.

بادام یکی از منابع غنی پروتئین گیاهی، پتاسیم، و منیزیم است. این مواد می‌توانند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی – عروقی را کاهش دهند. تحقیقات ثابت کرده است بادام خیسانده شده دارای پلی فنول‌ها و آنتی اکسیدان‌هایی است که می‌تواند مانع از بیماری‌های قلبی شود. این تحقیقات ارتباط مستقیم میان مصرف بادام و کاهش بیماری‌های قلبی را تایید کرده است.

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
لینکستان
طرح افق بانک رفاه کارگران
تریبون کارگر آنلاین