پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00011:44 - 1399/08/04

تحویل ۲۰۰ هزار واکسن آنفلوآنزا به معاونت بهداشت

مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو از ترخیص محموله حدود ۲۰۰ هزار عددی واکسن آنفلوآنزا و تحویل آن به معاونت بهداشت خبر داد.

به گزارش کارگر آنلاین، سید حیدر محمدی مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، با اشاره به روند تأمین واکسن آنفلوآنزا، عنوان کرد: محموله تحویل شده به معاونت بهداشتی، برای تزریق به اولویت گروه اول یعنی زنان باردار و بیماران خاص بوده است و هنوز واکسنی برای ارائه به اولویت بعدی در داروخانه‌ها توزیع نشده است.

وی افزود: به دلیل مشکلات عدیده ناشی از تحریم‌های ظالمانه آمریکا برای انتقال منابع مالی، حمل و نقل، بسته شدن کانال‌های انتقال منابع بلافاصله پس از شناسایی و تهدید و تحریم شرکت‌های همکاری کننده با ایران، هنوز تکلیف ۴ میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا مشخص نیست و تلاش‌ها برای تأمین آن با جدیت هرچه بیشتر ادامه دارد.

به گفته محمدی، در صورت تأمین واکسن آنفلوآنزا، در فاز بعدی سالمندان بالای ۶۵ سال و کودکان بین ۶ ماه تا ۵ سال با ثبت کد ملی، واکسن را از داروخانه‌ها دریافت خواهند کرد.

منبع: جوان
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
لینکستان
بانک رفاه کارگران
کارت رفاهی بانک رفاه کارگران