پیشنهادهایی برای کاهش کلسترول
به گزارش کارگر آنلاین، داشتن رژیم غذایی متعادل با مقدار زیادی میوه و سبزیجات یکی از کلیدهای جلوگیری از میزان بالای کلسترول است. روزانه بین سه تا پنج تکه میوه بخورید. نیمی از بشقاب خود را با سبزیجات در وعده های غذایی اصلی بپوشانید.
کاهش مصرف سس و چاشنی
مشکل سس ها و چاشنی ها این است که چربی بالایی دارد و به همین دلیل باید از مصرف زیاد آن جلوگیری کرد . به جای سسهای چرب می توان از طعم دهنده هایی مانند آبلیمو،سرکه ، گوجه و ادویه چربی سوز مانند زیره و زنجبیل استفاده کرد.
کاهش مصرف لبنیات چرب
چربی لبنیات چون منشأ حیوانی دارد منبع مهمی از کلسترول است موادی مانند شیر، پنیر و ... بهتر است لبنیات کم چرب را جایگزین لبنیات با چربی بالا کنید.
مصرف مارگارین را محدود کنید
کره گیاهی در بسیاری از دستورهای آشپزی کاربرد دارد.در حالی که منبع مهمی از کلسترول است بنابراین بهترین گزینه کاهش مصرف مارگارین و جایگزین آن با چربی های سالم است.
چربی های سالم مثل روغن زیتون ،روغن نارگیل و روغن آووکادو.
پرهیز از سرخ کردن غذاها
بسیاری از مردم درباره روشی که برای طبخ غذاها استفاده می کنند فکر نمی کنند. در حالی که روش طبخ غذا با جذب کلسترول ارتباط مستقیم دارد.
بهتر است به جای سرخ کردن سعی کنید غذاها را کباب یا بخار پز کنید.
مصرف روغن سالم
روغن زیتون و زیتون مصرف کلسترول را کاهش می دهد. روغن زیتون حاوی امگا3 ، مواد معدنی و ویتامین ای است که کلسترول خوب را افزایش میدهد. می توانید از روغن زیتون برای چاشنی سالاد استفاده یا آن را به سوپ، خورشت و اسموتی اضافه کنید.