پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00022:17 - 1399/01/27

سخنگوی دولت: عجله‌ ای برای بازگشایی مدارس نداریم

کارگر آنلاین: سخنگوی دولت گفت: با بررسی کامل جنبه‌های مختلف تصمیم خواهیم گرفت و عجله‌ای برای بازگشایی مدارس نداریم.




علی ربیعی افزود: خوشبختانه سامانه «شاد» کارکردهای خوبی داشته و بسیار خوب جلو رفته است، معلمان و دانش آموزان بیشتری روز به روز به صورت تعاملی به این سامانه می‌پیوندند.
ربیعی گفت: روز یکشنبه که ستاد ملی کرونا جلسه خواهد داشت در این جلسه گزارشی را که آقای حاجی میرزایی وزیر محترم آموزش و پرورش آماده کرده اند را مورد بررسی قرار می دهیم و همان روز بر اساس ارزیابی‌ها و گزارش وزیر تصمیم نهایی را اتخاذ خواهیم کرد و ظهر یکشنبه اعلام خواهیم کرد.
او ادامه داد: همانطور که رئیس جمهور نیز بارها اعلام کرده اند ما هیچ عجله ای برای بازگشایی مدارس نداریم و اصلا بنا نداریم در این رابطه تصمیم عجولانه ای اتخاذ کنیم لذا بعد از بررسی ها و ارزیابی ها تصمیم نهایی را اعلام خواهیم کرد.
ربیعی همچنین گفت تا روز یکشنبه که جلسه ستاد ملی کرونا برگزار شود همچنان مدارس تعطیل خواهند بود.

منبع: شبکه خبر

 

کارگر آنلاین را در روبیکا دنبال کنید

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
لینکستان
بانک رفاه کارگران
کارت رفاهی بانک رفاه کارگران