پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00007:20 - 1400/05/21

حمله مرگبار مار کبرا به زن باردار

زن باردار فیلیپینی در حالی پس از حمله مار کبرا جان باخت که فرزندش با خوش شانسی به دنیا آمد.

نوزادی که مادرش پس از حمله یک مار کبرا جانش را از دست داده بود با انجام عمل سزارین از مرگ نجات یافت. مرگ مادر این نوزاد صبح تاریخ ۴ آگوست پس از انتقال به بیمارستانی در منطقه دیفون در استان کوئیرینو فیلیپین اعلام شده بود. با این حال پزشکان بیمارستان با وجود مرگ این زن، متوجه داشتن علائم حیاتی بچه داخل رحم وی شدند. آن‌ها با انجام یک عمل سزارین اورژانسی موفق شدند این نوزاد زنده را از داخل بدن این زن خارج کنند. این عمل سزارین حدود یک ساعت به طول انجامید.

این نوزاد که در واقع باید ماه آینده به دنیا می‌آمد پس از سالم خارج شدن از رحم این زن در بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان نگهداری می‌شود. سخنگوی این بیمارستان در این باره گفت: «یک زن باردار در حالی که توسط یک مار کبرا گزیده شده بود و علائم حیاتی نداشت به بیمارستان منتقل شد با این حال مرگ وی توسط پزشکان مورد تایید قرار گرفت. بر اساس ارزیابی دکتر مویسِس لازارو، رئیس بیمارستان بلافاصله عمل سزارین روی این زن انجام و در نهایت نوزاد زنده از بدن مادر خارج شد.»

مار کبرا
این نوزاد که حالش مساعد اعلام شده اکنون به بیمارستان دیگری منتقل شده و تحت مراقبت‌های ویژه قرار دارد. گفتنی است؛ این زن فیلیپینی در حالی بر اثر گزش مار کبرا جانش را از دست داد که مار کبرای فیلیپینی به عنوان یکی از مرگبارترین مار‌های کبرا در جهان به شمار می‌رود.

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
لینکستان
کارت رفاهی بانک رفاه کارگران