پربحث ها
اخبار اقتصادی
مضرات مصرف کُندر
کارگر آنلاین | کُندر ماده گیاهی سرشار از خواص پزشکی است که طعم تلخ و گسی دارد، این ماده گیاهی نوعی صمغ است که از پوست درختی بومی مناطق بسیار گرم زمین به دست میآید.
مطالعات نشان داده، علیرغم مفید بودن کندر، زنان باردار باید در مصرف این صمغ گیاهی زیادهروی نکنند تا کودکشان دچار بیشفعالی نشود.
- در واقع برای بهرهگیری از فواید کندر در دوران بارداری، مصرف کندر در حدود یکماه و حداکثر تا سهماه، برای تقویت هوش و حافظه فرزند کفایت میکند و مصرف این مدت زمان هم باید بعد از ماه چهارم بارداری اتفاق بیفتد و نه پیش از آن.
- مصرف کندر به دلیل طبع گرم و خشکی که دارد در گرممزاجها با احتیاط و در مقدار متعادل انجام شود. در غیر اینصورت باعث بروز سردرد و همچنین برخی بیماریها از جمله بعضی بیماریهای پوستی میشود.
زیادهروی در مصرف کندر میتواند باعث سوختن خلطهای خون و بلغم شود. از طرف دیگر، باعث ایجاد حالت تهوع، شکمدرد و بیاشتهایی گردد.مصرف خارجی این صمغ خاص، ممکن است در بعضی افراد خارش خفیف پوستی ایجاد کند.
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
نظر خود را ثبت کنید
لینکستان