پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00012:39 - 1400/09/06

اختصاص ۲۰میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت وام به بازنشستگان در یک استان

کارگر آنلاین | اعتبار خاص برای پرداخت وام به بازنشستگان سیستان و بلوچستانی مصوب شد.

 بازنشستگان کارگری سیستان و بلوچستان همواره از تاخیر در پرداخت وام قرض‌الحسنه انتقاد داشتند. به گفته‌ی این بازنشستگان، اعتبارات اول به تهران و کلانشهرها و استان‌های مرکزی کشور اختصاص می‌یابد و بعد نوبت مناطق محروم می‌شود.

  • حالا گویا روند قرار است تغییر کند؛ مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از اختصاص ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت وام قرض‌الحسنه به بازنشستگان سیستان و بلوچستان خبر داد و افزود: با اختصاصی این مبلغ تمامی بازنشستگان متقاضی وام از این تسهیلات استفاده می‌کنند و کسی پشت نوبت وام نخواهیم داشت.
  • موسوی ارتقای خدمات درمانی را از دیگر نیازهای بیمه شدگان تامین اجتماعی در سیستان و بلوچستان دانست و گفت: هم‌اینک به دلیل کمبود نیروی متخصص از ظرفیت موجود مراکز درمانی تامین اجتماعی استان به طور کامل استفاده نمی‌شود و امیدواریم توجه و همکاری لازم از سوی دانشگاه‌های علوم پزشکی برای تخصیص نیرو به این مراکز انجام شود.

بازنشستگان سیستان و بلوچستانی امیدوارند؛ هم وام‌ها به سرعت پرداخت شود هم سطح خدمات درمانی رایگان ارائه شده به بیمه شدگان در این استان محروم افزایش یابد.

منبع: ایلنا
لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
مقدار صحیح است
مقدار صحیح وارد کنید
لینکستان
بانک رفاه کارگران
کارت رفاهی بانک رفاه کارگران