پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00007:52 - 1400/10/21

دیابتی ها این غذا را می توانند مصرف کنند

کارگر آنلاین | در فرآیند جوانه زدن گندم برای تهیه سمنو ، ویتامین ها و املاح معدنی گندم چند برابر شده و از کالری و کربوهیدرات آن کاسته می شود. پروتئین های هضم و جذب بهتری یافته و بر میزان ویتامین C آن افزوده می شود. در این مرحله اگر طعم گندم جوانه زده را بچشید متوجه شیرینی آن می شوید. زمانی که گندم جوانه نزده است، شیرین نیست و مواد قند ی اش به صورت نشاسته ذخیره می شود ، اما در فرآیند جوانه زنی، نشاسته تجزیه و تبدیل به واحدهای کوچک تری به نام مالتوز می شود و شیرینی سمنو که طبیعی است پدیدار می شود ، مصرف کم سمنو برای مبتلایان به دیابت توصیه می شود.

ویتامین سمنو

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
لینکستان
طرح افق بانک رفاه کارگران
تریبون کارگر آنلاین