پربحث ها
اخبار اقتصادی
چاپ00014:45 - 1401/02/13

خوراکی هایی که کودکانمان را به کبد چرب مبتلا می کنند

کارگرآنلاین | دکتر ارمغان سادات کیهانمهر درباره راه‌های پیشگیری از کبد چرب در کودکان اظهار کرد: کبد چرب امروزه شیوع زیادی پیدا کرده و بروز آن در کودکان یک اخطار جدی است.

به گزارش کارگرآنلاین دکتر ارمغان سادات کیهانمهر درباره راه‌های پیشگیری از کبد چرب در کودکان اظهار کرد: کبد چرب امروزه شیوع زیادی پیدا کرده و بروز آن در کودکان یک اخطار جدی است.

وی افزود: شیوع کبد چرب در کودکان چاق نسبت به کودکان با وزن طبیعی، بالاتر است؛ اصلاح سبک زندگی به بهبود این بیماری کمک می‌کند.

خوردن آب سرد ناشتا در بروز کبد چرب بسیار موثر است.

این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: پرهیز از مصرف فست فود, پرهیز از مصرف غذاهای بسیار چرب, پرهیز از نوشیدن آب بین غذا, پرهیز از تند خوردن, پرهیز از درهم‌خوری, پرهیز از خوردن آب یخ (خصوصا در فصول سرد و ابتدای صبح) از راه‌های پیشگیری از بروز کبد چرب در کودکان است.

خوردن بیش از حد ژله و بستنی موجب بروز کبد چرب در کودکان می‌شود

کیهانمهر خاطرنشان کرد: مصرف موادی مانند ژله، بستنی، تنقلات حاوی مواد نگهدارنده و رنگی می‌تواند باعث بروز کبد چرب در کودکان شود و مصرف بیشتر مقویات کبد مانند انار، به، سیب، زرشک و دارچین در قالب میوه، غذا و تنقلات, مصرف بیشتر نخود در غذاها نیز از کبد چرب در کودکان جلوگیری می‌کند.

وی یادآور شد: مصرف تنقلاتی مانند مویز، نخودچی، فندق، بادام, مصرف سکنجبین ملس نیز برای سلامت کبد بسیار مفید است, با تقویت کبد می‌توان از بروز بسیاری از بیماری‌ها پیشگیری کرد.

 

لینک کوتاه :
برای ذخیره در کلیپ برد، در باکس بالا کلیک کنید
اشتراک گذاری در :
نظر خود را ثبت کنید
نام خود را وارد نمایید
متن نظر را وارد نمایید
طرح افق بانک رفاه کارگران
تریبون کارگر آنلاین